ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ ΤΩΡΑ!!!!


ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤE ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΓΕΤΗ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΩΘΗΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΖΑ, ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΓΩ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ) ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ YOU-TUBE, ΣΤΑ BLOGS, ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΚΥΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ.
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ PAPANDREOU ΜΑΣ ΕΣΜΠΡΩΞΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ, KI ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜEΝΤΟ ΟΣΟΙ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙΤΕ:


«Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ’ ανέβει στο κρεβάτι».

Γράφει ο Κλεισθένης.

Το νέο είναι ότι κάποιος απίθανος Γιούργκεν Σταρκ «φιλέλληνας» μέχρι το κόκαλο δήλωσε ότι «η Ελλάδα δεν πρέπει να αρκεστεί σε 50 δις αποκρατικοποιήσεων (ξεπουλήματος) αλλά σε 300 δις.
Τι λες ρε καλόπαιδο;;;;;;;;
Η συμφωνία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τις αποκρατικοποιήσεις (ξεπουλήματα) άνοιξε την όρεξη των τοκογλύφων και θα ζητούν όλο και μεγαλύτερα ποσά όλο και μεγαλύτερη εκποίηση. Η επιμονή τους για συναίνεση έχει σαν στόχο το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας. Οι παλαιοκομματικές αντιλήψεις και πρακτικές των «σωτήρων» πολιτικάντηδων είναι

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ ΤΩΡΑ!!!!

ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤE ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΓΕΤΗ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΩΘΗΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΖΑ, ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΓΩ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ) ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ YOU-TUBE, ΣΤΑ BLOGS, ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΚΥΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ.
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ PAPANDREOU ΜΑΣ ΕΣΜΠΡΩΞΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ, KI ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜEΝΤΟ ΟΣΟΙ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙΤΕ:


Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Νέο συγκρότημα New Blood


Οι New Blood είναι ένα εναλλακτικό ροκ (alternative rock) συγκρότημα οι οποίοι σχηματίστηκαν το 2010 αρχικά από τους: Σάκης Πολύζος, Γιώργος Δηλιωρίδης & Κώτσος Πολύζος. Για να μην τα πολυλογούμε, τον Απρίλιο του 2011 μπήκε ένα νέο μέλος στο συγκρότημα, η Χρύσα Τριανταφύλλου. Από εκεί και έπειτα οι New Blood πήραν τα πάνω τους, μαθαίνοντας όσα πιό πολλά τραγούδια μπορούσαν, γράφοντας και κάποια δικά τους (τα οποία ομολογώ πως βγήκαν γαμάτα)!
ακούστε τα τραγούδια τους...

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Η υποκρισία έχει όρια, αγαπητά τρωκτικά...

Ύστερα λοιπόν απο το άρθρο που αναρτήθηκε παρακάτω με τίτλο "η επανάσταση του κώλου fb & twitter, κάποια απο τα γνωστά-άγνωστα τρωκτικά των σχολίων, έκαναν την εμφάνισή τους και "τσιμπώντας το τυρί" σχολίασαν το άρθρο.
Συγχωρέστε με που τόλμησα να διαφωνώ με την επανάσταση του κώλου, και συγχωρέστε και όσους δεν έχουν την δική μας πολυτέλεια να μαλακιζόμαστε στο ίντερνετ, διότι προσπαθούν να επιβιώσουν και αγνοούν την ύπαρξη των επαναστατών του κώλου fb & twitter.


Η υποκρισία έχει όρια, αγαπητά τρωκτικά,  όμως προφανώς όταν είσαι ανώνυμος το παραβλέπεις, κι όταν αυτοαποκαλείσαι άτομο των καλών τεχνών απλά το αγνοείς...


Περαστικά σας.

Οι νέοι μας ξανάδωσαν το χαμόγελο.

Γράφει ο Κλεισθένης.

Οι χθεσινές συγκεντρώσεις μακριά από τα φθαρμένα και σάπια κόμματα και τις ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες μας δίνουν την αισιοδοξία που έντεχνα μας αφαιρούν κάθε μέρα οι πολιτικάντηδες και τα προδοτικά ΜΜΕ.
Όχι στην ηττοπάθεια, όχι στην ύπνωση του λαού.
Η συμμετοχή των πολιτών μετά από διαδικτυακή πρόταση είναι ελπιδοφόρα.
Η έλλειψη κομματικών και συνδικαλιστικών σημαιών καθώς και τα αυθόρμητα συνθήματα καταδίκης του υπάρχοντος σάπιου και ξεπερασμένου πολιτικού συστήματος δημιουργεί επιπλέον

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ FB & TWITTER

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΩ FB & TWITTER.
ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΎΡΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΜΟΔΑ !!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΠΑΙΖΕ "ΤΟ ΝΗΣΙ" ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ ΣΤΟ FB & TWITTER ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΛΕΠΡΑΣ...


ΣΕ ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ-ΠΟΡΝΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΛΑΠ-ΤΟΠ ΚΑΙ I-PHONE, ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΝΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ FB & TWITTER.

ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΑΝΕΡΓΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΗ ΓΕΝΝΙΑ ΤΩΝ 50άριδων, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Η Ελλάδα θα γεμίσει "σκουπίδια" την Ευρώπη

Στους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να αποφευχθεί η στάση πληρωμών στην Ελλάδα αναφέρθηκε ο Οίκος Moody's εκτιμώντας, ότι μια τέτοια εξέλιξη θα είναι καταστροφική για μια σειρά από χώρες. Ο επικεφαλής της διεύθυνσης του Moody's για τον χρηματοπιστωτικό...


τομέα, Άλαστερ Ουίλσον, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters τόνισε ότι μία στάση πληρωμών από μέρους της Ελλάδα μπορεί να υπονομεύσει το αξιόχρεο κι άλλων μελών της ευρωζώνης με δημοσιονομικά προβλήματα. "Μία στάση πληρωμών από την Ελλάδα θα είναι πολύ αποσταθεροποιητική, μπορεί να έχει επιπτώσεις για το αξιόχρεο κι άλλων κρατών σε όλη την Ευρώπη", τόνισε ο Ουίλσον.

Πρόσθεσε ότι κι άλλα κράτη μέλη στην ευρωζώνη μπορεί τελικά να δουν τον χαρακτηρισμό των επενδυτικών προϊόντων τους να γίνεται "σκουπίδι", διευρύνοντας το χάσμα με τους ισχυρότερους πιστωτές της ευρωζώνης. Η Πορτογαλία κι η Ισλανδία θα είναι ανάμεσα στους πρώτους αυτής της κατηγορίας. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και οίκοι αξιολόγησης λένε ότι οι επιλογές που διερευνούν για μία επιμήκυνση των ελληνικών κρατικών ομολόγων, που διακρατούν οι ιδιώτες, μπορεί να ερμηνευθούν ως μία οιωνεί στάση πληρωμών.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω υποβαθμίσεις, κάτι που θα κάνει ακόμα πιο ακατάλληλα για να δίνονται ως εγγυήσεις τα κρατικά ομόλογα της Ελλάδας. Μία στάση πληρωμών απ την Ελλάδα θα μπορεί να λάβει πολλές μορφές, συμπεριλαμβανομένων των μεταβολών στους όρους και στις προϋποθέσεις ή ενός επιλεκτικού "ανασχεδιασμού" του χρέους ενώ, όπως ο Ουίλσον πρόσθεσε, όλες οι συναλλαγές αυτού του τύπου θα θεωρηθούν συναλλαγές για το χρέος σε μία στενόχωρη κατάσταση. Κάτι τέτοιο θα εκληφθεί ως ότι στην ΕΕ απομένει, μόνον, η επιλογή της επιμήκυνσης των κρατικών ομολόγων, που αντιπροσωπεύουν επίσημο δανεισμό της Ελλάδας, όπως κι η μείωση του επιτοκίου τους.

Εκτενής αναφορά στην απουσία συναίνεσης
Νωρίτερα, ο οίκος Moody's εξέδωσε ανακοίνωση για τα πιθανά σενάρια αναδιάρθρωσης του χρέους της Ελλάδας κάνοντας λόγο περί πιθανού "ντόμινο" σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Το BBC σε δημοσίευμά του σχετικά με τις εκτιμήσεις του οίκου Moody's, αναφέρθηκε στη στάση της αντιπολίτευσης σχετικά με τη συναίνεση στα μέτρα της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, σημειώνει την άρνηση του Αντώνη Σαμαρά να συμφωνήσει σε μια "λάθος συνταγή", αλλά και τις σκληρές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα περί λεηλασίας της ελληνικής κοινωνίας.

Το BBC αναφέρει ακόμα ότι οι αντιδράσεις στα νέα μέτρα είναι σφοδρές, με την ΑΔΕΔΥ να ετοιμάζεται για 24ωρη απεργία μέσα στον Ιούνιο. Εν τω μεταξύ, για άλλη μια μέρα τα Spread κινήθηκαν σε ιδιαίτερα ψηλά επίπεδα, καθώς οι αγορές βλέπουν όλο και πιο πιθανό το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας, με το δεκαετές ομόλογο να κινείται στις 1700 μονάδες βάσης.

trelokouneli

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Θα τους ρωτήσουν όλους εκτός από ‘μας.

Γράφει ο Κλεισθένης.

Παρακολουθούμε θεατρική κακοπαιγμένη παράσταση. Οι αρχηγοί των κομμάτων εκτός του ΚΚΕ παρέλασαν σήμερα μπροστά απ’ τις τηλεοπτικές κάμερες εν είδει πασαρέλας για να επιτευχθεί η περιβόητη συναίνεση στο ξεπούλημα της χώρας.
Η κυβέρνηση χθες ανακοίνωσε τις «αποκρατικοποιήσεις-ξεπουλήματα» της δημόσιας περιουσίας σαν μεσιτικό γραφείο που διαλαλεί την πραμάτεια του.
Όπως δηλώνουν οι «εθνοσωτήρες» του ΠΑΣΟΚ περιμένουν ν’ ακούσουν τις θέσεις των άλλων κομμάτων για να βρεθεί κοινός τόπος που θα διευκολύνει την «μπιρ παρά» πώληση των δημόσιων

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Να φύγουμε ή να μείνουμε;


Έχω αρχίσει να σκέφτομαι το ενδεχόμενο της μετανάστευσης. Μέχρι πρότινος δεν είχα καμία διάθεση να ασχοληθώ με μια δική μου μετανάστευση και της οικογένειάς μου σε άλλη χώρα. Όμως τα δεδομένα έχουν δραματικά ανατραπεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Από την στιγμή που μένουμε χωρίς πόρους (εργασία) ενώ δεν υπάρχει κάποια θετική προοπτική στην χώρα που αγαπάμε και ζούμε, δεν μας μένουν πολλές επιλογές. Μας μένουν; Θα εξαντλήσω κάθε δυνατή προσπάθεια και ελπίδα που έχω για να μην φύγουμε. Όμως από την άλλη δεν διαφαίνεται κάτι σοβαρό για να μας κρατήσει στην χώρα μας.
Η Ελλάδα μας εξακολουθεί να μας πληγώνει. Η χώρα μας, η πατρίδα μας δυστυχώς δεν διοικείται από εξωγήινες μορφές ζωής. Οι άνθρωποι έχουν τις τύχες της στα χέρια τους και μάλιστα Έλληνες ή κάνω λάθος; Εμείς δώσαμε την ψήφο μας σε ανθρώπους, σε Έλληνες (όχι σε ξένους) γιατί μας το ζήτησαν, γιατι μας έπεισαν ότι μπορούν να βοηθήσουν ώστε να λύσουμε τα προβλήματά μας και να ζήσουμε όλοι μας όμορφα, με ευημερία και πολιτισμό, αλλα αυτοί που έλαβαν την ψήφο μας… δείχνουν με την πρώτη ευκαιρία ότι είχαν άλλους σκοπούς!
Αυτοί που έλαβαν την ψήφο μας και τους δώσαμε θέσεις (υψηλές), αξιώματαάνετους μισθούς και άλλες παροχές για να διοικούν με τις καλύτερες προοπτικές όλους εμάς, είναι αυτοί που μας οδηγούν στην καταστροφή.
Η χώρα μας έγινε έρμαιο των επιθυμιών τόσο των πολιτικών όσο και μεγάλης μερίδας των πολιτών της! Τρέξαμε όλοι να βολευτούμε στο δημόσιο, σπουδάσαμε τα παιδιά μας για να πάρουν πτυχία και στο τέλος βρίσκουν δουλειά για σερβιτόρους. Μια απλή θέση σε μια ιδιωτική εταιρεία ζητούν πτυχίο ΤΕΙ ή ΑΕΙ. Εμείς που είμαστε τόσο σπουδαγμένοι και γραμματιζούμενοι πολίτες καταντήσαμε να μας προσλαμβάνουν με πτυχία ΤΕΙ και ΑΕΙ σε κατώτερες θέσεις με κατώτερους μισθούς. Αν φυσικά δεν έχεις την δυνατότητα να μπεις στο δημόσιο, έστω και συμβασιούχος (μέχρι πριν λίγο καιρό), διότι αν καταφέρεις και βολευτείς στο δημόσιο, ε…, κάτι μπορεί να γίνει. Ίσως να σου κόψουν ένα 10% του μισθού ή να σου κόψουν το επίδομα έγκυρης προσέλευσης στην εργασία σου, αλλα τουλάχιστον δεν θα σε απολύσουν.
Θα ντρεπόμουν να έπαιρνα επίδομα έγκυρης προσέλευσης στην εργασία μου… Αυτό δείχνει πόσο καλά λειτουργεί η συνδιαλλαγή ανάμεσα στις κυβερνήσεις και στα συνδικάτα.
Σήμερα ζητούν να περικόψουν αυτά τα λίγα χρήματα ακόμη και στον ιδιωτικό τομέα. Επίσης δύο νέοι άνθρωποι που δεν έχουν ιδιόκτητο σπίτι, ο ένας μισθός πρέπει να πηγαίνει στο ενοίκιο. Για ένα ζευγάρι με ένα παιδί, σε ένα μικρό τριάρι, μόνο το σπίτι έχει ενοίκιο μέσο όρο 550 ευρώ. Εάν προσθέσουμε κοινόχρηστα ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και ΟΤΕ θα χρειαστούν τον μήνα 750 ευρώ, ίσως και παραπάνω τους χειμερινούς μήνες.
Εάν απολυθεί ο ένας από αυτούς… μπορείτε να μου πείτε τι θα γίνει;;;
Αυτό που του λένε είναι: πρόβλημά του, καλά να πάθει, ας πρόσεχε, να πάει στους γονείς του, είναι αποτυχημένος, δεν μπορώ να προσλάβω κάποιον παντρεμένο και με παιδί θα προτιμήσω έναν νεότερο, να πάρει δανεικά.
Και το κράτος μας που αδυνατεί να αντεπεξέλθει στα σημερινά οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα, το μόνο που κάνει είναι να ανοίγει το συρτάρι και να λέει που θα βάλω φόρους και από που θα κόψω χρήματα. Ούτε ανάπτυξη, ούτε συμμάζεμα, ούτε όραμα, ούτε άλλες θετικές σκέψεις υπέρ των πολιτών του. Όλα τα σχέδια είναι πως θα κόψω χρήματα να τα δώσω στους δανειστές μας.
Κράτος που διοικείται από εκλεγμένους Έλληνες πολίτες που πρώτα σκέφτεται τους ξένους δανειστές και λιγότερο τους πολίτες του παύει να είναι δίκαιο, σωστό, νόμιμο, ηθικό και θα πρέπει όλοι οι πολιτικοί να εκδιωχθούν. Διότι αυτές οι θέσεις και τα αξιώματα είναι για όφελος όλων ΜΑΣ και όχι όλων ΤΟΥΣ.
Ετσι, λοιπόν μοιράζομαι με όλους εσάς αυτές τις σκέψεις μου. Άραγε, υπάρχει κάτι θετικό για να μας κρατήσει στην χώρα μας; Να φύγω ή να μείνω με την οικογένεια μου;

Δύσκολη απόφαση!

Σωτήρης Μουζίδης

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Περίεργες ασθένειες που δεν έχετε ακούσει ποτέ γι’ αυτές

Αποκαλύπτουμε ορισμένες από τις πιο αλλόκοτες αρρώστιες του κόσμου
Τα κρυολογήματα είναι ένας σκέτος εφιάλτης. Τα «πιάνουμε» όλοι και είναι σκέτος μπελάς. Ωστόσο, υπάρχουν σίγουρα χειρότερες ασθένειες νοσήματα και σύνδρομα εκεί έξω που αποτελούν μία σίγουρα μεγαλύτερη, ή ακόμα περισσότερο μία πιο σπάνια απειλή από μία απλή περίπτωση συναχιού.

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ρε πως αλλάζουν οι καιροί……..

Γράφει ο Κλεισθένης.

Τέρμα οι περαντζάδες, τα χαμόγελα, οι χαιρετούρες, οι κουμπαριές και κάθε τι που θυμίζει παλιές χρυσές εποχές για τους πολιτικάντηδες. Λούφαξαν στο καβούκι τους γιατί βρωμάει μπαρούτι.
Τέρμα οι προπαγάνδα για δήθεν ισχυρές μονοκομματικές κυβερνήσεις. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
Το ΠΑΣΟΚ αν και διαθέτει ισχυρή πλειοψηφία στη βουλή εκλιπαρεί επειγόντως για συναίνεση. Που είναι οι παλιές δόξες του πολιτικού συστήματος όταν η κυβερνητική πλειοψηφία «γαμ…σε κι έδερνε» ;;;;;;;;
Που είναι τα κομματόσκυλα με μορφή «πρασινογαλαζοφρουρών ή γαλαζοπρασινορουφιάνων»

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΟΕΟΟΟΟ???

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΕΩΓΡΑΦΗΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ......


ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΓΕΤΗ


Ο "αποκεφαλισμός" και η πτώση όλων των παλιών "αρχηγικών ινδαλμάτων" (για τους λαούς τους), και η υποδοχή του νέου παγκόσμιου ηγέτη.
Είχα κάποιους ενδοιασμούς για αυτά που θα γράψω, διότι σκεφτόμουν τον χλευασμό και την απαξίωση που θα γνωρίσουν οι παρακάτω σκέψεις μου, (απο την πλειοψηφία των αναγνωστών??)
Όμως ένιωσα υποχρέωσή μου, να πω αυτά που βλέπω και σκέφτομαι, διότι ίσως βοηθήσουν έστω και ένα άτομο που προσπαθεί να δει αυτό που έρχεται....

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

«Ζάππειο 2» η ταφόπλακα του πολιτικού μας συστήματος.

Γράφει ο Κλεισθένης.

Έγινε και το διαγγελματικό «Ζάππειο 2» και παρ’ όλο που μας ζάλισαν ήταν μία απ’ τα ίδια.
Το αν συμφωνεί κάποιος ή όχι με τις προτάσεις-ευχολόγια του Σαμαρά είναι θέμα του τι θέλει και τι επιδιώκει σαν άτομο. Σίγουρα θα τοποθετηθούν τα κόμματα και οι ειδήμονες για τη ορθότητα ή όχι των προτάσεών του. Εκείνο που έχει σημασία είναι το τι δεν είπε ο Σαμαράς και ειδικότερα απ’ αυτά που περίμενε η Ελληνική κοινωνία απ’ τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αυτά που απέφυγε όχι τυχαία να πει ο Σαμαράς είναι:

1ο) Ότι το μνημόνιο είναι αντισυνταγματικό.
Η λογική που παρέθεσε για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου σημαίνει ότι αποδέχεται την συνταγματικότητά του. Αυτό σημαίνει ότι τα αντιμνημονιακά του πυροτεχνήματα ήταν για λαϊκή κατανάλωση και χειροκροτητές.

2ο) Δεν μας είπε ότι υπάρχει δυσαρμονία κυβέρνησης και λαού και ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν έχει δημοκρατική νομιμότητα. Η λογική ότι πρέπει η κυβέρνηση να διορθώσει τα λάθη της στην οικονομική της πολιτική σημαίνει ότι ο Σαμαράς ζει σε άλλη χώρα. Προσπαθεί να μας πείσει ότι το ΠΑΣΟΚ κάνει ότι κάνει από λαθεμένες εκτιμήσεις όταν είναι γνωστό ότι το ΠΑΣΟΚ κινήθηκε και κινείται με βάση συγκεκριμένο σχέδιο που εξυφαίνεται απ’ το καλοκαίρι του 2009 δλδ να μας βάλει στο ΔΝΤ και υπό την κατοχή της τρόικα. (Παρεμπιπτόντως δεν έχει ακόμη διαψευστεί η ύπαρξη αλληλογραφίας ΔΝΤ-Καραμανλή).
Ενώ η ΝΔ σε όλους τους τόνους δηλώνει ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι και αποτυχημένη και επικίνδυνη δεν ζήτησε εκλογές για να σωθεί η χώρα. Τι περιμένει;;;;;;;; να γίνει (αν γίνει) πρωθυπουργός πάνω στα ερείπια;;;;;;;; Μήπως του τράβηξαν τ’ αυτί η τρόικα και οι Ευρωπαίοι;;;;;;;;

3ο) Δεν μίλησε για το πολιτικό σύστημα που είναι και υπεύθυνο για το σημερινό μας χάλι. Έκανε μια απλή και ασαφή αναφορά για αλλαγή του συντάγματος χωρίς συγκεκριμένα σημεία που πρέπει να έχει αυτή η αλλαγή.

4ο) Έκανε εκτεταμένη ανάλυση ενός οικονομικού προγράμματος που χάιδεψε αυτιά αλλά απέφυγε να μας πει ποιος εγγυάται την τήρηση του προγράμματος αν τυχόν γίνει κυβέρνηση η ΝΔ. Εκεί δλδ που πάσχει το πολιτικό μας σύστημα στην ανυπαρξία ελέγχου της «ισχύος του ενός ανδρός» (πρωθυπουργού) δεν έδωσε την πρότασή του. Όλα τα κόμματα καταθέτουν προγράμματα αλλά όταν γίνουν κυβέρνηση κανείς δεν μπορεί να τα ελέγξει όταν δεν ακολουθούν το πρόγραμμά τους. Αυτή η στρέβλωση δημιουργεί και το πρόβλημα γιατί αν υπήρχε θεσμικός ελεγκτής το «υπάρχουν λεφτά» του Γιωργάκη και τα «θα» του δεν θα μπορούσε να τα αποφύγει και φυσικά δεν θα τα είχε πει. Τι τήρησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ απ’ το προεκλογικό της πρόγραμμα;;;;;;;;;

Η φτωχή μου γνώμη είναι ότι το ξεπέρασμα της κρίσης είναι ιδεολογικό πρόβλημα και η αποφυγή τέτοιων καταστάσεων στο μέλλον απαιτεί αλλαγή του πολιτικού μας συστήματος. Η σωστή λειτουργία της δημοκρατίας απαιτεί θεσμικούς ελεγκτές της κυβέρνησης με δυνατότητα ανατροπής της αν δεν ακολουθεί το προεκλογικό της πρόγραμμα που εγκρίνει ο λαός με την ψήφο του. Όλα τα άλλα είναι ευχολόγια.
Ας μπουν στο τραπέζι οι πιθανές αλλαγές του πολιτικού μας συστήματος και ας αποφασίσει ο κυρίαρχος λαός ποιο σύστημα θέλει.
Η σημερινή στρεβλή λειτουργία του συστήματος όπου η εκτελεστική εξουσία ποδηγετεί τις άλλες δύο (κοινοβούλιο και δικαιοσύνη) δημιουργεί υπερσυγκέντρωση αναξέλεγκτης εξουσίας σε ένα πρόσωπο, τον πρωθυπουργό και μετατρέπει το πολίτευμα από δημοκρατικό σε πρωθυπουργική δικτατορία. Αυτή η ιδιόμορφη μορφή δικτατορίας είναι κατ’ επίφαση δημοκρατική. Είναι μεν αποτέλεσμα δημοκρατικών εκλογών αλλά ανεξέλεγκτη όπως είναι χάνει την δημοκρατική της νομιμοποίηση.

Με την εμφάνισή του στο Ζάππειο ο Σαμαράς έβαλε την ταφόπλακα στο σημερινό μας πολιτικό σύστημα.
Ο τόπος έχει ανάγκη από ένα άλλο πολιτικό σύστημα και το υπάρχον πολιτικό προσωπικό δεν είναι ικανό ούτε θέλει να προχωρήσει σε τέτοιες δομικές αλλά απαραίτητες αλλαγές.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Μήπως πρέπει να κάνουμε ηρωική έξοδο;


Γράφει ο Κλεισθένης.

Τα σενάρια για την «διάσωση» της Ελλάδας δίνουν και παίρνουν. Υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που να πιστεύει ότι οι Ευρωπαίοι ενδιαφέρονται για το μέλλον μας; Αυτοί δημιούργησαν την κακή σημερινή κατάσταση. Τα ελλείμματα του Νότου είναι πλεονάσματα του Βορά.
Το 91% των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση απάντησε ότι ο Γιώργος ήξερε την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας και το υπέρογκο εξωτερικό χρέος της χώρας.
Μαθαίνουμε ότι οι μυστικές συναντήσεις του Γιώργου με το ΔΝΤ είχαν αρχίσει απ’ τον Ιούνιο του

ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ. 24 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ. ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ.

Σε κρίσιμη κατάσταση με επισκληρίδιο αιμάτωμα στο κρανίο, μεταφέρθηκε άνδρας ηλικίας περίπου 30 ετών ο οποίος τραυματίστηκε κατά την πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Σύμφωνα με γιατρό του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, ο άνδρας υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο αφού κινδύνευε άμεσα η ζωή του.
'Οπως εξήγησε το χτύπημα είναι τέτοιο που απειλούνται ζωτικές λειτουργίες του εγκεφάλου. Χειρουργείται από τις 4 το μεσημέρι και το χειρουργείο λίγο πριν τις 19:00 τελείωσε. Σύμφωνα με τον γιατρό σταμάτησε η αιμορραγία και μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου βρίσκεται διασωληνωμένος. Προς το παρόν το ευχάριστο είναι ότι σταμάτησε η αιμορραγία αλλά τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα και οι γιατροί είναι επιφυλαχτικοί στις δηλώσεις τους.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι....

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Τρα λα λα, τρα λα λο, τρα λα λα.


Γράφει ο Κλεισθένης.

 Όποιος υποστηρίξει ότι είναι γνώστης του τι γίνεται και περισσότερο του τι θα γίνει είναι ή μέρος του συστήματος ή αυτοκοροϊδεύεται.
Αυτά που ακούμε καθημερινά σε σχέση με το πώς θα ξεφύγουμε απ’ την κρίση είναι τόσα πολλά και τόσο αντιφατικά μεταξύ τους που και ένας έξυπνος και σπουδασμένος πολίτης αδυνατεί να βγάλει ένα ασφαλές συμπέρασμα.
Να φύγουμε απ’ το ευρώ;
Να φύγουμε απ’ την ΕΕ;

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΙΛΟΤΩΝ........

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ !!

Πολύ βαριά πρόστιμα θα επιβαρυνθούν όσοι δεν απογραφούν κατά τη διάρκεια της γενικής απογραφής πληθυσμού – κατοικιών, που θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 24 Μαΐου.
Σύμφωνα με δηλώσεις της γενικής διευθύντριας Στατιστικών Ερευνών της ΕΛ.ΣΤΑΤ., Αθανασίας Ξενάκη, προβλέπονται χρηματικές κυρώσεις από 1.000 έως 50.000 ευρώ, για όσους πολίτες αρνηθούν την απογραφή και από 10.000 έως 200.000 ευρώ για όσους απογραφείς παραβιάσουν την εμπιστευτικότητα των στοιχείων.

Οι απογραφείς θα φορούν κονκάρδα με το ειδικό σήμα της αρχής και το όνομά τους, καθώς και το όνομα και τηλέφωνο του επόπτη τους.
Οι πολίτες θα απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με την κατοικία τους, τα άτομα που διαμένουν σε αυτήν, την ηλικία, το επάγγελμα, το επίπεδο εκπαίδευσης και την κατάσταση απασχόλησής τους.
Η διάρκεια της συνέντευξης θα ξεπερνά τα 20 λεπτά.

http://act-blogers.blogspot.com/

ΤΟ ΠΑΣΟΚ "ΑΠΕΙΛΕΙ" ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ !!

Τον  Λάκη Λαζόπουλο έβαλε στόχο την Τετάρτη το ΠΑΣΟΚ, μέσω του Τομέα Τύπου και ΜΜΕ και του φυλλαδίου "Βασικός Σχολιασμός Θεμάτων Επικαιρότητας", το οποίο εκδίδεται σε καθημερινή βάση.
Αφορμή για την επίθεση ήταν το βίντεο ΣΟΚ, που πρόβαλε στην εκπομπή του την Τρίτη ο Λαζόπουλος, με δηλώσεις του Διευθυντή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, (και αποκάλυπτε την υπόγεια προδοσία της Ελλάδας απο τον Papandreou).
Το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ απευθύνεται προς "Συγγρού και τους Λαζόπουλούς της", ταυτίζοντας ουσιαστικά τους δύο τους, ενώ τονίζεται:
"Τον πατριωτισμό του Κινήματός μας, δεν θα τον αμφισβητήσει κανείς, πόσο μάλλον αυτοί που έγλυφαν τους "καταλληλότερους" επί 6 χρόνια....
(...)".

Το δικό μου σχόλιο είναι οτι η αλήθεια και τα ντοκουμέντα που δεν τολμούσαν να αποκαλύψουν οι δημοσιογράφοι, αποκαλύφθηκαν τελικά απο έναν ηθοποιό....
Κι αν τσούζει τόσο πολύ τον Papandreou η αποκάλυψη απο το βίντεο-ΣΟΚ που έφαγε την Τρίτη στον κώλο, μπορεί απλά να βάλει βαζελίνη....

http://act-blogers.blogspot.com/

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Τί κρύβεται πίσω από το «παραμύθι» θανάτου του Osama bin Laden??

Αν κρίνουμε από τα πλήθη που πανηγύρισαν τον θάνατο του Osama bin Laden έξω από τον Λευκό Οίκο, τότε ο αμερικανικός λαός είναι μάλλον έτοιμος για ακόμη περισσότερες μαζικές δολοφονίες στη Μέση Ανατολή.
Ο υποτιθέμενος θάνατος του Osama, χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο πλην μιας παραποιημένης φωτογραφίας που θυμίζει το εξίσου παραποιημένο πιστοποιητικό γέννησης του Ομπάμα, θα χρησιμοποιηθεί για να αναζωογονηθεί ο πόλεμος εναντίον του «τρόμου», σε μια εποχή όπου νέοι «κακοί εχθροί» κατασκευάζονται στην Αφρική.

Η εξόντωση του Osama έρχεται στη κατάλληλη στιγμή, λίγο μετά τις έντονες διαμαρτυρίες του Πακιστάν σε σχέση με τις παράνομες επιχειρήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών εκ μέρους της CIA. Πριν από μια εβδομάδα, οι ακτιβιστές του Πακιστάν κατάφεραν να εμποδίσουν φορτία προμηθειών που είχαν προορισμό τις κατοχικές δυνάμεις των Αμερικανών στο Αφγανιστάν.
Η πακιστανική κυβέρνηση έχει καταδικάσει δημοσίως τις επιθέσεις της CIA, ως υπονομευτικές της εθνικής κυριαρχίας της χώρας. Νωρίτερα, είχε....

Η απάντηση του Καποδίστρια στους 800 περίπου συνταξιούχους πρώην βουλευτές που ζητούν αναδρομικά.

«…Ελπίζω ότι όσοι εξ´ υμών συμμετάσχουν εις την Κυβέρνησιν θέλουν γνωρίσει μεθ´ εμού ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις, όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν μισθούς αναλόγως με τον βαθμό του υψηλού υπουργήματός των και με τας εκδουλεύσεις των,  αλλ´ ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η Κυβέρνησις εις την εξουσίαν της…»«…εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν».
Ιωάννης Καποδίστριας

Σχόλιο του Κλεισθένη.

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Σε αργία τίθεται ο δήμαρχος Δίου - Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου.
Σύμφωνα με την διαδικτυακή εφημερίδα «Voria», με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης, Θύμιου Σώκου, ο δήμαρχος κ. Παπαθανασίου τίθεται σε αργία διότι κατηγορείται για τη συμμετοχή σε υπόθεση πώλησης αδρανών υλικών, κατά τη διάρκεια της θητείας του ως δήμαρχος στον πρώην Δήμο Λιτοχώρου.
Ο Παπαθανασίου, έχει παραπεμφθεί να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο για πράξεις και παραλείψεις κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Δίου - Ολύμπου, πριν εκλεγεί στο νέο Καλλικρατικό δήμο, διετέλεσε τέσσερις φορές δήμαρχος Λιτοχώρου και αποτελεί αυτοδιοικητικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Όπως επισημαίνει με γραπτή του δήλωση ο Παπαθανασίου, θα προσβάλλει νομικά την απόφαση του Γενικού Γραμματέα, δηλώνει ότι θα αποδειχθεί σύντομα η αθωότητά του και γνωστοποιεί ότι έχει ζητήσει την επίσπευση της δίκης του που θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2011.

http://act-blogers.blogspot.com/

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

«Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει εργοστάσιο γεωθερμίας στο Δήμο Νισύρου»

Η Δευτέρα του Πάσχα βρήκε το νησί της Νισύρου σε μεγάλη αναταραχή, όχι μόνο από τις κροτίδες και τα βεγγαλικά των εορτών, αλλά και από τον έντονο αντίκτυπο της αιφνίδιας και προκλητικής απόφασης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, με την οποία ανατίθεται στην ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε. να εγκαταστήσει και να λειτουργήσει εργοστάσιο Γεωθερμίας στη Νίσυρο, έως το τέλος του 2014! Κανείς όμως δεν ρώτησε τους κατοίκους της Νισύρου.

Η αντίδραση της δημοτικής αρχής υπήρξε άμεση και για το λόγο αυτό συγκλήθηκε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα του Πάσχα, στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των τοπικών φορέων-συλλόγων, των απόδημων Νισυρίων, καθώς και πλήθος απλών πολιτών. Κατά τη συνεδρίαση-συζήτηση, υπήρξε απόλυτη σύμπνοια απόψεων προς την ίδια κατεύθυνση: «Δε θέλουμε και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει κανένα εργοστάσιο γεωθερμίας στο Δήμο Νισύρου».

Ο Δήμαρχος κ. Καρακωνσταντίνος Νικόλαος καταδίκασε την Υπ. Απόφαση, χαρακτηρίζοντας την αντιδημοκρατική, αντίθετη στο πνεύμα του Καλλικράτη, απαράδεκτη, βεβιασμένη, πρόχειρη και άκαιρη και πρότεινε τη νομική διερεύνηση της συνταγματικότητας της, δηλώνοντας κατηγορηματικά αντίθετος στην....

Osama όπως Obama.


Γράφει ο Κλεισθένης.

Δύο πρόσωπα απασχόλησαν σήμερα τα ΜΜΕ.
Ο «τρομοκράτης» Osama Bin-Laden και ο «δημοκρατικός» Barack Obama.
Ο πρώτος γέννημα των μυστικών υπηρεσιών (χρησιμοποιήθηκε παλιότερα στο Αφγανιστάν) και ο δεύτερος εκλεγμένος πρόεδρος των «δημοκρατικών» ΗΠΑ.
Φημολογήθηκε (ακόμη δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις) ότι ο Bin Laden δολοφονήθηκε στο Πακιστάν, τα μέχρι τώρα στοιχεία και ειδικότερα η παραποιημένη παλιότερη φωτογραφία του Οσάμα καθώς και η δήλωση ότι έγινε το τελετουργικό που προβλέπουν οι μουσουλμανικοί κανόνες και το σώμα του ρίχτηκε στη θάλασσα δημιουργούν σειρά ερωτημάτων και δίνουν το

Δ. Παφίλας: Ποιος είναι ο έμπορος του φόβου??

Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια πλέον για να παρακολουθήσεις την λογική των ανακοινώσεων του πρωθυπουργού.
Την περασμένη Παρασκευή, μίλησε για “εμπόριο φόβου”, για όλους όσοι “σεναριολογούν και κινδυνολογούν” και ότι, όπως “πριν από έναν χρόνο έσωσε την χώρα από την χρεοκοπία, και τώρα με τα μέτρα που θα πάρουμε θα βγάλουμε την χώρα από την κρίση”.

Μάλιστα, πήγε ένα βήμα παραπάνω: ότι τα media και οι πολιτικοί έχουν τον ρόλο της Κασσάνδρας, αλλά η κυβέρνηση έχει την δουλειά της και δεν έχει την πολυτέλεια να ασχολείται! !!

Με λίγα λόγια, “όσα λόγια κι αν μου λέτε, εμείς θα προχωρήσουμε”, άσχετα αν ο γκρεμός είναι μπροστά. Δημοκρατική, η άποψη του.

Δεν έχουμε κουραστεί, όμως, να επαναλαμβάνουμε τα ίδια κάθε εβδομάδα: η πόρτα του τρελοκομείου άνοιξε όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός και μερικοί υπουργοί μιλούσαν καθημερινά για χρεοκοπία. Το spread ανέβαινε αλλά ο ίδιος και οι συνεργάτες του έλεγαν “Ακόμη μ αυτά ασχολείστε;” Όταν έφθασε στις 1000 μονάδες, “η χώρα σώθηκε από την χρεοκοπία μέσω του μηχανισμού”, όπως υποστηρίζει ο πρωθυπουργός.

Ουδέν αναληθέστερο! Η χώρα διέθετε ακόμη ανάπτυξη του ΑΕΠ κι αν μια σοβαρή κυβέρνηση δεν έριχνε με τις δηλώσεις της νερό στο μύλο των κερδοσκόπων δεν θα....

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails