ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.grΤετάρτη, 4 Μαΐου 2011

Τί κρύβεται πίσω από το «παραμύθι» θανάτου του Osama bin Laden??

Αν κρίνουμε από τα πλήθη που πανηγύρισαν τον θάνατο του Osama bin Laden έξω από τον Λευκό Οίκο, τότε ο αμερικανικός λαός είναι μάλλον έτοιμος για ακόμη περισσότερες μαζικές δολοφονίες στη Μέση Ανατολή.
Ο υποτιθέμενος θάνατος του Osama, χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο πλην μιας παραποιημένης φωτογραφίας που θυμίζει το εξίσου παραποιημένο πιστοποιητικό γέννησης του Ομπάμα, θα χρησιμοποιηθεί για να αναζωογονηθεί ο πόλεμος εναντίον του «τρόμου», σε μια εποχή όπου νέοι «κακοί εχθροί» κατασκευάζονται στην Αφρική.

Η εξόντωση του Osama έρχεται στη κατάλληλη στιγμή, λίγο μετά τις έντονες διαμαρτυρίες του Πακιστάν σε σχέση με τις παράνομες επιχειρήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών εκ μέρους της CIA. Πριν από μια εβδομάδα, οι ακτιβιστές του Πακιστάν κατάφεραν να εμποδίσουν φορτία προμηθειών που είχαν προορισμό τις κατοχικές δυνάμεις των Αμερικανών στο Αφγανιστάν.
Η πακιστανική κυβέρνηση έχει καταδικάσει δημοσίως τις επιθέσεις της CIA, ως υπονομευτικές της εθνικής κυριαρχίας της χώρας. Νωρίτερα, είχε....


καταθέσει επίσημο διάβημα διαμαρτυρίας εναντίον της Ουάσιγκτον, για τη χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών στον εναέριο χώρο της.
Πέρα από την ενίσχυση του πολέμου εναντίον του τρόμου, η σκηνοθετημένη εκτέλεση του Osama, που είχε στενές σχέσεις με τη CIA, και που ήταν ήδη νεκρός εδώ και μια δεκαετία, εξυπηρετεί στον αντιπερισπασμό των πληθυσμών από τους σοβαρότερους οικονομικούς κινδύνους, και κυρίως της μεθοδευμένης πτώσης του δολαρίου ως παγκόσμιο νόμισμα, καθώς και τις ραγδαίες αυξήσεις στη τιμή του πετρελαίου, των τροφίμων, και όλων γενικά των βασικών αγαθών.

Η αμερικανική κυβέρνηση μπορεί τώρα να χρησιμοποιήσει αυτή την ανεπιβεβαίωτη δολοφονία (αφού τον έριξαν λένε στη θάλασσα), ως πρόσχημα για κάποια νέα επιχείρηση false flag, με νέους πολέμους και κατοχές στο εξωτερικό, αλλά και με ενίσχυση της αστυνομοκρατίας στο εσωτερικό.
Αν τα αλαλάζοντα πλήθη, που πανηγύριζαν έξαλλα μια δολοφονία έξω από τον Λευκό Οίκο αποτελούν ένδειξη του τι συμβαίνει σε ολόκληρη τη χώρα, τότε δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από πλευράς κυβέρνησης, ώστε να πείσει τον αμερικανικό λαό να στηρίξει κι άλλες δολοφονίες αθώων σε ξένες χώρες, και να συνεχίσει να υπονομεύει το Σύνταγμα και τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων.

Εν τω μεταξύ, ο πρώην επικεφαλής της πακιστανικής υπηρεσίας πληροφοριών Hamid Gul εμφανίστηκε στη τηλεοπτική εκπομπή του Alex Jones, χαρακτηρίζοντας την δολοφονία του Osama bin Laden ως ένα «συμβολικό θέατρο».
Όπως υποστήριξε, πρόκειται για μια σκηνοθετημένη παράσταση με μοναδικό στόχο της, να χρησιμοποιηθεί ως όπλο του Ομπάμα, στην επερχόμενη προεκλογική εκστρατεία για τη προεδρία των ΗΠΑ.
Η επιχείρηση, υποστήριξε ο Gul, όπως περιγράφτηκε από την αμερικανική κυβέρνηση και τα καθεστωτικά ΜΜΕ, είναι ένα απλό παραμύθι, για δημιουργία μύθων, θρύλων, και τραγουδιών.

Το βίντεο της εκπομπής του Alex Jones εδώ:
http://www.prisonplanet.com/intel-chief-they-killed-%E2%80%9Cmake-believe-obama%E2%80%9D.html


act-blogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails