ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Η απάντηση του Καποδίστρια στους 800 περίπου συνταξιούχους πρώην βουλευτές που ζητούν αναδρομικά.

«…Ελπίζω ότι όσοι εξ´ υμών συμμετάσχουν εις την Κυβέρνησιν θέλουν γνωρίσει μεθ´ εμού ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις, όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν μισθούς αναλόγως με τον βαθμό του υψηλού υπουργήματός των και με τας εκδουλεύσεις των,  αλλ´ ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η Κυβέρνησις εις την εξουσίαν της…»«…εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν».
Ιωάννης Καποδίστριας

Σχόλιο του Κλεισθένη.
Φυσικά τον δολοφόνησαν κάποιοι "πατριώτες". Ας διαβάσουν το κείμενο οι "εθνοπατέρες" που ζητούν αναδρομικά σήμερα που υπάρχουν 800.000 άνεργοι και που μειώθηκαν μέχρι και οι μικροσυντάξεις. Έλεος και ντροπήήήήήήήήήή τους. 
Επειδή υποστηρίζουν ότι έχουν νόμιμο δικαίωμα στις απαιτήσεις τους να τους πούμε ότι υπάρχει και η πατριωτική πράξη της παραίτησης από νόμιμο δικαίωμα ειδικά σήμερα και ειδικότερα απ' αυτούς που είναι και υπεύθυνοι για το σημερινό μας χάλι. Αλλά θα πει κάποιος δεν γνωρίζουν τι θα πει πατριωτική πράξη. Ντροπήήήήή τους.



http://ideopigi.blogspot.com/2011/05/800.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails