ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

«Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ’ ανέβει στο κρεβάτι».

Γράφει ο Κλεισθένης.

Το νέο είναι ότι κάποιος απίθανος Γιούργκεν Σταρκ «φιλέλληνας» μέχρι το κόκαλο δήλωσε ότι «η Ελλάδα δεν πρέπει να αρκεστεί σε 50 δις αποκρατικοποιήσεων (ξεπουλήματος) αλλά σε 300 δις.
Τι λες ρε καλόπαιδο;;;;;;;;
Η συμφωνία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τις αποκρατικοποιήσεις (ξεπουλήματα) άνοιξε την όρεξη των τοκογλύφων και θα ζητούν όλο και μεγαλύτερα ποσά όλο και μεγαλύτερη εκποίηση. Η επιμονή τους για συναίνεση έχει σαν στόχο το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας. Οι παλαιοκομματικές αντιλήψεις και πρακτικές των «σωτήρων» πολιτικάντηδων είναι υπεύθυνες για αυτές τις εξελίξεις.
Το ερώτημα είναι ένα και καυτό. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ;;;;;;;
Οι συγκεντρώσεις των τελευταίων ημερών στις μεγάλες πόλεις είναι προμηνύματα των όσων θα συμβούν αν το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό προχωρήσει σε εκποίηση της περιουσίας του Ελληνικού λαού. Οι συμμετέχοντες γρήγορα θα αποκτήσουν οργανωτική δομή και κυριότερα διεκδικητικό πλαίσιο. Μέχρι σήμερα οι συγκεντρώσεις φαίνονται στους πολιτικάντηδες σαν άκακες για το πολιτικό σύστημα. Εξακολουθούν να πιστεύουν ότι μπορούν να τιθασεύσουν και να ποδηγετήσουν τους «αγανακτισμένους». Η πορεία των πραγμάτων ή θα τους δικαιώσει και το κίνημα των «αγανακτισμένων» θα εκφυλιστεί ή θα τους γκρεμίσει με αδιευκρίνιστες επιπτώσεις. Το σοβαρότερο πρόβλημα που συντηρεί και θα συντηρήσει τις συγκεντρώσεις είναι η έλλειψη ελπίδας για κάτι καλό. Η αντίληψη που εδραιώνεται μέρα με τη μέρα στο κίνημα των «αγανακτισμένων είναι ότι αυτοί που μας έφεραν στην σημερινή τραγική κατάσταση δεν μπορούν να μας βγάλουν. Τα αδιέξοδα που προτείνουν εξυπηρετούν μόνο τους τοκογλύφους δανειστές και καταδικάζουν τον λαό σε φτώχεια και ανέχεια και την χώρα σε υποδούλωση. Ο ΓΑΠ τελικά θα αποδειχτεί προφήτης, θα τους πάρουμε με τις πέτρες. Φυσικά αυτό ισχύει για την περίπτωση που θελήσουν να ακολουθήσουν την αποδεδειγμένα αποτυχημένη οικονομική τους πολιτική. Η περίπτωση ξεπουλήματος της περιουσίας των Ελλήνων θα έχει άλλη μεταχείριση, ο πετροπόλεμος είναι ήπια αντίδραση μπροστά στο Γουδί.
Η ατιμωρησία των κλεφτών και το ξεπούλημα της περιουσίας του λαού είναι ισχυρά όπλα της δικαιοσύνης για την ποινική καταδίκη των πολιτικάντηδων. Η διοχέτευση της οργής των Ελλήνων δεν θα γίνει μόνο με ειρηνικές συγκεντρώσεις αλλά θα μετατραπεί σε κίνημα ανατροπής του πολιτικού συστήματος και «ο σώζων εαυτόν σωθήτω». Επειδή το κίνημα των «αγανακτισμένων» τείνει να γίνει πανευρωπαϊκό είναι δύσκολο να οικειοποιηθεί απ’ το ήδη απαξιωμένο πολιτικό σύστημα. Οι αλλαγές θα επιβληθούν απ’ τους λαούς της Ευρώπης και η σημερινή μορφή της ΕΕ θα αποτελεί παρελθόν. Ο Ευρωπαϊκός βορράς θα αναγκαστεί σε μία διαγραφή των χρεών του νότου (σεισάχθεια) και όποιος Έλληνας πολιτικός πάρει βιαστική απόφαση για ξεπούλημα της περιουσίας της Ελλάδας θα βρεθεί στην δυσμενέστατη θέση να απολογηθεί με επιπτώσεις πολύ δυσάρεστες.
Ας έχουμε υγεία για να συνδιαμορφώσουμε τις εξελίξεις.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails