ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.grΔευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

6.000 "άποροι" με ... λιμουζίνες


Εισοδήματα φτώχειας δήλωναν στης εφορία 6.000 πολίτες, κάτω από 10.000 ευρώ το χρόνο δηλαδή, την ώρα που όλοι τους είχαν τη δυνατότητα να συντηρούν πολυτελέστατα αυτοκίνητα πολλών χιλιάδων κυβικών και πολλών εκατοντάδων ίππων!...


Ακόμη και κόλπα όπως υποτιμολόγιση του αυτοκινήτου κατά την εισαγωγή ανακάλυψαν οι άνδρες του ΣΔΟΕ. Για να μην φαίνεται ότι είναι κάτοχοι πολυτελούς αυτοκινήτου βάφτιζαν ... παλιό “χιλιάρι” τη λιμουζίνα, αλλά πιάστηκαν στη “φάκα”.
Το πιο εξωφρενικό είναι όμως ότι χιλιάδες άλλοι δήλωναν στην εφορία εισόδημα που μόλις και μετά βίας καλύπτει το τεκμήριο για ένα καλό αμάξι.
Ένα αυτοκίνητο αξίας άνω των 60.000 ευρώ (τέτοια είχαν στην κατοχή τους οι φτωχοί) έχει ετήσιο κόστος συντήρησης πάνω από 8.800 ευρώ αν υπολογίσει κανείς ασφάλιστρα, τέλη, την ειδική εισφορά, τις βενζίνες και το σέρβις. Έτσι είναι αδύνατο οι άνθρωποι αυτοί με έσοδα περί τα 10.000 ευρώ όπως δήλωναν να μπορούν να συντηρήσουν αυτό το αυτοκίνητο. Tώρα θα βρεθούν στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ όχι μόνο για το πόθεν, αλλά και για το... “πόσα έσχες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails