ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΕΚΠΛΗΞΗ...ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΑΚΕ ΤΗΑΤ.....!!! (+VIDEO)

Όταν ακούγεται τ' όνομα του Robbie Williams ακολουθούν διάφοροι αναστεναγμοί και όχι άδικα. Έχει το σέξι στοιχείο να κυκλοφορεί και με το παραπάνω στο αίμα του, πάντα στις συναυλίες του αναστατώνει τις γυναίκες θαυμάστριες του αλλά εκτός απ’ αυτά είναι και πολύ καλός μουσικός/τραγουδιστής. Είτε τον βλέπεις σε φεστιβαλικά live είτε κουστουμαρισμένο στο Royal Albert Hall δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον θαυμάσεις γι αόλο αυτό που βγάζει στη σκηνή....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό με καινούριο άλμπουμ χωρίς να έχει τόσο μεγάλη ανταπόκριση όσο τα προηγούμενα του και απόφάσισε να μην είναι πια σόλο. Επισήμως πλέον -όπως δείχνει και η φωτογραφία στο site της μπάντας- γυρνάει στους Take That οι οποίοι επανενώνονται και έχουν τρελαθεί απ' τη χαρά τους.

"Tο να είμαστε και οι πέντε στο ίδιο δωμάτιο , ήταν πάντα ένα όνειρο που δεν φανταζόμασταν να γίνει πραγματικότητα. Τώρα η πραγματικότητα είναι σαν όνειρο αφού εμείς οι πέντε φτιάχνουμε δίσκο. Είναι η απόλυτη απόλαυση να περνάμε χρόνο με τον Rob?αλλά είμαι ακόμα καλύτερος ποδοσφαιριστής!" λέει ο Mark Owen. Και ο Robbie με τη σειρά του προσθέτει ότι είναι απίστευτα ενθουσιασμένος με το reunion οτυ γκρουπ κι ότι αισθάνεται σαν να επιστρέφει σπίτι.




http://www.e-go.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails