ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ FB & TWITTER

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΩ FB & TWITTER.
ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΎΡΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΜΟΔΑ !!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΠΑΙΖΕ "ΤΟ ΝΗΣΙ" ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ ΣΤΟ FB & TWITTER ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΛΕΠΡΑΣ...


ΣΕ ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ-ΠΟΡΝΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΛΑΠ-ΤΟΠ ΚΑΙ I-PHONE, ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΝΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ FB & TWITTER.

ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΑΝΕΡΓΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΗ ΓΕΝΝΙΑ ΤΩΝ 50άριδων, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...



ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΉΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ ΣΕ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ-ΡΕΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΠΑΡ.


ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΉΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ ΤΟ FB & TWITTER ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙΣ ΝΤΕΜΟΝΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ".
(ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΤΟΥΖΑΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ, ΠΟΥ ΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑΝ "ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ").


ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΉΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ 13 ΜΗΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΥΡΛΙΑΖΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ BLOGS ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΜΑΣ.
ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΤΟΥ GEEKREVOLUTION, ΜΕ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΡΙΖΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ, ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ????


ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΉΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ TIMELINE TOY TWITTER ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ FB, ΟΤΙ: "ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ, ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΩ". "ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝAΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ". "ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΑΨΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ", ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.


ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΑΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΝΤΑΛΙΚΕΡΙΔΩΝ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΕΝΖΙΝΗ (ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΝΤΑΛΙΚΕΡΙΔΩΝ), ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ !!


ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ GEEKREVOLUTION, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΓΝΩΣΤΗ ΠΗΓΗ"...


Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠAΝΤΗΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ:
"ΓΙΑΤΙ"??

4 σχόλια:

  1. Έτσουξε πολύ κύριε ξερόλα του κώλου? Και που είσαι ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν εσύ φώναζες φίλε μου πριν τόσο καιρό από που φώναζες;Από το μπαλκόνι σου ή είχες βγει στους δρόμους;Φώναζες μέσα από το laptop σου και το blog σου κι εσύ όπως έκαναν τώρα με το FB. Γιατί εσύ ήσουν ο σωστός κι αυτοί οι λάθος;Γιατί αυτών τα λαπτοπ τα πήρε ο μπαμπάς ενώ αυτών που μιλούσες εσύ ήταν με ιδρώτα;Αν όπως λες όλοι αυτοί που πήγαν στη διαμαρτυρία είναι βολεμένοι τότε μια χαρά είναι η χώρα μας αφού τόσος κόσμος περνάει καλά. Γιατί δεν παραδέχεσαι πως πράγματι ο κόσμος ενώθηκε για μια φορά αυθόρμητα και αν κάποιοι το έκαναν για να είναι ιν δεν χάθηκε ο κόσμος.Κάτι θα πήραν απ'όλο αυτό. Το κείμενό σου είναι προσβλητικό και χυδαίο για τόσους απλούς ανθρώπους που άφησαν τις δουλειές τους και πήγαν να φωνάξουν για το δίκιο τους. Έστω κι ένας να το έκανε με καθαρή συνείδηση άξιζε. Και δεν μπορείς να τον απαξιώνεις με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρω τα κίνητρα σου και ούτε με ενδιαφέρουν. Από αυτό το κείμενο όμως κατάλαβα γιατί κανείς δεν σε ακούει τόσο καιρό όπως λες. Κρίμα που πάντα σε αυτή την χώρα τρώμε τις σάρκες μας.Θα ήταν θαύμα αν για μια φορά είμασταν ενωμένοι.Λυπάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντελως απαραδεκτο κειμενο. Ειναι ντροπη και προσβλητικο για ολους αυτους που προσπαθουν εστω και με αυτο το τροπο να διαμαρτυρηθουν. Αντι να κατηγορουμε και να λεμε τι καναμε πριν καποιο καιρο....επρεπε να ειμαστε ολοι εκει και να στηριζουμε ενωμενοι τη προσπαθεια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ευχαριστούμε τους Αγανακτισμένους που μας δίνουν ελπίδα για αλλαγή....Η αλλαγή θα γίνει στην νοοτροπία του προνομίου τον βολεμένων συμμετεχουσών μόνιμα 35 χρόνια με τα θεατρικά τους Τα διορισμένα κομματόσκυλα της αφασίας όπως εμείς τα λέμε, Νομίζουν πως έχουν τα πνευματικά δικαιώματα στης απεργίες τολμάν να κάνουν κρητική ενώ όλη ξέρουμε ΞΥΠΝΉΣΑΜΕ με στημένες απεργίες και ελεγχόμενες διαδηλώσεις. Απεργούσαν ενάντια στην
    πλουτοκρατία... τα αφεντικά τους τον εξαθλιωμένο ελληνικό λαό τον 400 ευρο που αναγκάστηκε να πληρώνει πχ τα τσιγάρα του 4 ευρώ και φπα 23%για να πληρώνονται τα κεκτημένα?????????????? ΞΥΠΝΉΣΑΜΕ ΜΕ βαθιά επίγνωση ότι αποτελούν μέλη του βαθιού κρατικοδίαιτου κόμματος. Αγωνίζονται σε αγαστή αρμονία με το βαθύ κράτος – κόμμα, για την διατήρηση των κοινών προνομίων τους και μόνον. Πουθενά στους αγώνες τους ούτε για το θεαθήναι δεν έχουν ευρύτερους κοινωνικούς στόχους. Μόνο καθαρά συντεχνιακούς.

    Στους «αγώνες» τους αυτούς έχουν συμπαραστάτη πάντα το βαθύ κόμμα – κράτος, του τύπου «πιέστε μας – πιέστε μας και στο τέλος θα υποχωρήσουμε». Φτάνει να φοβηθεί ο κόσμος, να δει ότι δεν γίνεται διαφορετικά και να μην επαναστατήσει, με τα προνόμιά σας.

    Για τον λόγο αυτό έχουν ασυλία σε σαφώς ποινικά αδικήματα που διαπράττουν στην διάρκεια των «αγώνων» τους. Δηλαδή είναι «τζάμπα μάγκες».

    Να σας θυμίσω ότι το ’90 – ’93 στην κυβέρνηση Μητσοτάκη σε δύο περιπτώσεις στην ΔΕΗ και στις αστικές συγκοινωνίες (βλέπε Σταμουλοκολλάδες), συνδικαλιστές απολύθηκαν μετά από δικαστικές αποφάσεις.
    Όλοι επανήλθαν μετά την επικράτηση του ΠΑΣΟΚ το ’93 με πλήρη μισθοδοτικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα, λες και είχαν δουλέψει ανελλιπώς αυτά τα χρόνια.

    Τι έχουν να φοβηθούν και τώρα;.....ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ Παρακράτος χέρι-χέρι ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ,ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟΞΩ , ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙ ΑΠΛΑ , ΛΎΣΣΑΞΕ Το συνδικαλιστικό παρακράτος δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails