ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΟΙ MCLAREN AΛΛΑ ΚΑΙ Η FERRARI ΤΟΥ ALONSO ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...



ΙΣΩΣ Ο ΚAΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΦΕΤΟΣ...ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΧΕΣ, ΩΣΤΟΣΟ ΦΙΑΝΟΤΑΝ ΠΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΜΠΑΤΟΝ ΚΑΙ ΧΑΜΙΛΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ...


ΩΣΤΟΣΟ ΣΤΗΝ FERRARI EINAI KATΑ ΤΟ ΗΜΙΣΙ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...






Fernando Alonso (3ος): Είναι υπέροχο που επιστρέψαμε στο βάθρο, ειδικά ότι καταφέραμε να δώσουμε μάχη για τις πρώτες θέσεις. Σήμερα θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει αλλά δεν τα καταφέραμε πληρώνοντας το τίμημα της κίνησης. Αυτά μπορεί να συμβούν στον καθένα και αυτή τη φορά ήταν η σειρά μας. Αν θέλουμε να φτάσουμε τον στόχο μας θα πρέπει να προσπαθήσουμε να τερματίζουμε πάντα στο βάθρο και το σημερινό αποτέλεσμα μας δίνει μεγάλο κίνητρο. Η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά σήμερα, όσον αφορά την στρατηγική αλλά και τα pitstop. Ήταν δύσκολο να διαχειριστείς τα ελαστικά καθώς τα μαλακά στην εκκίνηση δυσκολεύονταν από πρόωρη φθορά αλλά και τα πιο σκληρά εμφάνιζαν graining. Ευτυχώς το μονοθέσιό μας είναι πολύ ευγενικό με τα ελαστικά. Απ’ όσα είδαμε στην Τουρκία δεν περιμέναμε να αποδώσουμε τόσο καλά. Τώρα με τις αναβαθμίσεις στη Βαλένθια, πραγματικά ελπίζω ότι θα γίνουμε ανταγωνιστικοί σε όλες τις πίστες. Δεν έχω ανέβει ποτέ στο βάθρο στο δεύτερο αγώνα της πατρίδας μου και θα ήθελα πολύ να ανέβω σε 2 εβδομάδες.

Felipe Massa (15ος): Ήταν ένας απαίσιος αγώνας, όλα συνέβησαν σε εμένα. Στην πρώτη στροφή είχα ένα ατύχημα το οποίο με έβγαλε έξω από τη μάχη των πρώτων θέσεων. Είχα μια πολύ καλή εκκίνηση αλλά βρέθηκα ανάμεσα στον Button και τον Liuzzi, ο οποίος με ακούμπησε και όλοι είδατε τι συνέβη. Κρίμα, αλλά αυτά συμβαίνουν. Το μονοθέσιο ήταν πολύ καλό σήμερα αλλά βρήκα πολλή κίνηση και όταν τελικά κατάφερα να μπω στους βαθμούς είχα άλλη μια επαφή αυτή τη φορά με τον Michael. Αυτό ήταν το τέλος για μένα. Περιμένω να τα πάω καλύτερα στη Βαλένθια με τις αναβαθμίσεις της F10 και ελπίζω να μπορέσω να δώσω τη μάχη για τις πρώτες θέσεις.

Stefano Domenicali: Το αποτέλεσμα ήταν πολύ απογοητευτικό καθώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τα μέγιστα από την απόδοσή μας όλο το 3ήμερο. Ο Fernando, ο οποίος οδήγησε υπέροχα, θα μπορούσε να είχε κερδίσει αλλά μερικά συμβάντα δεν του το επέτρεψαν. Αυτά μπορεί να συμβούν στους αγώνες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι απογοητευτικά. Ο Felipe ήταν άτυχος, δεν συμβαίνει συχνά να χρειαστεί να αλλάξεις δύο φορές την εμπρός πτέρυγα. Το θετικό όμως είναι πως το μονοθέσιο είχε τη δυνατότητα να δώσει τη μάχη για τις πρώτες θέσεις. Τώρα πρέπει να πιέσουμε σκληρά ώστε να εξελίξουμε την F10 στη Βαλένθια αλλά και πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και καθώς τα πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών είναι ακόμα ανοιχτά και οι καταστάσεις αλλάζουν πολύ γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails