ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Μετά την χθεσινή αποκάλυψη καρέ καρέ της διασκέδασης της Τζούλιας με τον γιο του Ζαγορίτη και την κατάληξη που είχε αυτή στο πολεμικό μουσείο όπου υπηρετεί ο νεαρός πανικός έχει πέσει σε κοσμικούς και οχι μόνο κύκλους για παρόμοιες περιπέτειες τους με την πορνοστάρ πριν και μετά την ενασχόλησή της με το επάγγελμα της πορνοστάρ...

Φήμες που κυκλοφορούν φέρουν δεκάδες πρόσωπα ακόμα και πολιτικούς που έχουν εμπλακεί σε ανάλογες διασκεδάσεις με την πορνοστάρ να διαθέτουν το δικό τους "καυτό" φάκελο που ανά πάσα στιγμή μπορεί να διαρρεύσει στο ΜΜΕ ή και σε blogs !
Μάλιστα πριν από καιρό οι φήμες λένε αντίστοιχο υλικό απασχόλησε και πολιτικό ..Μάλιστα το πρόσωπο αυτό φέρεται να... κατέφυγε για προστασία από τις αρχές !
Τις επόμενες μέρες ίσως υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα ...Πάντως οι κάτοχοι αυτού του υλικού φαίνεται να κινούνται προσεγμένα ...και να διοχετεύουν αυτό το υλικό μόνο στο τύπο!
Μάλιστα blogs που στήθηκε προ καιρού ήταν έτοιμο ή διέρρεε οτι θα έχει αποκαλύψεις!
Έτσι κάποιοι κινήθηκαν προς την κατεύθυνση των μηνύσεων ...με αποτέλεσμα να διακόψουν τις αναρτήσεις τους οι φερόμενοι ως blogger.


http://alepounews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails