ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Λέτο... adeus


Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρώσει η Μπενφίκα την απόκτηση του αριστερού μέσου της Μπάνφιλντ, Τζέιμς Ροντρίγκεζ και επομένως να αποσύρει οριστικά το ενδιαφέρον της για τον Αργεντινό άσο του Παναθηναϊκού....

Μια ευχάριστη είδηση έρχεται από την Πορτογαλία για τους φίλους του Παναθηναϊκού και έχει να κάνει με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Σεμπάστιαν Λέτο. Όπως όλα δείχνουν, οι Λουζιτανοί αποσύρονται από την διεκδίκηση του 23χρονου μέσου...
Την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί το τελικό ραντεβού ανάμεσα στους διοικούντες της Μπάνφιλντ και τους εκπροσώπους της Μπενφίκα, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία για τη μεταγραφή. Με βάση τα πορτογαλικά μέσα ενημερώσης, ο αργεντινικός σύλλογος θα εισπράξει περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ.
Όσο για τον 19χρονο Κολομβιανό ποδοσφαιριστή, αμέσως μόλις κλειστεί το ντιλ θα μεταβεί στη Λισαβόνα για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο του. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι δεν θα γίνει κίνηση για τον Σεμπάστιαν Λέτο, αφού με τον Ροντρίγκεζ και τον Νίκολας Γκαϊτάν καλύπτεται στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.
Έτσι ο Αργεντικός άσος θα συνεχίσει να φορά τα πράσινα και να αναστατώνει με τις ενέργειες του τις αντίπαλες άμυνες του Παναθηναϊκού... Το σίγουρο είναι ότι ο ίδιος κάθε άλλο παρά δυσαρεστημένος είναι με αυτή την εξέλιξη, αφού περνάει καλά στην Αθήνα και έχει δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο.

www.prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails