ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΑ ΑΧ! ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΧ! ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ...(+ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕΞ)



Σύμφωνα με νέα έρευνα, όσο πάμε προς το κραχ, τόσο παύουν τα "αχ και βαχ" στο κρεβάτι των Ελλήνων. Τι λοιπόν; Θα το αφήσουμε έτσι; Ποτέ!

"Μείωση της ερωτικής επιθυμίας και της συχνότητας των σεξουαλικών επαφών των Ελλήνων εξαιτίας της κρίσης διαπιστώνει έρευνα της Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας και του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία ένας στους δύο Έλληνες βρίσκουν καταφύγιο στον αυνανισμό...


Η έρευνα διαπιστώνει επίσης συχνότερη εμφάνιση δυσκολιών στο σεξ, την οποία οι ερευνητές αποδίδουν στον... τραυματισμό της συνολικής ερωτικής φαντασίωσης των Ελλήνων ανδρών λόγω της οικονομικής κρίσης.
Σε ποσοστά προκύπτει ότι.... 

η αναστολή εκσπερμάτισης έφθασε από το 4% στο 13% τους τελευταίους έξι μήνες. Ο αυνανισμός λειτουργεί ως κύρια διέξοδος της οργασμικής ολοκλήρωσης για το 49% των ανδρών, από 26% τα προηγούμενα χρόνια.
Η αύξηση των ποσοστών αποδίδεται στην......

.έντονη ενοχή προς τη σύντροφο αλλά και το φόβο της απόδοσης σε μία κοινωνία η οποία βάλλεται από κάθε πλευρά, με αποτέλεσμα τα υλικά αγαθά, αλλά και οι απολαβές να μειώνονται συνεχώς.
Το 49% δηλώνουν ότι απατούν τις συζύγους τους από τους οποίους το 35% περιστασιακά και το 13% βρίσκονται σε μόνιμη εξωσυζυγική σχέση. Επίσης -παραδόξως, φαινομενικά- αρκετοί είναι αυτοί που αναζητούν ικανοποίηση στον πληρωμένο έρωτα.
Οι συντάκτες της έρευνας εκτιμούν πως εάν στον έρωτα αντικατοπτρίζεται η κοινωνία, τότε τα συμπεράσματα είναι άκρως απογοητευτικά.
Εμείς όμως εδώ στο Menslounge.gr μπορούμε ωστόσο να προτείνουμε αποτελεσματικές λύσεις στο πρόβλημα, με ερωτικές στάσεις εμπνευσμένες από την όλη κατάσταση, που σίγουρα θα αναπτερώσουν την πεσμένη μας λίμπιντο:

Σεξουαλικό παιχνίδι ρόλων: Κάθε μέρα ανακοινώνονται και νέα επώδυνα μέτρα. Να το αποφύγουμε δεν μπορούμε. Μπορούμε όμως να το εκμεταλλευτούμε. Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα από όλα τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί; Ότι θα μας πάνε γα….ντας. Αυτό είναι η ιδέα! Ζήτησε από τη σύντροφό σου να κάνετε πράξη τις εξαγγελίες. Σταθείτε γυμνοί μπροστά από την τηλεόραση, (εσύ πίσω της φορώντας μόνο μια κόκκινη υπουργική γραβάτα, όπως συνηθίζουν οι του ΠΑΣΟΚ κι εκείνη με κλαδί ελιάς στο κεφάλι, συμβολίζοντας την αθάνατη Ελλάδα) την ώρα που βγαίνει η Τρέμη στο δελτίο των 8. Εφαρμόστε μια απολαυστική διείσδυση κάθε φορά που ακούτε τη λέξη «μέτρα». Θα φτάσετε σε οργασμό σε χρόνο μηδέν.

Στάση «Συνδικαλιστικό συλλαλητήριο»: Παραλλαγή της προηγούμενης σε doggy style. Εκείνη βρίσκεται στα τέσσερα, ενώ εσύ διεισδύεις μέσα της με φόρα και προσπαθείς να φτάσεις όσο πιο βαθιά μπορείς. Μόλις φτάσεις στο τέρμα, εκείνη φωνάζει αναστενάζοντας την κλασσική συνδικαλιστική ατάκα «Φτάνει πια. Δεν πάει άλλο». Ο οργασμός είναι βέβαιος.

Στάση «απολύομαι»: Εκείνη ντυμένη σέξι γραμματέας, γονατίζει μπροστά σου, εκλιπαρώντας να κρατήσει τη θέση της, ως άλλη Βουγιουκλάκη «στο μοντέρνα Σταχτοπούτα». Εσύ είσαι το σκληρό αφεντικό, ο στυγνός καπιταλιστής, τύπου Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Προσπαθώντας να σε πείσει, σε ξεκουμπώνει και ξεκινά ένα περιποιημένο στοματικό. Όσο πιο πολύ σε «ανεβάζει», τόσο εσύ της πετάς ατάκες του τύπου «θα σε κρατήσω, και θα σου κάνω κι αύξηση», «θα πάρεις 50% αύξηση από αύριο», μέχρι τον οργασμό. Εκείνη τότε, σταματά, κοιτά το κενό και με βουρκωμένα μάτια λέει την κλασική φράση της Βουγιουκλάκη «Κυρ Παντελή, μ’ακούς; Μ’ακούς κυρ Παντελή; Κάντες δυο τις Louis Vuitton τις τσάντες. Σωθήκαμε κυρ Παντελή»...

Πηγή : alepounews
http://rodosblog-xrisostomos.blogspot.com/2010/06/sex.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails