ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Ερυθρόλευκη ανακοίνωση... ειρήνης!

Το κλίμα είναι ήδη τεταμένο στις τάξεις του Ολυμπιακού και η διοίκηση των ερυθρόλευκων έκρινε σκόπιμο να προχωρήσει σε μία... ειρηνική ανακοίνωση. Συγκεκριμένα ζήτησε από τους φιλάθλους της ομάδας να μην προβούν σε απρεπείς ενέργειες και να τη στηρίξουν μόνο με τη φωνή τους.

Η ανακοίνωση:
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, εν όψει του αυριανού 4ου τελικού αγώνα των play offs  της Α1 κατηγορίας μπάσκετ στο ΣΕΦ στον οποίο θα συμμετάσχει η ομάδα μας, απευθύνεται προς τους φιλάθλους της και τους καλεί να παρακολουθήσουν τον αγώνα με σύνεση, υπευθυνότητα και αυτοπειθαρχία, αποφεύγοντας κάθε είδους ενέργειες οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε διατάραξη την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Η συμπεριφορά όλων στον παραπάνω αγώνα, θα πρέπει για μια ακόμη φορά να αποτελέσει την βάση για την αγωνιστική επικράτηση της ομάδας μας.
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει αποδείξει εμπράκτως ότι αποτελεί πάγια αρχή της και πρωταρχικό της στόχο, η καταπολέμηση της βίας και όλων εκείνων των ακραίων συμπεριφορών που ουδεμία σχέση έχουν με τον αθλητισμό.
 http://www.sport.gr

MA ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΕΙΡΗΝΗ???ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΒΙΑΣ ΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ....!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails