ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.grΣάββατο, 5 Ιουνίου 2010

«Εκτός μάχης» τέθηκε ο παγκόσμιος πρωταθλητής Βαλεντίνο Ρόσι
«Εκτός μάχης» τέθηκε ο παγκόσμιος πρωταθλητής Βαλεντίνο Ρόσι, μετά από τραυματισμό που υπέστη στο πόδι και, για πρώτη φορά στην καριέρα του, δεν θα συμμετάσχει στο ιταλικό MotoGP.
Ο Ιταλός έπεσε με τη μοτοσικλέτα κατά τη διάρκεια της πρωινής περιόδου των δοκιμών στο Μούτζελο, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στη δεξιά του κνήμη και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο χρόνος αποθεραπείας του αναβάτη. Ωστόσο, εκφράζονται φόβοι ότι, λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού, η φετινή του παρουσία στο πρωτάθλημα θα τερματιστεί πρόωρα.

«Είναι ένας τραυματισμός πιο σοβαρός από ό,τι νομίζαμε, διότι το κάταγμα είναι εκτεθειμένο, με το οστό να ξεχωρίζει από το δέρμα. Ευτυχώς, δεν έχουν επηρεαστεί αιμοφόρα αγγεία ή νεύρα από την επαναφορά του οστού που κάναμε. Είναι σοβαρό, μπορεί να χρειαστούν μήνες, αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς για τέτοιες εκτιμήσεις. Παραμένει ήρεμος, αλλά έχοντας δει τις φωτογραφίες, ξέρει ότι ήταν μια άσχημη πτώση», σχολίασε ο θεράπων ιατρός του.http://www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails