ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΛΕΤΟ???





Η πώληση του Άνχελ Ντι Μαρία στην Ρεάλ Μαδρίτης, έχει αναγκάσει την Μπενφίκα να αναζητά αριστερό χαφ. Και ένας από τους υποψήφιους είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο του Παναθηναϊκού! Μάλιστα, όχι απλά ένα όνομα στη λίστα των Πορτογάλων, αλλά ο διακαής πόθος τους!...


Όπως λένε οι Πορτογάλοι, κατατέθηκε πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ (!) στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός τις τελευταίες ώρες.
Από το «πράσινο» στρατόπεδο, τώρα, τονίζεται πως έχουν ενημερωθεί από την Μπενφίκα για το ενδιαφέρον της για τον Λέτο, αλλά ακόμη δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση.
Σε κάθε περίπτωση, αν όντως υπάρχει (ή αν υπάρξει) επίσημη πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ για τον Αργεντινό, δύσκολα θα αρνηθεί ο Παναθηναϊκός ένα τέτοιο ποσό.
Θυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο για άλλα τέσσερα χρόνια με τους «πράσινους», στο οποίο δεν υπάρχει κάποια ρήτρα.
Αργίες, Σαββατοκύριακα, είναι άγνωστες λέξεις πλέον για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Η δουλειά χτυπάει… κόκκινο για την τετραμελή διοικούσα επιτροπή.
Σε ανοιχτή γραμμή
Τις τελευταίες ώρες υπήρξαν επαφές με τους ανθρώπους που είχαν τις τύχες της ΠΑΕ στα χέρια τους μέχρι πρότινος. Κοινώς, ο Δημήτρης Γόντικας τα είπε με τον Νικόλα Πατέρα. Επίσης, ο παλαίμαχος βολεϊμπολίστας μαζί με τον Φάνη Βουτσαρά, συζήτησαν σήμερα και με τον Κώστα Αντωνίου.
Παίρνοντας όλες τις πληροφορίες που ήθελαν, αλλά και τις εκτιμήσεις τόσο του τέως προέδρου όσο και του τέως διευθυντή ποδοσφαίρου για την ερχόμενη μέρα. Οι επαφές έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και δεδομένα, τόσο ο Νικόλας Πατέρας όσο και ο Κώστας Αντωνίου, παρότι αποχώρησαν από τα πόστα που κατείχαν, τόνισαν ότι είναι στη διάθεση της εκτελεστικής επιτροπής για οτιδήποτε χρειαστεί.
Αυτό που έλεγαν από την ΠΑΕ, μάλιστα, είναι πως νιώθουν ικανοποίηση για το γεγονός ότι υπάρχει αυτή η συνεργασία που σαφώς θα βοηθήσει πάρα πολύ τους ανθρώπους που πρέπει να «τρέξουν» άμεσα τις εξελίξεις.
Σύσκεψη
Κατά τα άλλα, Γιάννης Βεκρής, Δημήτρης Γόντικας, Γιώργος Νίκας και Φάνης Βουτσαράς, κάθισαν και πάλι γύρω από το ίδιο τραπέζι, συζητώντας κυρίως το θέμα του τεχνικού διευθυντή.
Οι προδιαγραφές για το τι πρέπει να έχει ο άνθρωπος που θα αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο είναι γνωστές, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να έχει βρεθεί ο εκλεκτός. Που θα προέρχεται από το εξωτερικό και ίσως το όνομά του να προκαλέσει έκπληξη.


www.theplayer.gr



               ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΡΜΗΡΗΔΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails