ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.grΤρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΒΛΑΣΗΣ? ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΩΡΑ?

Το δεξί χέρι του Σουλτάν, Μοχάμεντ Μπάσεμ, μιλά στο gazzetta.gr, χαρακτηρίζει ψεύτη τον Τσάκα που παρουσιάστηκε ως «άνθρωπος της οικογένειας»


Πάμε να δούμε, όμως, σημείο-σημείο τις αποκαλύψεις του Μπάσεμ.
 
«ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ»
 
«Ο Πρίγκιπας ήρθε σε επαφή με τον Βλάση Τσάκα μέσω τηλεφώνου πριν από περίπου έξι μήνες. Ο Τσάκας υποστήριξε πως είναι πολύ καλός φίλος με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και ότι ψάχνει να βρει επενδυτές για τον Παναθηναϊκό. Εμείς αποφασίσαμε να είναι εκπρόσωπος μας γιατί απλά ήταν από την Ελλάδα και ισχυριζόταν πως είναι άνθρωπος της οικογένειας και λειτουργεί για να βρει επενδυτή. Για κανέναν άλλο λόγο».
 
«ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ»
 
« Από την πρώτη στιγμή δεν έστειλε σε εμάς τίποτα από όσα είχαμε ζητήσει. Ποτέ δεν έφτασε στα χέρια μας κάποιο επίσημο χαρτί από τις συζητήσεις, δεν μας ενημέρωνε για τίποτα. Είχαμε συμφωνήσει πως πριν γίνει το παραμικρό θα ενημερώνει αλλά δεν το έκανε! Δεν γνωρίζαμε ότι γινόταν έλεγχος στην ΠΑΕ, δεν έχουμε τίποτα σχετικό με αυτό τον έλεγχο, κανένα οικονομικό στοιχείο. Για αυτό αποφασίσαμε να τον αποσύρουμε από την εκπροσώπηση μας. Ακόμη και για το προσύμφωνο δεν πήρε την σχετική άδεια. Ακόμη δεν έχω το πρωτότυπο στο χέρι μου.
 
Μάθαμε για τα πάντα, όταν στείλαμε ευχές στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και δεν πήραμε καμία απάντηση. Τότε πήραμε απευθείας επικοινωνήσαμε με την πλευρά Βαρδινογιάννη και μάθαμε τα πάντα. Δεν τους είχε φτάσει κανένα έγγραφο από εκείνα που είχαμε δώσει στον Τσάκα. Η πρεσβεία επίσης μας βοήθησε να καταλάβουμε τι ακριβώς έλεγε και έκανε ο Τσάκας. Καμία υπόσχεση από αυτούς που έδινε δεν ήταν οι απόψεις του Πρίγκιπας.
 
Ο Τσάκας στην Σαουδική Αραβία ήρθε μόνο μία φορά. Τότε που ακούσατε ζωντανά τον Πρίγκιπα να μιλά για τον Παναθηναϊκό. Μόνο τότε».
 
«ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ»

«Εμείς θέλαμε να επενδύσουμε αλλά στο τέλος είδαμε πως ο Τσάκας δεν ενδιαφερόταν. Έκανε παιχνίδι για τον εαυτό του. Τι έκανε τα επίσημα έγγραφα; Γιατί το καθυστερούσε; Θέλουμε ο κόσμος να ξέρει ότι τίποτα δεν τελείωσε. Τον Ιανουάριο θέλει να έρθει στην Ελλάδα για να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στις αρχές του Ιανουαρίου.  Είμαστε σε επαφές με τους δικηγόρους! Θέλουμε ακόμη τον Παναθηναϊκό. Ο Τσάκας ζητούσε να βάλουμε λεφτά χωρίς να έχουμε τίποτα επίσημο στα χέρια μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails