ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Μα τι φοβούνται;


Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει για το ντέρμπι του «Καραϊσκάκης» που έχει ήδη... ξεκινήσει από τον ερυθρόλευκο επικοινωνιακό μηχανισμό, με τις... ειδήσεις που μοιράζει υπό μορφή προπαγάνδας.

Φαίνεται τελικά πως δεν ξεκινάει το άλλο Σάββατο το ντέρμπι. Έχει ήδη ξεκινήσει. Μπορεί να υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος και η λογική να λέει πως θα πηγαίναμε σε μίνι αποφόρτιση έστω και ολίγων ημερών, όμως τα όργανα έχουν αρχίσει για τα καλά.
Όρεξη να έχεις και αυτά που ακούς και διαβάζεις στους απέναντι, μοιάζουν περισσότερο διασκεδαστικά ακόμη και από τις… προγραμματικές δηλώσεις του Βλάσση Τσάκα.
Τη μία να ασχολούνται με το ποιος διαιτητής θα σφυρίξει, την άλλη με τον Λέτο, την παράλλη με τα… φιλικά που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός (ζήσαμε για να το ακούσουμε κι αυτό!!!) και γενικότερα με χίλια δυο άλλα πράγματα, τα οποία ακόμη και σε κάποιον ουδέτερο παρατηρητή ένα πράγμα φανερώνουν: ΦΟΒΟ και έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνατότητές τους!
Τι ακριβώς δηλαδή φοβούνται οι… γκαλάκτικος, η… Μπαρτσελόνα της Ελλάδας; Δεν μας λένε ότι έχουν το καλύτερο υλικό γιατί έχουν κρυστάλλινο πρόεδρο που επενδύει όσο κανένας άλλος; Δεν μας λένε ότι έχουν την πιο σκληρή έδρα, ένα κάστρο από όπου κανείς δεν περνάει; Δεν μας λένε τόσα και άλλα τόσα; Ε, τι είναι αυτό που τους «χαλάει», τι είναι αυτό που τους ξύπνησε έτσι ξαφνικά από το όνειρο που ζούσαν και τι τους προβλημάτισε;
Μπαλέτο και τσιγκολελέτο δεν τον λέγανε τον Λέτο τόσο καιρό; Γιατί τόση πρεμούρα λοιπόν για να τον φρενάρουν; Δέκα τεμάχια έχει ρίξει μέχρι σήμερα το «παλτό», σιγά το πράγμα. Τέτοιος πανικός για έναν παίκτη που… δεν τον ήθελαν δεν έχει ξαναγίνει. Πού να τους τον «έκλεβε» και μέσα από τα χέρια τους ο Παναθηναϊκος, που να τους… πείραζε κιόλας. Τότε δηλαδή τι παραπάνω θα έκαναν; 
Ή μήπως είναι η παράγκα του… Γόντικα που τους προβληματίζει; Εντάξει, τηρουμένων των αναλογιών ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει καταφέρει τον τελευταίο καιρό περισσότερα από αυτά που θα περίμενε ο οποιοσδήποτε, αλλά ρε διάολε, το να λες ότι ο Παναθηναϊκός ελέγχει το παρασκήνιο και ευνοείται εις βάρος του Ολυμπιακού, είναι προπαγάνδα που δεν πείθει ούτε παιδιά που μόλις βγήκαν από το… μαιευτήριο!
Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει κανέναν λόγο να ακολουθήσει όλη αυτή την παράνοια. Σαφώς και είναι χρέος του να προασπίσει όλα του τα συμφέροντα και να μην πάει σαν πρόβατο επί σφαγή αλλά ως εκεί. Όχι και να μπει σε αυτή την μπουρδολογία. Από τη στιγμή που είναι καλύτερος ως ομάδα μπορεί να απαντήσει μέσα στο τερέν, εξασφαλίζοντας παράλληλα το 50-50 – όλα τα υπόλοιπα περιττεύουν.
Και αντί επιλόγου μια σημείωση. Όλα τα παραπάνω δεν αφορούν τους οπαδούς του Ολυμπιακού και τους οπαδούς γενικότερα. Αυτοί μπορούν να λένε ότι γουστάρουν γιατί είναι... οπαδοί. Το θέμα είναι ο ερυθρόλευκος επικοινωνιακός μηχανισμός και οι... ειδήσεις που μοιράζει υπό μορφή (φτηνής) προπαγάνδας. Νομίζω έγινα κατανοητός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails