ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.grΤρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

"Δεν ανήκουμε εις την Δήση, αυτή μας ανήκει""Τους μάθαμε τι εστί Δημοκρατία (Democracy) και πως την εφαρμόζουν οι πολίτες (politics).Πολεμική στρατηγική (strategy) για να ξέρουν που πάν τα τέσσερα με το κάρο (car) που κινείται με μηχανή (machine) και καίει πύρ (petrol). Τους μάθαμε να πληρώνουν με νομίσματα (numismatics) και να τα υπολογίζουν με αριθμούς (arithmetic). Να χτίζουν σπίτια με την....
γεωμετρία (geometry). Nα φτιάχνουν φαΐ (food) και οχι να τρώνε μόνο ωμό κρέας και βλίτα. Να ταξιδεύουν με την χρήση των άστρων (astronomy) και να κατασκευάζουν φάρμακα με την χρήση της χημείας (chemistry). Να έχουν σε κάτι να πιστεύουν, χριστιανισμός (christianity). Αυτοί ανακάλυψαν την στατιστική και εμείς τους αποδείξαμε ότι είναι άχρηστη με τα Greek statistics. 

Είναι δηλαδή ένα απόλυτα τρωτό και άχρηστο εργαλείο. Φτιάξαμε μέταλλον (metal) και τους το δώσαμε. Αυτοί έφτιαξαν PVC εντελώς άχρηστο υλικό. Και καλά βρέθηκε ένας κόπανος και είπε "ανήκομεν εις την δύσιν) εμείς εις ποιόν ύπνον εβρισκόμεθαν??? Πως γίνεται ο δημιουργός να ανήκει στο δημιούργημά του? Τελικά μας έπιασαν στον ύπνο τα κούτσουρα. Αυτό μάλλον θέλουν οι ξένοι που φωνάζουν Έλληνες ξυπνήστε. Μάλλον πάλι την βοήθειά μας θα χρειαστούν."
http://www.trelokouneli.gr/2011/11/blog-post_1712.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails