ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ο Παπακωνσταντίνου ΠΡΙΝ γίνει υπουργός. (κλαυσίγελος…)!!

-Ποια είναι τα δυνατά σημεία που πρέπει να αναδείξει το Πασόκ σήμερα;
«Τον προγραμματικό του λόγο και τις νέες του προτάσεις για την ελληνική κοινωνία. Για τη βελτίωση της αγοραστικής δύναμης της μέσης Ελληνικής οικογένειας. Για την υπεράσπιση των δημοσίων αγαθών της παιδείας και της υγείας. Για περισσότερες και καλύτερες θέσεις εργασίας. Για το μετασχηματισμό του κράτους με περισσότερη αποτελεσματικότητα, λογοδοσία και διαφάνεια. Για ένα καλύτερο κοινωνικό κράτος με συνοχή και αλληλεγγύη».


-Ταξιδεύετε στις Κυκλάδες;«Ξεκίνησα σαν έφηβος σε καλοκαιρινές – και αξέχαστες! – εξορμήσεις και συνεχίζω σήμερα με την οικογένειά μου τα καλοκαίρια και όποτε άλλοτε μπορώ. Με πλοίο της γραμμής, ζηλεύοντας όσους απολαμβάνουν τα ταξίδια αυτά με φουσκωτό».

- Τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο σε ποιο νησί των Κυκλάδων θα τον προσκαλούσατε και γιατί;«Στα μικρά Κυκλαδονήσια για να δει την απομόνωση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι όταν περάσει το καλοκαίρι».



- Η καλύτερη παρέα από το ΠΑΣΟΚ για διακοπές;«Μία παρέα από νέους – και περίπου συνομήλικούς μου – βουλευτές που εκλεγήκαμε όλοι για πρώτη φορά το 2007, και με τους οποίους μοιράζομαι κοινές απόψεις, οράματα και ανησυχίες. Εναλλακτικά, τον Θόδωρο Πάγκαλο και τον....



Μίμη Ανδρουλάκη να ανταλλάσσουν ανέκδοτα και επιχειρήματα πίνοντας και τρώγοντας δίπλα στη θάλασσα».


-Είναι εθνικό μας κεφάλαιο τα νησιά;«Δεν υπάρχει άλλη χώρα με παρόμοιο αρχιπέλαγος σε έκταση, ποικιλία,πολιτιστική παράδοση και φυσική ομορφιά. Αλλά και ούτε ίσως άλλη χώρα που να έχει πάρει τόσα πολλά από τα νησιά της δίνοντας τόσα λίγα».


-Πως μπήκατε στην πολιτική;«Στην πολιτική με την έννοια της ενασχόλησης με τα κοινά ήμουν από μικρός, από το σχολείο και τις μαθητικές οργανώσεις και μετά στο πανεπιστήμιο. Στην ενεργό πολιτική με την έννοια της έκθεσης στη λαϊκή ψήφο μπήκα το 2000, όταν μου έγινε η ξαφνική πρόταση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚστο Νομό Κοζάνης από όπου κατάγομαι.
Απέτυχα τότε να εκλεγώ, αλλά έτσι ξεκίνησε η δημιουργία μίας σχέσης εμπιστοσύνης με το Νομό που κατέληξε στην εκλογή μου το 2007. Τα υπόλοιπα ήρθαν μετά….»


Ο θείος του, ο Μιχάλης Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργός Εξωτερικών, υπηρέτησε τον Γεώργιο Παπανδρέου στην Ένωση Κέντρου και του έμεινε πιστός στην περίοδο της αποστασίας του 1965. (;)
Ο ανιψιός, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, καλείται τώρα να υπηρετήσει τον Γιώργο Παπανδρέου, τον εγγονό τού επικεφαλής της «δυναστείας».



http://act-blogers.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails