ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Έγινε Τιτανικός το κανό του Τζέφρυ-Γιώργου στην Ύδρα....

Mετά το ατύχημα με το ποδήλατο, σειρά είχε και το περίφημο κανό του Γιώργου Παπανδρέου να υποστεί… βλάβη μεσοπέλαγα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τις οποίες επικαλείται σε δημοσίευμά του ο “ΕΤ”, ο πρωθυπουργός κινδύνευσε σοβαρά, όταν λίγο έξω από την Ύδρα, και σε μια πολύ δύσκολη περιοχή για τους κωπηλάτες, έπεσε σε κακοκαιρία και το κανό… χάλασε. Στα στενά της Ύδρας κυκλοφόρησαν πληροφορίες που θέλουν τον κ. Παπανδρέου να πέφτει στη θάλασσα, αλλά για καλή του τύχη εκεί δίπλα όλως τυχαίως περνούσε ένα σκάφος του Λιμενικού το οποίο και περιμάζεψε τον πρωθυπουργό, ο οποίος προφανώς αισθάνθηκε δικαιωμένος για τις δηλώσεις του περί… Τιτανικού. Από το Λιμενικό έσπευσαν να υποστηρίξουν πως ο κ. Παπανδρέου δεν ήθελε να βρίσκεται… εκεί γύρω σκάφος του Λιμενικού, όμως τα παιδιά σε μια ακόμα πράξη ηρωισμού και μιας και δεν είχαν και τίποτα καλύτερο να κάνουν πασχαλιάτικα παρακολουθούσαν διακριτικά τους δεκάδες κωπηλάτες που αυτή την περίοδο καταφθάνουν στην Ύδρα.
Το ότι φόρτωσαν μάλιστα και το κανό και το έφεραν στο λιμάνι της Ύδρας δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι ήταν ολόκληρο πρωθυπουργικό κανό, αλλά το ότι ήθελαν να εξεταστούν από ειδικούς τα αίτια της βλάβης....


Ήταν μηχανική βλάβη; Υπήρχε δολιοφθορά σε κάποιο κουπί; Εμβολίστηκε από κάποιο τουρκικό κανό; Τη στιγμή που σχεδόν ένα στα τρία σκάφη του Λιμενικού είναι «καθηλωμένο» και περιορίζονται ακόμα και οι διακομιδές των ασθενών από τα μικρά νησιά του Αιγαίου από τις περικοπές στα κονδύλια για συντήρηση και επισκευή, οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων μετέφεραν με φουσκωτό του Λ.Σ. το κανό του πρωθυπουργού, μόλις ολοκλήρωσε τις αθλητικές του δραστηριότητες κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών στο νησί του Σαρωνικού.

Ο «Ελεύθερος Τύπος» επικοινώνησε με τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχο Κωνσταντίνο Σούλη, ο οποίος δήλωσε : «Από τη Μεγάλη Πέμπτη είχαμε στείλει άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος μαζί με φουσκωτό σκάφος στο πλαίσιο των ειδικών μέτρων φρούρησης κατά τη διάρκεια της παραμονής του πρωθυπουργού στην Υδρα. Το κανό του πρωθυπουργού μεταφέρθηκε από το σκάφος του Λ.Σ. προφανώς για λόγους φύλαξής του. Οι άνδρες του Λιμενικού πήραν μαζί τους το κανό για να μην το χάσουν στη θάλασσα». Το κανό λοιπόν σώθηκε, το ίδιο και το κύρος του πρωθυπουργού, άγνωστο βέβαια παραμένει αν σώθηκε και κάνας δύσμοιρος που αρρώστησε πασχαλιάτικα σε κάνα ακριτικό νησί με το Λιμενικό να ψάχνει για σκάφος.

Μετά, πάντως, το ατύχημα με το ποδήλατο και τη «βύθιση» του κανό, ίσως ο πρωθυπουργός αποφασίσει να ασχοληθεί με κάνα ανεμόπτερο. Εξάλλου, από «Απάτσι» και «Σινούκ» έχουμε μπόλικα.

(Των Δ. Κοτταρίδη και Ν. Κουφάκου)


http://act-blogers.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails