ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.grΤετάρτη, 13 Απριλίου 2011

"ΕΙΣΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ", ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σήμερα ο Πάγκαλος πήγε ένα βήμα παρακάτω παρομοιάζοντας την χώρα με μπουρδέλο, τους βουλευτές με μαστροπούς και τους πολίτες με πελάτες σε χαμαιτυπίο.
 Όχι όλους αλλά αυτούς που ζητούν ρουσφέτια «Δεν είπα ότι είναι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι κοπρίτες αλλά κάποιοι είναι», είπε εξηγώντας ότι αν ψάξουμε το ιστορικών όσων έχουν μπει στο Δημόσιο με ρουσφέτι θα το διαπιστώσουμε.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επέμεινε στην φράση «μαζί τα φάγαμε», εξηγώντας στο Βήμαfm ότι «όλοι έχουμε ευθύνες, σε διαφορετικό ποσοστό». «Αν δεν ισχύει αυτό, τότε δεν υπάρχει δημοκρατία και ο πολίτης είναι άβουλος και έρμαιο των πολιτικών», πρόσθεσε εξηγώντας ότι....


οι βουλευτές εκλέγονται από τον λαό και πολλές φορές κίνητρο είναι να γίνουν «χάρες».

Τέλος, παραδέχτηκε ότι δεν είναι ίδια η ευθύνη του βουλευτή που κάνει χιλιάδες διορισμούς με την ευθύνη του πατέρα που ζητάει διορισμό του παιδιού του, αλλά και οι δύο έχουν ευθύνη.
«Άλλη η ευθύνη του μαστροπού και άλλη η ευθύνη του πελάτη ενός χαμαιτυπείου» είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως, παρά τις έντονες αντιδράσεις των πολιτών είπε ότι δεν θα εγκαταλείψει την πολιτική ζωή του τόπου τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για βουλευτής.

http://act-blogers.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails