ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Σπίλωση της μνήμης του Κων/νου Καραμανλή απο την ΕΡΤ

“Η κρατική τηλεόραση, με το “κουτί της Πανδώρας”, επανέλαβε χθες ένα κατασκευασμένο ψευδολόγημα, που στόχο έχει να σπιλώσει τη μνήμη του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή”, ανέφερε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Ι. Μιχελάκης, κατηγορώντας τη διοίκηση της ΕΡΤ για πολιτική αθλιότητα, με στόχο τη σπίλωση της μνήμης του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Η εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη (κουτί της Πανδώρας), αφορούσε το κατοχικό δάνειο, τις γερμανικές αποζημιώσεις και ευρύτερα την γνωστή ως υπόθεση Μαξ Μέρτεν.

Εκ μέρους της ΝΔ, σημειώθηκε ακόμη, ότι η κρατική τηλεόραση, αγνόησε τις διαψεύσεις που είχαν ακολουθήσει την πρώτη προβολή της συγκεκριμένης εκπομπής και υπογραμμίζει, ότι πρόβαλε για άλλη μια φορά, “το ίδιο κατασκεύασμα, επιμένοντας σε ασύστολα ψεύδη και ύβρεις, που συνιστούν σκευωρία σε βάρος της ίδιας της ιστορίας”, καθώς συγκρούονται με την αλήθεια και την ιστορική πραγματικότητα.

“Πρόκειται για άλλη μια πολιτική αθλιότητα για την οποία υπόλογος είναι η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. Κυρίως, όμως, η ίδια η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που ενώ οδήγησε τον τόπο στη σημερινή τραγική κατάσταση, επιχειρεί, ανεύθυνα και αδίστακτα, να παραπληροφορεί και να αποπληροφορεί, ελπίζοντας ότι μπορεί να φανατίσει και να διχάσει”, υποστήριξε ο κ. Μιχελάκης.

http://act-blogers.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails