ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - AEK 6 - 0 !!!!!!!! Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής!!!!!!!!!!!!!!!!! ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Ολυμπιακός διέσυρε την ΑΕΚ με το εμφατικό 6-0 και κατέκτησε το 38ο πρωτάθλημα στην ιστορία του! Οι "ερυθρόλευκοι" από το 20' είχαν πετύχει τρία τέρματα και άλλα τόσα πε΄τυχαν στην επανάληψη. Τζιμπούρ (2), Μέλμπεργκ, Μιραλάς, Χολέμπας και Φουστέρ πέτυχαν τα γκολ, ενώ ακυρώθηκε τέρμα που πέτυχε ο Καφές. Αξιολύπητη η ΑΕΚ που γνώρισε πολύ βαριά ήττα.

90' Τέλος του αγώνα! Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής!!!!!!!!!!!!!!!!!

81' Αλλαγή για την ΑΕΚ. Στη θέση του Σκόκο ο Έντερ.

75' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Βγαίνει ο Μιραλάς και μπαίνει ο Πάντελιτς!

74' Κίτρινη κάρτα στον Ριέρα

71' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό βγαίνει ο Τζιμπούρ και μπαίνει ο Ρόμενταλ!

70' ΓΚΟΟΟΛΛΛ (6-0 Χολέμπας) Σταματημό δεν έχει ο Ολυμπιακός, που κάνει πάρτι πάνω στο κουφάρι της ΑΕΚ! Ο Χολέμπας με σουτ έκανε το 6-0 που ήταν η πιο μεγάλη νίκη των "ερυθρόλευκων" φέτος και γενικότερα τα τελευταία χρόνια! Κίτρινη κάρτα στον σκόρερ που έβγαλε την φανέλα!

68' ΓΚΟΟΟΛΛΛ (5-0 Μιραλάς) Αυτό δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος ο Μαρινάκης! Ο Ολυμπιακός κάνει ό,τι θέλει την ΑΕΚ σε μία από τις πιο ντροπιαστικές εμφανίσεις στην ιστορία της ομάδας. Ο Μιραλάς με ωραία ενέργεια έκανε το 5-0!

65' Ξέφρενο πάρτι στις εξέδρες με τον κόσμο να φωνάζει "Νά τοι, Να τοι οι πρωταθλητές" και να αποθεώνουν έναν έναν όλους τους παίκτες. Παράλληλα ακούγονται συνθήματα κατά του Αδαμίδη.

61' ΓΚΟΟΟΛΛΛ (4-0 Τζιμπούρ) Εξαιρετική ενέργεια του Τζιμπούρ από τα αριστερά, που φέρνει την μπάλα στο δεξί και με ωραίο σουτ πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα! ....


55' Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Υστερα από κόρνερ, ο Χολέμπας από την μικρή περιοχή πηδάει ολομόναχος, πιάνει την κεφαλιά, αλλά κατάφερε να την στείλει έξω!

52' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Καταχειροκροτούμενος ο Ιμπαγάσα βγαίνει και τη θέση του παίρνει ο Ουρτάδο.

46' Αλλαγή για την ΑΕΚ. Μέσα ο Λυμπερόπουλος, έξω ο Γκερέιρο

46' Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος

45' Τέλος ημιχρόνου!
39' Ο Ιμπαγάσα πέφτει κάτω από σπρώξιμο, ο διαιτητής δεν δίνει επιθετικό φάουλ και στην συνέχεια ο άσος του Ολυμπιακού πιάνει την μπάλα με τα χέρια. Ο Παμπορίδης θα έπρεπε να δώσει δεύτερη κίτρινη κάρτα.

34' H AEK σκόραρε με τον Καφέ, από στημένη φάση, όμως, ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ, καθώς ο Ντιόπ έσπρωξε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και έδωσεφάουλ

28' Η πρώτη φορά που η ΑΕΚ πατάει περιοή και αναγκάζει τον Πάρντο να ακουμπήσει την μπάλα! Υστερα από κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ακουμπάει με τα ακροδάχτυλά του την μπάλα, πριν τον Ντιόπ και διώχνει σε νέο κόρνερ.

25' Αγνώριστος ο Ολυμπιακός που έχει κρύψει την μπάλα, πιέζει την ΑΕΚ και έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα, αλλά αγνωριστη και η ΑΕΚ που με δυσκολία περνάει το κέντρο, δεν μπορεί να κρατήσει την μπάλα στα πόδια της και φυσικά δεν μπορεί να φτάσει στην εστία του Πάρντο.

23' Κίτρινη κάρτα στον Ιμπαγάσα, ο οποίος έκανε ένα πολύ επικίνδυνο φάουλ, είχε και πρόθεση, στον Γκερέιρο!

20' ΓΚΟΟΟΛΛΛ (3-0 Φουστέρ) Τραγικό λάθος του Σάχα που δίνει στον Τζιμπούρ κι αυτός βγάζει ωραία στον Φουστέρ, ο οποίος παιρνάει τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, ο οποίος τον ανατρέπει, αλλά η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα κι έτσι ο Ολυμπιακός έκανε το 3-0!

18'
Ωραίος συνδυασμός για τον Ολυμπιακό με τον Μιραλάς να κάνει το σουτ από τα δεξιά αλλά μπλοκάρει ο Σάχα.

15' Νέο κόρνερ για τον Ολυμπιακό, ο Μέλμπεργκ έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα λίγο άουτ. Νέα μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού.

10' Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός στο πρώτο δεκάλεπτο. Οι «ερυθρόλευκοι» που ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη του φάση, εκμεταλλεύτηκε το «πάγωμα» της ΑΕΚ και πολύ σύντομα πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ επικίνδυνος από τα πλάγια, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τεράστια προβλήματα στο ψηλό παιχνίδι.

7' ΓΚΟΟΟΛΛΛ (2-0 Μέλμπεργκ) Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από το γκολ του Τζιμπούρ ο Ολυμπιακός πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα! Από φάουλ του Ιμπαγάσα, ο Μέλμπεργκ με προβολή στην άμυνα της ΑΕΚ κάνει το 2-0 και δίνει τεράστιο αβαντάζ στην ομάδα του για να πάρει τη νίκη και το πρωτάθλημα!

2' ΓΚΟΟΟΛΛΛ (1-0 Τζμπούρ) Με το καλημέρα, ο Ολυμπιακός παίρνει κεφάλι στο σκορ! Κόρνερ του Ιμπαγάσα, ο Μοντεστό πιάνει την πρώτη κεφαλιά και ο Τζιμπούρ ανενόχλητος χωρίς να τον μαρκάρει κανείς με κεφαλιά κάνει το 1-0

1' Ξεκίνησε το ματς

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ....
Ολυμπιακός:
Πάρντο, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μοντεστό, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ριέρα, Φουστέρ, Τζιμπούρ.
ΑΕΚ:
Σάχα, Νασούτι, Μανωλάς, Ματέος, Λαγός, Μίτσελ, Καφές, Ντιόπ, Γκερέιρο, Σκόκο, Μπάχα

act-blogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails