ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Η νέα V12 Lambo: Η πρώτη εικόνα του νέου υπεραυτοκινήτου της Lamborghini



Στην Έκθεση της Γενεύης τον επόμενο μήνα η Lamborghini ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει όσους περάσουν από το περίπτερό της. Εκεί αναμένεται να βρίσκεται το νέο μοντέλο της, το οποίo πιθανότατα θα ονομάζεται Aventador, ξέρουμε ότι θα εφοδιάζεται με V12 κινητήρα και πλέον είδαμε ότι θα είναι πολύ εντυπωσιακό....


Κάποιες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του μοντέλου που είχαν κυκλοφορήσει δεν έδιναν καλή εικόνα αλλά η Lamborghini έδωσε στη δημοσιότητα μία νέα φωτογραφία, στην οποία φαίνονται περισσότερες λεπτομέρειες. Φαίνεται λοιπόν ότι οι σχεδιαστές του νέου υπεραυτοκινήτου έχουν εμπνευστεί από τη Reventon ενώ το γενικότερο σχέδιο μοιάζει να είναι η εξέλιξη εκείνου της Murcielago.

Το αυτοκίνητο αυτό θα ενσωματώνει κάποια πρωτόγνωρα για τη Lamborghini χαρακτηριστικά, όπως η κατασκευασμένη αποκλειστικά από ανθρακονήματα «μπανιέρα» και η push rod ανάρτηση που έρχεται απευθείας από αγωνιστικά μονοθέσια. Ο κινητήρας που θα το κινεί θα είναι ένας ολοκαίνουριος V12 χωρητικότητας 6,5 λίτρων απόδοσης 691 ίππων και 70 kgm ροπής. Η κίνηση θα φτάνει στους τροχούς από ένα νέο 6άρι ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων μονού συμπλέκτη, το οποίο θα έχει 3 θέσεις λειτουργίας: Strada (δρόμος), Sport και Corsa (πίστα). Εμπρός θα υπάρχει ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό, στο κέντρο ένα Haldex4 ενώ το πίσω θα είναι ενσωματωμένο στον κινητήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails