ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Η μoνοπωλιακή θέση της cosmote στην αγορά καρτοπακέτων τύπου What's up της δίνει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει




Η μoνοπωλιακή θέση της cosmote στην αγορά καρτοπακέτων τύπου What's up της δίνει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει και να διαχειρίζεστε το μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς που διαθέτει όπως νομίζει.
(λεφτά θέλει το κορίτσι μωρέ... λεφτά!)


Η Cosmote θέλοντας να συμβάλει στη οικονομική ύφεση που περνά η χώρα... και το κάθε Ελληνικό νοικοκυριό καταργεί σημαντικές  προσφορές που διέθετε μέχρι πέρυσι στους καρτο-κινητούς συνδρομητές της.

Τι εννοούμε ακριβώς.
Όσοι διαθέτουν καρτοκινητό τύπου what's up θα έχουν διαπιστώσει ότι φέτος δεν τρέχει η επί πέντε συναπτά έτη προσφορά 1500 λεπτά ομιλίας + 1500 γραπτά μηνύματα που δινόταν με μορφή bonus εγγραφής στις αρχές κάθε έτους.

Αντί αυτού, η Cosmote προσφέρει νέες super (κορόιδο) προσφορές στα πρόβατα-συνδρομητές
Δείτε παρακάτω:

  • Με κάρτα ανανέωσης 10 ευρώ προσφέρει 600 ομιλίας μηνύματα για ένα μήνα αφαιρώντας 5 ευρώ από το λογαριασμό του συνδρομητή. Επίσης το φανταστικό τέχνασμα  "RELOAD" που όλοι λίγο πολύ κερδίζουν (αυτά που έτσι κι αλλιώς πληρώνουν ) σας δίνει το δικαίωμα συμμετοχής με την κάρτα του ίδιου ποσού.
  • Με κάρτα ανανέωσης των 20 ευρώ προσφέρει 1200 ομιλία + 1200 sms πάντα για ένα μήνα αφαιρώντας 7 ευρώ αυτή τη φορά. Το περίφημο "RELOAD" ισχύει και εδώ.

Η Cosmote στο βωμό του μέγιστου κέρδους (σε περίοδο κρίσης) κατάργησε επίσης και τον δωρεάν χρόνος ομιλίας με κάθε ανανέωση κάρτας (χρόνος ομιλίας που αντιστοιχούσε στην αξία της κάρτας ανανέωσης)

Ο νόμος της αγοράς λειτούργησε για άλλη μια φορά παραδειγματικά. 
Ένα μεγάλο μπράβο στα golden boys του marketing της εν λόγω εταιρίας και σε εμάς βρε παιδία που την στηρίζουμε.


Για τα νέα του καναπέ: ΛΟΥΛΗΣ


Πηγή: Kanapesnews.blogspot.ocm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails