ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΖΩΔΙΑ...ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2011!!!


Διπλωμάτες; Ποιοι εσείς;
Από τις 23 Ιανουαρίου έως τις 4 Ιουνίου ο Δίας, έστω κι αν χάνει μέρος της εύνοιάς του ?αφού θα βρίσκεται πλέον απέναντι από τον Κρόνο?, θα είναι στο ζώδιό σας. Προσπαθήστε, λοιπόν, να μην μπερδέψετε αξίες και προτεραιότητες, για να επωφεληθείτε περισσότερο. Από την άλλη, και ο Ερμής από τις 3 Νοεμβρίου 2011 έως τις 7 Ιανουαρίου 2012 θα σας ευνοεί από το ζώδιο του Τοξότη. Ο Πλούτωνας, πάλι, σε πιεστικό τετράγωνο θα επηρεάζει όλους όσοι έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Τέλος, ο Ουρανός από τις 12 Μαρτίου... θα βηματίζει αργά στο ζώδιό σας και ξέρετε τι σημαίνει αυτό...

ΓενικάΕίναι εφικτός ο περιορισμός της ταλαιπωρίας; Μα φυσικά, θα μπορούσε να σας απαντήσει ο Βούδας σε ένα φανταστικό διάλογο. «Μα πώς θα το επιτύχω αυτό, μεγάλε Δάσκαλε;». «Δεν ξέρεις, τέκνο μου, ότι στην ουσία όλη η ζωή μας είναι πόνος (dukkha), και αιτία πόνου συνήθως είναι οι υπερβολικές, ακόρεστες επιθυμίες μας (tanha);». Σίγουρα μαζί με τον Βούδα «μιλάει» κατά τον ίδιο τρόπο και ο δάσκαλος Κρόνος, που θα εξακολουθήσει και αυτή τη χρονιά να βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας.
Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, η επιβαρυντική, κουραστική και κάπως περιοριστική επίδραση του πλανήτη αυτού θα είναι φανερή και μέσα στη καινούργια χρονιά, αλλά ευτυχώς για κάποια διαστήματα θα έχετε τη στήριξη δύο άλλων πλανητών: του Δία και του Ερμή. Έτσι, αν θέλετε να αντιμετωπίσετε καλύτερα αυτήν την επιρροή, πρέπει να περιορίσετε τις μεγάλες επιθυμίες, τις υπέρμετρες φιλοδοξίες και απολαύσεις και να προσηλωθείτε περισσότερο στο «καθήκον» και στη σωστή διευθέτηση των ευθυνών και των υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει.
Η αίσθηση ότι δουλεύετε περισσότερο για κάποιους «άλλους» ?ανωτέρους, συγγενείς, αγαπημένα πρόσωπα?, ότι αντιμετωπίζετε δύσκολες συνθήκες που σας έχουν επιβληθεί και δεν τις έχετε επιλέξει, όπως επίσης ότι υπάρχουν άδικοι νόμοι ή κανονισμοί που σας περιορίζουν, θα είναι έντονη, και όλα αυτά μπορεί να σας γεμίζουν παράπονο. Όμως τώρα, έτσι ή αλλιώς, θα πρέπει όχι μόνο να πειθαρχήσετε, αλλά και να προσφέρετε τον καλύτερο εαυτό σας και να κοιτάτε το... όλον. Το μικρό σας... σύμπαν, το επαγγελματικό, το οικογενειακό, το κοινωνικό, θα καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τις επιτυχίες, τις αποτυχίες, τις μικρές ή μεγάλες ικανοποιήσεις, τις χαρές και τις λύπες σας.
Μην ακολουθήσετε, λοιπόν, το δικό σας... μονοπάτι ξεκομμένοι από τους άλλους, επειδή, όπως νομίζετε, δεν σας καταλαβαίνουν, δεν σας βοηθούν ή δεν εξυπηρετούν όσο θα θέλατε. Βεβαίως, από την άλλη, επειδή με τον Κρόνο στο «φυσικό» σας έβδομο σπίτι μπορεί να βρεθεί κοντά σας ?για συνεργασία ή σχέσεις? κάθε... καρυδιάς καρύδι, θα πρέπει να είστε πιο μετρημένοι και στις κρίσεις και στα λόγια σας.
Ακόμα και σε αυτόν το νέο χρόνο η  καθημερινότητά σας ?και η ρουτίνα  που πιθανόν συνεπάγεται? μπορεί να σας τη δίνουν πιο συχνά στα νεύρα, αλλά παρ' όλα αυτά προτιμήστε την όπου μπορείτε, εφόσον αυτή συνοδεύεται από ασφάλεια. Έτσι κι αλλιώς, τα απρόοπτα και οι αλλαγές δεν θα λείψουν. Γιατί λοιπόν να ξεβολευτείτε από μόνοι σας;
Η επιδίωξη των στόχων, τώρα, δεν θα εξυπηρετηθεί από βιαστικές και θεαματικές επιλογές και κινήσεις, αλλά από μια μεθοδική ακρίβεια. Εκτιμήστε ακόμα ?όσο κι αν είναι απωθητικό για το χαρακτήρα σας? τη διπλωματία στις διάφορες διαπραγματεύσεις και μη σνομπάρετε τις εναλλακτικές ή και μεσοβέζικες λύσεις εκεί όπου το κόστος ?ψυχικό, ηθικό ή σωματικό? μπορεί να είναι μεγάλο. Μην ξεχνάτε ότι ο κόσμος θα είναι παρών και αύριο, και ο Δίας στο ζώδιό σας από τις 23 Ιανουαρίου έως τις 4 Ιουνίου θα βοηθήσει να «κατακτήσετε» μέρος του. Οι προσπάθειες θα αποδώσουν.
Ο στόχος σαςΟι μικρές ή οι μεγάλες απώλειες ?στην εργασία, τα οικονομικά, τις φιλίες και τους έρωτες? ξεκίνησαν από το φθινόπωρο του 2009, ενώ και το 2010 συνέχισε
στο ίδιο μήκος κύματος. Το 2011 ευτυχώς μετριάζει αυτό το... ρεύμα, αλλά, όπως έχετε ήδη διαπιστώσει, οι υποχωρήσεις και οι παραχωρήσεις που πρέπει να κάνετε δεν θα είναι αμελητέες. Ψαλιδίστε τον αυθορμητισμό, λοιπόν, και μην πηγαίνετε ?κατά την προσφιλή τακτική σας? κόντρα στο ρεύμα. Εκεί που δεν γίνεται αλλιώς... συμβιβαστείτε.
Σχέσεις-έρωταςΠλήρη αυτοέλεγχο θα απαιτήσει η νέα χρονιά και στον τομέα των σχέσεων, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ασφαλώς και το 2009, από τον Οκτώβριο και μετά, ανέδειξε τόσο αυτά που σας ενώνουν με τους άλλους γύρω σας αλλά και με το σύντροφό σας όσο και ?πολύ περισσότερο? αυτά που σας χωρίζουν. Οι παρατηρήσεις, οι συνειδητοποιήσεις και τα γεγονότα που εξελίχθηκαν σας υποχρέωσαν να σκεφτείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα ?ίσως και κάποιο φόβο? το παρόν αλλά και το μέλλον του γάμου ή της σχέσης σας όχι μόνο αναφορικά με τις δικές σας επιθυμίες, αλλά και με τους ρόλους και τις υποχρεώσεις προς συγγενικά σας πρόσωπα. Σχέσεις που δεν ήταν φτιαγμένες από... γερά υλικά ή υπήρχαν περισσότερο τυπικά ή από συνήθεια άρχισαν να ξεφτίζουν.
Το 2011 λοιπόν, από τις 23 Ιανουαρίου έως τις 4 Ιουνίου, θα σας δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσετε πιο ψύχραιμα τις βεβιασμένες ή αβέβαιες ενέργειές σας. Σε αυτό το διάστημα, επίσης, θα βελτιωθούν σχέσεις που έχουν «τραυματιστεί», αλλά αξίζει να συνεχιστούν. Αν έχετε μείνει καιρό μόνοι, αυτή η περίοδος θα σας φέρει πιο κοντά σε νέες γνωριμίες ή ευχάριστα και χρήσιμα πρόσωπα. Κάποιο, μάλιστα, μπορεί να μιλήσει περισσότερο στην ψυχή σας. Όσοι, πάλι, έχετε εδώ και καιρό μια σχέση και θέλετε να την επισημοποιήσετε, επιλέξτε αυτό το διάστημα, και μάλιστα από τις 23 Ιανουαρίου έως την 1η Απριλίου ή από τις 11 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου. Αν «παίζει» κάποιο φλερτ και περιμένετε να εξελιχθεί, σε αυτά τα διαστήματα θα έχετε την απάντηση. Ο Δίας από τις 23 Ιανουαρίου έως τις 4 Ιουνίου σάς? αγκαλιάζει όλους.
ΕργασίαΤρεις είναι κατ’ ουσίαν οι πιο ευνοϊκοί πλανήτες μέσα στο 2011 για εσάς, αλλά, εκτός από τον Ποσειδώνα, οι άλλοι δύο θα σας ευνοούν περιοδικά και όχι σε μόνιμη βάση. Πρώτος και καλύτερος είναι ο Δίας, που από τις 23 Ιανουαρίου έως τις 4 Ιουνίου θα βρίσκεται στο πλευρό σας και θα δίνει μια ευνοϊκή ώθηση στα επαγγελματικά και στις διάφορες φιλοδοξίες και σχέδιά σας. Ο δεύτερος φιλικός για εσάς πλανήτης είναι ο Ερμής, που θα ευνοεί σπουδές, μελέτη, μάθηση καινούργιων πραγμάτων, άνοιγμα προς το διαδίκτυο ή τα ΜΜΕ και, ακόμα, νέες γνωριμίες και δραστηριότητες, ταξίδια και συχνές μετακινήσεις.
Βεβαίως, ο Ερμής αντιπροσωπεύει και τα παιδιά και τη νεότητα. Δραστηριότητες σχετικές, λοιπόν, μπορεί επίσης να αποδώσουν. Ο τελευταίος μάλιστα θα είναι βοηθητικός στο μεγαλύτερο διάστημα αυτού του χρόνου και ειδικότερα στις περιόδους από τις 10 Μαρτίου έως τις 15 Μαΐου, από τις 2 έως τις 28 Ιουλίου, από τις 8 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου. Ακόμα και ανάδρομος σε αυτό το διάστημα πάλι χρήσιμος θα σας φανεί. Σημαντική βοήθεια, τέλος, θα σας δώσει και από τις 3 Νοεμβρίου 2011 έως τις 7 Ιανουαρίου 2012. Το 2011, πάντως, δεν επιτρέπει και πολύ φιλόδοξα ανοίγματα και θεαματικά ξεκινήματα. Περισσότερο θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε και να σταθεροποιήσετε αυτά που υπάρχουν και να κάνετε κάποια συντηρητικά βήματα μπροστά.
Αν ψάχνετε εργασία ή έχετε απηυδήσει σε αυτήν που βρίσκεστε και θέλετε να αλλάξετε, επιχειρήστε το καλύτερα από τις 23 Ιανουαρίου έως 4 Ιουνίου.
ΟικονομικάΑναμφίβολα, ο καινούργιος χρόνος δεν παρέχει εύκολες και γρήγορες λύσεις που θα βελτιώσουν ή έστω θα βοηθήσουν τα οικονομικά σας, γι’ αυτό και θα πρέπει να υιοθετήσετε μια πιο συνετή πολιτική απέναντι στα έξοδα. Το καλό ?ναι, έστω και με Κρόνο υπάρχει και καλό? είναι ότι ούτε θα... δεινοπαθήσετε ούτε θα ξεμείνετε. Τουλάχιστον μέχρι και το τέλος του χρόνου φαίνεται ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα είστε... εξασφαλισμένοι. Οι μέθοδοι για μερικούς μπορεί να μην είναι οι συνηθισμένες, δηλαδή δουλειά ίσον χρήμα, αλλά κάποιες άλλες... αλχημείες θα αποδώσουν.
Από τις 23 Ιανουαρίου έως τις 4 Ιουνίου ο Δίας βοηθάει την εργασία,  τις αγοραπωλησίες και κάθε κίνηση διεκδίκησης χρημάτων, ενώ και μετά είναι ευνοϊκός. Η μετακίνησή του στον Ταύρο για έναν ολόκληρο χρόνο θα βοηθήσει οικονομικά και τα επαγγελματικά σας με μια δεύτερη εργασία ή ένα χόμπι, που μπορεί, εκτός από διασκεδαστικό, να γίνει και αποδοτικό. Κατά το διάστημα, τώρα, Ιανουαρίου-Ιουνίου κάποιοι από εσάς μπορεί να ανοίξετε και μια πόρτα σε ξένες χώρες ή σε άτομα από το εξωτερικό.
Ο Ουρανός, επίσης, που θα περάσει στο ζώδιό σας στις 12 Μαρτίου ?και που για φέτος θα επηρεάσει εσάς που έχετε γεννηθεί το Μάρτιο περισσότερο?, μπορεί να φέρει το «καινούργιο» σε βασικούς τομείς της ζωής σας και έτσι να σας δείξει και κάποιους καινούργιους τρόπους ή πηγές κέρδους. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτούν οι συνεταιρισμοί και οι συνεργασίες, γι’ αυτό μη σπεύδετε να συμφωνήσετε αβασάνιστα.
Υγεία & ομορφιάΚατ’ αρχάς θα πρέπει να κάνετε ό,τι είναι απαραίτητο για να κρατήσετε σε καλή κατάσταση την ψυχική σας διάθεση. Ίσως το καλύτερο είναι να μη δραματοποιείτε την παρούσα κατάσταση και τα απρόοπτά της. Μετά, είναι ανάγκη να αναπαύεστε και να τρέφεστε πιο σωστά και όχι πρόχειρα ή πολύ πικάντικα, κάτι που είναι η αδυναμία σας. Πεπτικό, οστά, δόντια, κεφάλι και ουροποιητικό θέλουν μεγαλύτερη προσοχή. Οι διάφορες κούρες, είτε υγείας είτε ομορφιάς, θα αποδώσουν καλύτερα από 23/1 έως 4/6, αλλά ακόμα και μέχρι τον Οκτώβριο. Τέλος, το πέρασμα του Άρη στην Παρθένο από τα μέσα Νοεμβρίου 2011 έως τον Ιούλιο του 2012 θα επιβαρύνει τη φυσική κατάσταση και την υγεία σας.
Ζωδιακές... κόντρες και συμμαχίες Φίλοι, συνεργάτες ή ερωτικοί σύντροφοι; Σίγουρα οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι έρχονται πρώτοι στη λίστα του 2011. Ακολουθούν οι Αιγόκεροι, οι Ταύροι, ενώ χρήσιμοι μπορεί να αποδειχτούν οι Ιχθύες και οι Παρθένοι. Άλλοι Κριοί ή Ζυγοί και Καρκίνοι; Ναι, αλλά με προσοχή. Αν υπάρχουν απορίες για Σκορπιούς, θα απαντηθούν έως τις 23 Ιανουαρίου και για Διδύμους από 23 Ιανουαρίου έως 4 Ιουνίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails