ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ-2010 ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ....

Το εκλογικό σώμα-2010 αποτελείται από:

ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΩ...στην Πειναλόγγα.



ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΩ...
Ναι, όχι, δεν έχω παράπονο.
Οικονομία, ανεργία, ακρίβεια, χάος, ακυβερνησία, σκάνδαλα, λαδώματα, αλαλούμ κι απάνω τούρλα.
Αν όμως τα εξαιρέσεις όοοοοολα αυτά, κατά τα άλλα, καλά περνάω.
Ναι, όχι, δεν έχω παράπονο!
 Με ανεβάζει  πολύ ειδικά όταν βλέπω τον Παπανδρέου στην τηλεόραση και καλεί τους νέους, να κάνουν την επανάσταση του αυτονόητου!....

ΠΑΓKΟΣΜΙΑ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ = ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΟΧΗ = ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.... ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΚΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ-PAPANDREOY.


ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟΤΑΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, (ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΣΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΟΣΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ....),
ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ! !

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ MOZART (Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ) !! ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.


Ο Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ (γερμ.: Wolfgang Amadeus Mozart, βαφτίστηκε Johannes Chrysostomus Wolfgangus Theophilus Mozart) (Σάλτσμπουργκ, 27 Ιανουαρίου 1756 - Βιέννη, 5 Δεκεμβρίου 1791) είναι ένας από τους σπουδαιότερους συνθέτες κλασικής μουσικής. Μαζί με τον Ιωσήφ Χάυδν και τον Λούντβιχ βαν Μπετόβεν αποτελούν τους σημαντικότερους εκπροσώπους του λεγόμενου "βιεννέζικου κλασικισμού" και του κλασικισμού γενικότερα.



Ο πρωθυπουργός προσπαθεί να παρουσιάσει το σχέδιο του για την έξοδο της χώρας από την κρίση...







Ο πρωθυπουργός προσπαθεί να παρουσιάσει το σχέδιο του για την έξοδο της χώρας από την κρίση σε μία συνέντευξη σε δημοσιογράφο του εξωτερικού. Βέβαια η συνέντευξη δεν εξελίχθηκε όπως το φανταζόταν… 





clopyandpaste.blogspot.com

Σ΄αυτό η Μέρκελ έχει δίκιο!



Η γερμανίδα καγκελάριος επιμένει να μετέχουν και οι ιδιώτες - δηλαδή οι τράπεζες και τα διαφόρων μορφών επενδυτικά σχήματα-στον κίνδυνο από την πτώχευση μιας χώρας.Και κάνει καλά παρά τις αντιδράσεις που συναντά.

Η Ελλάδα έζησε από "πρώτο χέρι" αυτό το βρώμικο παιγνίδι που κάνουν κάποιο χωρίς κανένα ρίσκο. Ηταν την περασμένη άνοιξη όταν αυτοί οι "επενδυτές"πόνταραν στην ελληνική χρεοκοπία και έστειλαν τα ελληνικά ομόλογα στα...σκουπίδια. Είναι οι ίδιοι που το ξανακάνουν σήμερα με την Ιρλανδία και την Πορτογαλία. Είναι αυτοί που στο όνομα του κέρδους τους -και εκμεταλευόμενοι τα πεπραγμένα κακών πολιτικών-καταδικάζουν λαούς στην ύφεση, στέλνουν πολίτες στην ανεργεία και επιχειρήσεις στο κλείσιμο.



Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Καροτσέρη Ass το Cum...ουτσίκι απ το χέρι...

ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ...ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!!


Καροτσέρης της Αλίκης Βουγιουκλάκη σε ένα απίστευτης έμπνευσης βίντεο κλιπ.
Δείτε το οπωσδήποτε και...
προσέξτε τον συνδυασμό των στίχων, υποτίτλων και εικόνων.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ...

Κορυφαίος ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός είναι η κορυφαία ελληνική ομάδα την τελευταία δεκαετία σύμφωνα με την Διεθνή Υπηρεσία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS), η έρευνα της οποίας βασίζεται στα αποτελέσματα των ευρωπαϊκών ομάδων σε όλες τις διοργανώσεις που μετέχουν.

Η κορυφή της λίστας ανήκει φυσικά στην Μπαρτσελόνα, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Ίντερ.

Ο Παναθηναϊκός, παρότι έχει κατακτήσει μόλις τέσσερις εγχώριους τίτλους (δύο νταμπλ) σ’ αυτό το διάστημα, εξαργυρώνει τις καλές πορείες του στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Η θέση που κατέχει είναι η 22η, την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός είναι 32ος και η ΑΕΚ 48η.
Η πρώτη δεκάδα:

1. Μπαρτσελόνα 2.459 β.
2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2.436
3. Λίβερπουλ 2.362
4. Αρσεναλ 2.348
5. Ιντερ 2.275
6. Μίλαν 2.237
7. Μπάγερν Μονάχου 2.231
8. Ρεάλ Μαδρίτης 2.168
9. Τσέλσι 2.165
10. Ρόμα 1.959



ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ:
ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ...ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΙΣ...ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ!!!
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΦΕΡ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΕΤΗ!!!
ΠΑΟ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΞΑΝΑ....


sport-fm.gr

ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ troktiko: Αυτοί είμαστε………..

ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ troktiko: Αυτοί είμαστε………..: "Περπατώντας στους δρόμους της Αθήνας και παρατηρώντας τον κόσμο και ακούγοντας τις συνομιλίες τους ένα πράγμα έβγαινε."

Η Αττική πνίγεται στα σκουπίδια αλλά το Κολωνάκι λάμπει! - Περισσότεροι από 33.000 τόνοι σκουπιδιών πνίγουν την Αθήνα...

Για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται οτι σ' αυτή την χώρα υπάρχουν πολίτες Α και Β κατηγορίας. Τρανή απόδειξη αυτή τη φορά όσα συμβαίνουν με τα σκουπίδια.
Όπως 
αποκάλυψε χθες το Newsit ο λόγος που πνίγεται η Αθήνα στα σκουπίδια είναι οτι στη χωματερή των Ανω Λιοσίων έχουν μείνει μόλις 7 υπάλληλοι, αφού οι υπόλοιποι 100 ήταν συμβασιούχοι και απολύθηκαν.

Η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη σε πολλούς δημους του Λεκανοπεδίου, όχι όμως και σε μια συγκεκριμένη περιοχή, όπου όπως φαίνεται οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες έχουν "μπάρμπα στην Κορώνη".
Και αυτή η περιοχή δεν είναι άλλη από το Κολωνάκι! Μάλιστα οι δρόμοι γύρω από την πλατεία μοιάζουν πιο καθαροί από ποτέ.
'Αλλωστε, η πλατεία με τα καφέ και τις εμπορικά καταστήματα επώνυμων οίκων δεν θα μπορούσε να έχει ως ντεκόρ σκουπίδια!



newsit.gr

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟΥ Discovery



Οι ρωγμές ανακαλύφθηκαν κατά την πλήρωση της εξωτερικής δεξαμενής με υγρό οξυγόνο και υδρογόνο.




 Ακρωτήριο Κανάβεραλ



H NASA αναγκάστηκε να αναβάλει εκ νέου την τελευταία αποστολή του Discovery πριν από τη συνταξιοδότηση του σκάφους -οι μηχανικοί της υπηρεσίας δεν έχουν καταφέρει να

ΚΑΜΠΑΝΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ Gorilaki. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ.

 

Ραγδαία ισλαμοποίηση της Ελλάδας! Ανεξέλεγκτα δρουν τα ισλαμικά στοιχεία στην Ελλάδα, έχοντας αναπτύξει πλέον ένα επίκινδυνο δίκτυο οργανωμένων Ισλαμιστών, διαφόρων εθνικοτήτων, ενώ λειτουργούν ήδη τουλάχιστον 100 παράνομα τζαμιά στην

H ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...

Η Αγία γραφή του καπιταλισμού είναι μόνο λιγες λέξεις. Ο πρώτος τα παίρνει όλα, ο δεύτερος είναι ένα τίποτα.
Σε αύτη τη βάση στηρίζεται η σημερινή Γερμανική ηγεσία η οποία δεν θέλει μια Ευρώπη των λαών, δηλαδη των ανθρώπων που κατοικούν, ζούν και αναπνέουν σ'αυτόν τον γεωγραφικό χώρο, αλλά θεωρεί τους Ευρωπαιούς λαούς ως ένα πειθαρχειμένο στρατόπεδο επιρροής στην παγκόσμια οικονομική και πολιτική αντιπαράθεση.
Πλέον όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε θεωρούν όλα τα υπόλοιπα κράτη μέλη ως πηγές προβλημάτων.
Οι Γερμανοί π.χ αντιμετωπίζουν τους Έλληνες, τους Ιταλούς και τους Ισπανούς ως παράσιτα, οι δε υπόλοιποι Ευρωπαίοι θεωρούν πως οι Γερμανοί δεν θέλουν ανεξάρτητα και συνεργαζόμενα κράτη. Αλλά κομίζουν την άποψη οτι το σωστό είναι να απο αποβάλλουν απο το ευρώ όποια χώρα αδυνατεί να συμμορφωθεί με το δημοσιονομικό Νταχάου μέσω μιας συντεταγμενης χρεοκωπίας. Δηλητηριασμένη ατμόσφαιρα και όλα αυτά παραγνωρίζοντας ιστορικά το γεγονός πως 1ον η Γερμανία συννεπικουρούμενη απο το μεγάλο οικονομικό κράχ του 1930 δημιούργησε τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο μετα το τέλος του οποίου όλα τα ευρωπαϊκά κράτη την βοήθησαν να σταθεί στα πόδια της.Η Ελλάδα με τις τότε κυβερνήσεις έστειλε το έμψυχο και το καλλύτερo δυναμικό της δηλαδη τους πολίτες της στις γαλαρίες και στα εργοστάσια για να κάνει η Γερμανία το δικό της οικονομικό θαύμα. Η οποία Γερμανία θεωρεί  οτι αυτή είναι η ανταποδοτικότητα, για κάθε καταστροφή που επέφερε η Γερμανική κατοχή στην χώρα μας. Τις λεγόμενες αποζημιώσεις που ούτε λόγος δεν γίνεται σήμερα. Το 2ο είναι οτι μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου, όλη η Ευρώπη νοιάστηκε και στήριξε με τεράστια ποσά ωστε ένα κράτος που είχε χωριστεί στα δύο, Ανατολικη και Δυτική Γερμανία να γίνει ένα.Και το αποτέλεσμα είναι μετά απο όλα αυτά η Γερμανία να θέλει να βάλει το τελευταίο καρφί στο φέρετρο των Ευρωπαϊκών λαών. 
Βέβαια και σήμερα συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα όπως π.χ με τον λαό της Παλαιστίνης, με τους Κούρδους, και σε άλλα σημεία του πλανήτη, αλλα είπαμε ο νόμος ειναι ένας, το δίκαιο του ισχυρού.
Και επειδή μιλήσαμε για για το δίκαιο και κατ' επέκταση για τους νόμους, θέλω να αναφερθώ στα "Ηθικά" του Αριστοτέλη ο οποίος περι αυτού λέει:
Οι νόμοι έχουν ηθική και λειτουργούν σωστά όατν μια κοινωνία είναι ευτυχισμένη. Ας κοιτάξει λοιπόν  κάποιος γύρω του για να διαπιστώσει την ύπαρξη της και επιπλέον ας αναρωτηθεί πώς αυτό μπορεί να αλλάξει.


Τα σέβη μου...


Ιωάννης Δαούτης (ioannisdaoutis@yahoo.gr)

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ZΩΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ !! ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΩΝ ΕΔΩ....


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ! !
ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ.
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΕΣ ΣΠΗΛΑΙΟΓΡΑΦΙΕΣ 9000 ΕΤΩΝ ?? ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΕΣ ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΕΣ 9000 ΕΤΩΝ ?? ΝΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΩΝ, ΕΔΩ....


Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΥΧΤΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ, ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.... ΖΗΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ....

ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΗΛΙΚΙΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ-ΝΤΟΡΑ, ΜΕΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ-ΑΓΕΥΣΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΟΥ ! !

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ....

Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ
ΖΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
(ΕΖΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο 94ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ....!!!!)

ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΥΧΤΕΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ, ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ??

Η ΝΤΟΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΛΥΣΑΣΜΕΝΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ.... 
ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ! !
ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ....!!!!
! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ! act-in-idios

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ, Ή ΔΑΙΜΟΝΕΣ-ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ ?? ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ !!

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΗΡΘΕ.... ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΧΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ!! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ?? Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ....

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ ! !
Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΗΡΘΕ ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ! !
ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ....!!!!
ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΟΛΟΥΣ  ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΝΥΧΤΕΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ! !

ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΨΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ....
ΑΦΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ OΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ....

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ....
ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΤΡΕΞΤΕ ! !
! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ! act-in-idios

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΜΗΔΕΝ ΘΑΥΜΑΖΕΙΝ ! !

ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.
ΤΗΝ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΙΣΤΙΠΠΟΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ! !

ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΙΑ Ή ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ....
ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ "ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑΝ ΛΟΙΠΟΝ, "ΜΗΔΕΝ ΘΑΥΜΑΖΕΙΝ" ! !
! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ! act-in-idios

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΡΗΣ ΜΕ ΛΙΜΝΗ 8.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΒΑΘΟΥΣ !! ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΔΩ....

Στη διαδικασία δημιουργίας ενός νέου γεωλογικού χάρτη του πλανήτη Άρη, παρουσιάστηκαν νέα στοιχεία που δείχνουν ένα περίεργο δεδομένο του παρελθόντος.
Με τις μετρήσεις και τις καταγραφές της επιφάνειας, επιβεβαιώθηκε, τελικά, η ύπαρξη μιας
Ο εντοπισμός αυτής της λεκάνης στο νότιο ημισφαίριο του κόκκινου πλανήτη, ανάβει το ενδιαφέρον των επιστημόνων και μεγεθύνει το μυστήριο που κρύβει ο Άρης.
Ο επικεφαλής του επιστημονικού ινστιτούτου Δρ Λέσλι Μπλεμαστερ, δημιούργησε τον νέο γεωλογικό χάρτη του Άρη, σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία, τα οποία αντλήθηκαν και από το τηλεσκόπιο αλλά και από τον Viking Orbiter, τον Mars Odyssey και άλλα όργανα που διερεύνησαν τον πλανήτη.

Σύμφωνα με τις εικόνες υψηλής ανάλυσης εντοπίστηκε στην κοιλάδα αυτή, ιζηματογενή καταθέσεις που σχηματίζονται μόνον με την παρουσία μεγάλων ποσοτήτων ύδατος.
Υπολογίζεται ότι η λίμνη πρέπει να υπήρχε πριν από 3,5 έως 4,5 δις χρόνια.

Τα νέα δεδομένα θα επιτρέψουν να διαπιστωθεί τι επέδρασε στην κλιματική αλλαγή του Άρη ώστε να χαθεί τόση μεγάλη ποσότητα ύδατος από την επιφάνειά του.
Τα πρόσφατα δεδομένα μας πληροφορούν μόνον για την ύπαρξη τεράστιων υπόγειων στρωμάτων πάγου, στους δύο πόλους του πλανήτη.
! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ! act-in-idios

ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ !! (ΚΑΠΟΤΕΣ) ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΗ, ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΔΩ....

Τα αντρικά προφυλακτικά από λάτεξ τοποθετούνται στο ερεθισμένο πέος λίγο πριν κόλπο ακόμα και ώρες πριν την επαφή.

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.... ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΧΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΔΟ-ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ!! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ?? Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ....

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ....!!!!

ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΝΥΧΤΕΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ! !

ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΨΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ....

ΑΦΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ....

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ....
! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ! act-in-idios

200 ΒΥΘΙΣΜΕΝΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ.

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΑΛΛΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 39.000 ΠΛΟΙΑ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ

ΠΑΓΩΜΕΝΟΙ ΩΚΕΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ !! ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΙ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ, ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ.... ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΠΗΡΕ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩ-ΓΗΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ....

Μεγάλες ποσότητες νερού βρέθηκαν, ύστερα από νέες αναλύσεις, σε κρατήρα, στην επιφάνεια της σελήνης.
Η ανακάλυψη αναπτερώνει τις ελπίδες για τη δημιουργία μόνιμων, επανδρωμένων βάσεων στον

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Η Μέρκελ απειλεί με διάλυση την Ε.Ε.

Στην πρώτη τόσο μεγάλη κρίση της η Ευρώπη δυστύχησε να έχει ως καγκελάριο της Γερμανίας μια ηγέτιδα που μετρήθηκε με την ιστορία και αποδείχθηκε...λίγη.



Η Αγκελα Μέρκελ ίσως δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει την ανατολικογερμανική καταγωγή της. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο καταπιεστικό και εσωστρεφές περιβάλλον που επέβαλε ο δικτάτορας Ερικ Χόνεκερ. Και όπως φαίνεται τη σημάδεψε για πάντα.


Την έκανε να μην μπορεί να συνθέσει, να εμπνεύσει και να διευρύνει αλλά να σκέφτεται στενά, προστατευτικά, "κλειστά" όπως ήταν τα σύνορα της χώρας που μεγάλωσε.


Δεν μπόρεσε να αντιληφθεί να οραματιστεί και να στηρίξει το όραμα της ενιαίας Ευρώπης που θα έχει ένα κοινό νόμισμα και μια κοινή αντίληψη.


Περιχαρακώθηκε στα σύνορα της, ερμηνευσε το ευρώ ως μάρκο και απέδειξε ότι μπορει να λειτουργήσει μόνο ως γερμανίδα και όχι ως ευρωπαία.


Σε κάθε φάση της κρίσης με τις συνεχείς παλινδρομήσεις έφερνε την κατάσταση στα όρια της και μεγαλοποιούσε κάθε πρόβλημα μετατρέποντας το σε απειλή για παγκόσμια κρίση.


Το έκανε πριν εγκριθεί το πρόγραμμα στήριξης προς την Ελλάδα.Το ξανακάνει τώρα με την Ιρλανδία. Το κάνει κάθε φορά που τίθεται το θέμα του μόνιμου μηχανισμού στήριξης. Λειτουργεί μόνο ενοχικά ως προς τους ψηφοφόρους της και όχι δημιουργικά ως προς τους ευρωπαίους.


Με τη στάση της "χτίζει" την εικόνα μιας χώρας που θέλει να κατακτήσει οικονομικά τους εταίρους της. Να επιβάλει τους δικούς της όρους, τις δικές της δικλείδες ασφαλείας και όλοι να υποτάσσονται σε αυτές.


Ετσι όμως "βομβαρδίζει" την εικόνα της ενιαίας Ευρώπης. Της Ευρώπης των λαών που διατηρούν την ταυτότητα τους αλλά χτίζουν το κοινό τους μέλλον μέσα από την αλληλουποστήριξη, την αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια.


Και όχι της Ευρώπης που έχει στόχο να υποτάξει τα πάντα υπό τον έλεγχο μια χώρας.


Αυτό που πραγματικά κινδυνεύει πια δεν είναι το ευρώ. Είναι η βάση του. Δηλαδή η πίστη των ευρωπαίων πολιτών στην ευρωπαική ιδέα. Και θα κινδυνεύει όλο και πιό πολύ όσο θα υπάρχουν πολιτικοί σαν τη Μέρκελ που θα χωρίζουν τους λαούς σε βόρειους και νότιους τεμπέληδες και γουρούνια καλούς και κακούς.


NIKOS EYAGGELATOS (newsit.gr)


ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...Ο ΝΕΟΣ ΥΠΕΡΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑΣ ΜΑΣ...

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΕΤΕ ΑΣΠΡΟ Η' ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ...

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2011

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΒΙΚΗ ΠΑΓΙΑΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΙΛΙΟΥ ΜΑΖΙ!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΟΛΑ ΑΝΘΗΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ

ΤΗΕ FAMOUS GOVOU...


Και δε λέγαμε τίποτα άλλο...


Και δε λέγαμε τίποτα άλλο...

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ της μικροαστής ηλιθιότητας ήταν ο οριστικός νικητής των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Οι χαρτογιακάδες γέμισαν το κυριακάτικο απόγευμά μας και δεν μας άφησαν ειλικρινά να πάρουμε ανάσα. Ώ τι απέραντη δυστυχία να πρέπει να ανεχτείς όλο αυτό το κοτέτσι, ένα τόσο όμορφο και ζεστό φθινοπωρινό απόγευμα....

Αναλύσεις, θριαμβολογίες και από παντού να ακούς ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΑΘΗΝΑ, ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ και δε συμμαζεύεται. Ο κόσμος είναι μουδιασμένος, αυτές τις ζεστές νύχτες της θριαμβολογίας εκκολάπτεται το αβγό του φιδιού μέσα σε κάθε υγιή δημoκρατική ψυχή. Η οποία έχει από καιρό καθώς φαίνεται απομακρυνθεί από την συμμετοχική δημοκρατία ΤΟΥΣ. Από μια συμμετοχική δημοκρατία του 40% που βγάζει πλειοψηφίες, μειοψηφίες, διαμορφώνει αποτελέσματα και πολιτικές. Αυτές οι εκλογές είναι η οριστική ταφόπλακα της μεταπολίτευσης. Του οργίου του δικομματισμού, των στημένων δημοσκοπήσεων και των ελεγχόμενων πολιτευτών. Ο λαός υπάρχει, ζει, είναι πληγωμένος, αιμορροεί, βλέπει το μαγαζί του να κλείνει, τα χρέη του να διογκώνονται, τη ψυχή του να πουλιέται καθημερινά στους χίλιους διαόλους του συστήματος. Και τα έγραψε όλα στα αρχίδια του. Κι αυτό το μεγαλοπρεπές γράψιμο κάποιοι το ερμήνευσαν σαφώς έτσι όπως τους βόλεψε με αποτέλεσμα να γίνουν ακόμη πιο απόκοσμοι, να χάσουν και το τελευταίο ίχνος σεβασμού. Έρχεται η ημέρα.....

Πάντως κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα πάντα αφήνουν ένα περιθώριο αισιοδοξίας, μια υποτυπώδη αίσθηση ικανοποίησης ύστερα από αυτές τις παράνομες και ανήθικες εκλογές. Παράνομες για την κοινή αίσθηση του δικαίου, όχι σαφώς σύμφωνα με την Πρετεντέρειο Δικαιοσύνη. Ά και για να μην το ξεχάσω... Καλά βρε Πρόεδρε της όποιας Δημοκρατίας.... Τί δήλωση ήταν αυτή η χτεσινή. Θα μας μαλώσεις που δε ψηφίσαμε τους κλέφτες της πατρίδας μας, του υποθηκευτές του μέλλοντός μας; Γι αυτό σε συντηρούμε εκεί στον πολυτελή γυάλινο πύργο σου; Για να μαλώνεις εμάς τους απλούς φορολογούμενους πολίτες ή για να τραβήξεις τα αυτιά των δικών σου υφισταμένων; Φτιάξε πρώτα το μαγαζί σου, καθάρισέ το και μετά να ασχοληθείς και να μαλώσεις τους δυσαρεστημένους πελάτες. Γελάει ο κόσμος.....

Αυτή η εβδομάδα κυρίες και κύριοι είναι επίσημα εβδομάδα περισυλλογής. Σε δύο ημέρες έχουμε τη γιορτή του Πολυτεχνείου, μια παλιά αμαρτωλή ιστορία που ως σύμβολο της λεγόμενης γενιάς της μεταπολίτευσης έχει πάρει μεγάλη δόση από τη βρώμα της τελευταίας. Της γενιάς που πρόδωσε το ίδιο το όραμά της και γύρισε την πλάτη με μεγάλη ευκολία σε αυτό που κάποτε υπήρξε πνευματική τροφή της.

Εμείς εδώ συνεχίζουμε να προσπαθούμε να παράγουμε και να αναπαράγουμε άρθρα και απόψεις ικανά να δυναμιτίσουν συζητήσεις, να αποτελέσουν αφετηρίες προβληματισμού και σκέψης. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τις καλλιτεχνικές δημιουργίες νέων ανθρώπων, με όραμα και πάθος.

Καλή εβδομάδα, γεμάτη με ένταση, προβληματισμό και ηλεκτρισμό....


Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΣΑΛΑΜΙΝΑ Η ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ

Σαλαμίνα, ένα νησί που δίκαια έχει πάρει την θέση που της ανήκει στις χρυσές σελίδες της Ελληνικής και της παγκόσμιας ιστορίας.
Στα νερά της υποδέχθηκε, αγκάλιασε και τελικά χώρεσε στα υγρά σωθικά της την άτυχη, άστοχη και παράλογη απαίτηση των Περσών κατακτητών.
Φανταστείτε πόσο διαφορετική θα ήταν η ιστορία εάν αυτό δεν είχε συμβεί.
Σήμερα αυτό το νησί που περήφανα στολίζει τα νερά του Σαρωνικού, με τις υπέροχες παραλίες, την πράσινη και γόνιμη γή, τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα καθώς και το ατελείωτο πήγαινε-έλα της πρωϊνής αύρας ανάμεσα στα στενά σοκάκια και τις λεωφόρους ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.
Kαι δεν κινδυνεύει απο τους Πέρσες αλλα απο κάποιους "Ανθέλληνες-Έλληνες" υπηρέτες της ντόπιας και ξένης πλουτοκρατίας, οι οποίοι με την σειρά τους εκπροσωπούν και ευλαβικά υποκλίνονται στον ανόθευτο καπιταλισμό.
Είναι η έκφραση που ακούστηκε απο τα χείλη του κυβερνητικού εκπροσώπουμιας κυβέρνησης που αυτοπροσδιορίζεται Ελλέω Θεού σοσιαλιστική έως και αντιεξουσιαστική. Πια οι λέξεις εχουν χάσει εντελώς το νοημά τους.
Οι εκάστοτε κυβερνήσεις σχεδόν 60 χρόνια χρησιμοποιούν ως άλλοθι για την ψευδεπίγραφη δημοκρατια την τοπική αυτοδιοίκηση την οποία θεωρεί εξάρτημα και προέκτασή της όπου ο κάθε Δήμαρχος-πιόνι ως ουρά ενός κομμήτη αντιμετωπίζει τους πολίτες ως ιθαγενείς της νήσου Βόρνεο.
Τους χαρίζει καθρεφτάκια ξεγελώντας τους κάθε φορά με χαμόγελα και υποσχέσεις. Αντί να μοιραστεί τα προβλήματα του νησιού και να παράγει το ανάλογο και ζητούμενο έργο, ως γνήσιος εκφραστής της λαϊκής θέλησης.
Οι Δήμαρχοι στην Σαλαμίνα τα τελευταία χρόνια είτε ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ είτε στην ΝΔ ειναι οι ίδιοι άνθρωποι που δεν μίλησαν ούτε γιατί κόπηκαν οι συντάξεις, ούτε γιατί κόπηκαν οι μισθοί, ούτε γιατί καταργήθηκε το οκτάωρο, ούτε γιατί καταργείται και υπολειτουργεί το όποιο τελως πάντων σύστημα υγείας.
Είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν την ναυπηγο-επισκευαστική ζώνη Περάματος-Αμπελακίων, να ξεπουλήσουν τα δάση, τις παραλίες, τον ορυκτό πλούτο. ¨Εχουν θέσει δε εαυτόν σε ευγενή άμμιλα, ποός θα πουλήσει το λιμάνι του νησιού για κατασκευή μαρίνας. Και συνεχίζουμε με τα προβλήματατης πυρόσβεσης, της ύδρευσης, της αποχέτευσης, των μεταφορών, της συγκοινωνίας, του οδικού δικτύου, της παράνομης ιχθυοκαλλιέργειας, της αναδάσωσης, των αντιπλημμυρικών έργων και ο κατάλογος δεν έχει τέλος.
Βέβαια το κείμενο αυτό γράφτηκε μετα τις εκλογές, όπως λέμε "κατόπιν εορτής", με τα γνωστα αποτελέσματα.
Αυτό ακριβώς όμως είναι το σημείοπου πρέπει να θεωρηθεί ως αφετηρία, ως νέο ξεκίνημα, σ'έναν αγώνα διεκδίκησης της αξιοπρέπειας, του λογικά αυτονόητου και της απόλυτης και ανόθευτης ισονομίας, και αναφερόμενος στο τελευταίο θέλω να πώ οτι ο νομος στην Ελλαδα είναι σαν τον ιστό της αράχνης, συλλαμβάνει μόνο τα μικρά και ευάλωτα έντομα.
Θα ήθελα τελειώνοντας να κάνω μια μικρή αναφορά στα ηθικά του Αριστοτέλη, ο οποίος αναφέρει με τρόπο λιτό και διαυγή, πως όταν οι νόμοι λοιτουργούν σωστά έχουν σαν αποτέλεσμα μια ευτυχισμένη κοινωνία.
Ας κοιτάξει λοίπον κάποιος γύρω του να δεί πόση ευτυχία τον περιβάλλει και θα καταλάβει εάν οι νόμοι λειτουργουν σωστά και για ποιούς.

"Τα σέβη μου"

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΟΥΤΗΣ  ( ioannisdaoutis@yahoo.gr)

Du Arschloch sind merkel

Wenn nur es war nicht Wahrheit... 
Aber merkel verwendet ihre Politik, um Griechenland und nicht nur Griechenland zum Bankrott zu führen. 
Ich möchte zu den Deutschen sagen glaube ihr nicht... 
Deutschland immer kam es heraus gewonnen von ihren Verhandlungen mit Griechenland Gegenteil nach Griechenland, das heraus hurted immer von seinen Verhandlungen mit Deutschland kommt. 
Als neues Hitler kommt Merkel es erobert Greece!I wiederholen nicht mit den deutschen Bürgern, sie glauben, was sie hören! wenn nur Griechenland jedes Handelsgeschäft mit den Deutschen... stoppte, wenn nur Euro nicht existierte! 


Du Arschloch sind merkel... Sie das neue klone von hitler!

Ο ΚΩΛΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ PAPANDREOY ΕΚΔΙΩΞΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΕΔΩ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ! !
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΚΔΙΩΧΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΟΥ 2010 ! !
ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ....



! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ !

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ?? ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ !! ΤΟΣΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ, ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΝ ΧΩΝΕΥΕΙΣ....


ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΙΖ, ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ 3ΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ  ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ! !

ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΠΑΓΚΑΛΙΑΚΗ" ΚΟΙΛΙΑ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΙ 35ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ??

ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....!!!!

ΣΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ! !

ΠΑΝΤΩΣ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ....

ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 40ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΚΟΙΛΙΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ! !

ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ, ΚΙ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΝΤΑΗ, ΟΙ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΙΝΑΧΤΗΚΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ! !

ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ! !
! ANOIΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ! act-in-idios

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΑΙΩΝΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ: 0 - 3 ....


ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΙΩΝΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΣΩ ΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ ! !

1 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ! !

OMΩΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ....??
Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΧΙΕΡΕΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ! !

ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ....

ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΚΩΛΑΡΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΤΑ ΟΙ ΑΒΥΣΣΑΛΕΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΚΟΙΛΑΡΕΣ....!!!!

ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ....

ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΙΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟ, ΕΝΩ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ! !

2 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ! !

ΕΠΙΣΕΙΣ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.

3 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ! !

ΑΡΑ....
ΑΙΩΝΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ:
0 - 3
act-in-idios

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Η ΝΙΡΒΑΝΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑIΟΥ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟΥ-PAPANDREOY ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ-ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ.... ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΑΡΧΙ-ΔΙΑ ΜΑΣ !!


ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ-PAPANDREOY, ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΖΩΗΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....

ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΠΟΥ
ΔΕΝ-ΔΕΝ-ΔΕΝ
ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ 70% ΑΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.

ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΖΩΗΣ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΠΙΣΕΙΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΙΣΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΗΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ.

ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟ 70% ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ....
act-in-idios

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...



ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 45-50!!!


ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟ...ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΟΥΣΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 80 ΕΤΩΝ ΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ...ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ "ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ" ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ...


ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ BLOGS Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ!!!ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!
ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ...ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΤΡΑΚΑΡΑΜΕ...ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΚΡΗΞΗ!!!


ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ....
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΒΟΜΒΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ LIVE ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙΑ ΚΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ???
ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ...ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΣΑΣ!!!


ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ...


 ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣΩ ΑΛΛΟΥΣ....


ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!

ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ-PAPANDREOY, ΔΡΑΠΕΤΕΥΕΙ ΑΠΟΨΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ.... ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙ-ΔΙΑ ΜΑΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ !!


ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΕΒΡΑΙΑ ΚΟΤΑ-PAPANDREOY, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΓΑΛΛΙΑ....

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ????

Η ΑΠΟΧΗ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ-PAPANDREOY ΝΑ ΦΥΓΑΔΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ....!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ????

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο KΩΛΟΕΒΡΑΙΟΣ PAPANDREOY, ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΑΤΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ
"ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ,
ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ....

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΘΕΙ ΩΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ.

ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ,
ΤΗΝ "ΛΑΙΚΗ-ΑΛΗΘΕΙΑ " ! !

ΑΠΟΨΕ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΥ-PAPANDREOY, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ !!!!

ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ! !
act-in-idios

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟ-ΕΒΡΑΙΟΥ PAPANDREOΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ....





























Η ΕΒΡΑΙΑ ΚΟΤΑ PAPANDREOY, ΕΚΔΙΩΞΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !!!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗ-ΘΕΙ Ο ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ?? ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΔΩ....



ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ! !
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΚΔΙΩΧΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΟΥ 2010 ! !
ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ....

! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ !


! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ !

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails