ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Μπαρικέλο: Τρελός ο Σουμάχερ!

Θοδωρής Κατσαρογιάννης

Πυρ και μανία με τον Μίκαελ Σουμάχερ ήταν ο Ρούμπενς Μπαρικέλο μετά το τέλος του αγώνα στην Ουγγαρία, για την μονομαχία που είχαν οι δυο τους στον 66ο γύρο.

Ο βραζιλιάνος οδηγός της Williams παραλίγο να πέσει πάνω στον τοίχο των pits με 300 χλμ/ω, την ώρα που επιχειρούσε προσπέρασμα στον Σούμι, ο οποίος δεν του άφησε καθόλου χώρο στρίβοντας δεξιά την Mercedes του.


Οι δύο οδηγοί βρέθηκαν μια ανάσα από την σύγκρουση, η οποία αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή, με τον Μπαρικέλο να πατάει στο γρασίδι. Παρόλα αυτά κατάφερε να ολοκληρώσει το προσπέρασμα, παίρνοτας τον τελευταίο βαθμό του αγώνα από τον πάλαι ποτέ team mate του στην Ferrari....



"Εχω μεγάλη πείρα και συνήθως όταν έχω να κάνω με ένα τρελό τύπο σαν κι αυτόν, σηκώνω το πόδι από το γκάζι, αλλά όχι σήμερα", τόνισε ο Μπαρικέλο.


"Νομίζω ότι ήταν μία από τις πιο όμορφες μανούβρες που έχω κάνει, και μία από τις πιο φρικιαστικές για εκείνον. Σε τελική ανάλυση, δεν χρειαζόμαστε κάτι τέτοιο.


"Το να σταματήσει κάποιος για τρία χρόνια και μετά να επιτρέψει για να κάνει κάτι τέτοιο, δεν το χρειαζόμαστε. Αυτό που λέω είναι ότι δεν ήταν απαιραίτητο να κάνει αυτή την κίνηση".


http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails