ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Αισιόδοξος ο Αλόνσο

Θοδωρής Κατσαρογιάννης


Ο Φερνάντο Αλόνσο πιστεύει ότι η διαφορά που χωρίζει την Ferrari από την Red Bull στην Ουγγαρία, είναι πολύ μικρότερη από αυτή που φάνηκε στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής (30/7).

Πάντως ο ισπανός πιλότος, ο οποίος ήταν μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από τον ταχύτερο του 2ου σκέλους Σεμπάστιαν Φέτελ,...
 παραδέχτηκε πως οι Κόκκινοι Ταύροι θα είναι το φαβορί για την pole position στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου (31/7, 15:00GR).


"Είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά ξέρουμε ότι η Παρασκευή δεν σημαίνει και πολλά", είπε ο Αλόνσο. "Ολοι δοκιμάζουμε διαφορετικά πράγματα και μέχρι τώρα είμαστε αρκετά χαρούμενοι.


"Νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε για αύριο. Σήμερα είχαμε πιο αργό ρυθμό από τις Red Bull, αλλά αν λάβουμε υπόψη μας τις συνθήκες υπό τις οποίες έτρεχαν αυτοί και εμείς, άρα ποτέ δεν ξέρεις.


"Επίσης συναντήσαμε κίνηση σε κάποιους σημαντικούς γύρους, οπότε παραμένουμε αισιόδοξοι ότι η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη όσο φαίνεται. Αλλά σίγουρα δείχνουν πιο δυνατοί απ' ό,τι στο Χόκενχαϊμ. Πρέπει να κάνουμε κάτι καλό απόψε, αν θέλουμε να παλέψουμε για την pole αύριο".


Ο νικητής του προηγούμενου αγώνα στην Γερμανία υπολογίζει και την McLaren ως μια σοβαρή απειλή για την Ferrari στο ουγγρικό GP, παρά την υστέρηση σε απόδοση της βρετανικής ομάδας στις ελεύθερες δοκιμές.


"Πάντα είναι σημαντικό να τα πηγαίνεις καλά, ώστε να μειώνεις τη διαφορά από αυτούς που προηγούνται, δηλαδή την McLaren που είναι πρώτη και στα δύο πρωταθλήματα αυτή τη στιγμή", συνέχισε ο Αλόνσο.


"Εχουμε δει την McLaren να έχει προβλήματα τις Παρασκευές και μετά να μαζεύει πολλούς βαθμούς στον αγώνα. Στο Σίλβερστοουν είχαν πολλές δυσκολίες στην αρχή, αλλά τερμάτισαν στην 2η και 4η θέση".


www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails