ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Το ακατέργαστο διαμάντι της εθνικής εφήβων… κοντα στον ΠΑΟ!!! (VIDEO)

Το όνομα Αλφα Ντιολό Φανσέκας θα μπει για τα καλά από εδώ και στο εξής στην μπασκετική μας ζωή… Το 18χρονο θαύμα της φύσης πήρε ελληνικό διαβατήριο και θα φορέσει τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας, στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων στο Βίλνιους....





Πρόκειται για ακατέργαστο διαμάντι. Διότι ο νεαρός παίκτης δεν έχει αγωνιστεί ποτέ ξανά σε αγώνα. Δεν ανήκει σε ομάδα, είναι ανακάλυψη του ατζέντη Θάνου Κουκουράβα και ζει στη Λάρισα.
Εδώ και 10 μήνες, η Ελληνική Ομοσπονδία με άκρα μυστικότητα και με λεπτούς χειρισμούς, βοήθησε στην έκδοση του διαβατηρίου. Ο Αλφα Ντιολό Φανσέκας είναι 18 ετών, έχει ύψος 2.10 και έχει άνοιγμα χεριών 2.27! Ο Θάνος Κουκουράβας έχει αναλάβει από την πρώτη στιγμή την ανατροφή του και μαζί με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και τον Γιώργο Κόνιαρη, έκαναν ό,τι ακριβώς χρειαζόταν, για να μπορέσει να παίξει μπάσκετ.
Ο πατέρας του Αλφα – έτσι τον φωνάζουν όλοι – είναι Έλληνας και η μητέρα του από τη Γουινέα. Η πρώτη του επαφή με τον αθλητισμό έγινε σε μεγάλη ηλικία – στα 17 του χρόνια – όμως η πρόοδος είναι ραγδαία. Στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση και σίγουρα τα βλέμματα θα στραφούν πάνω του. Ηδη οι μεγάλες ελληνικές ομάδες τον έχουν εντοπίσει, όμως πλέον θα τον δει και όλη η Ευρώπη. Και ίσως αυτό το παιδί, να αφήσει εποχή στο ελληνικό μπάσκετ. Εχει όλα τα προσόντα για να το κάνει.





http://www.superbasket.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails