ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

P.I.C.K. :: Patras International Circuit for Kart ::


ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ...ΜΟΝΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ!!!

Συνέντευξη τύπου με θέμα το Διεθνές Σιρκουί για καρτ (Patras International Circuit Kart - P.I.C.K.), που θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα το διήμερο 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2010, παραχωρήθηκε σήμερα από τους διοργανωτές στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.....








Τη συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ΣΕΜΕΛΗ Πλατεία Γεωργίου Α1 (1ος όροφος), παραχώρησαν οι: Τάσος Αποστολόπουλος (Γ. Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας), Δημήτρης Κατσικόπουλος (Νομάρχης Αχαΐας), Ανδρέας Φούρας (Δήμαρχος Πατρέων), Δημήτρης Αθανασέκος (ΕΛΠΑ / Εθνική Επιτροπή Αγώνων και υπεύθυνος για το καρτ στην Ελλάδα), Κώστας Κούλης (εκπρόσωπος Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών), Θεόδωρος Δούρος και Πλάτων Μαρλαφέκας (εκπρόσωπος της εταιρείας ΛΟΥΞ, που είναι ο χορηγός της διοργάνωσης).

«Είναι μια δράση που θα δώσει χρώμα, που θα δημιουργήσει θετικό κλίμα, που θα αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς επισκέπτες, που θα αφήσει πολλαπλά οφέλη στην πόλη της Πάτρας και την ευρύτερη περιοχή» τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Τάσος Αποστολόπουλος.


Ο Νομάρχης Αχαΐας, Δημήτρης Κατσικόπουλος, επεσήμανε ότι η διοργάνωση αποδεικνύει πως «μπορούμε να βρούμε και να υποστηρίξουμε δυναμικά εναλλακτικούς τρόπους ενίσχυσης της οικονομίας και του τουρισμού μας», και πρόσθεσε ότι το Διεθνές Σιρκουί Κάρτ Πάτρας, εντάσσεται δυναμικά στην προσπάθεια αναπτυξιακής ώθησης της περιοχής μέσω διοργανώσεων διεθνούς βεληνεκούς. «Για αυτό το λόγο και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αχαΐας στηρίζει θερμά την πρωτοβουλία...».







Ο Δήμαρχος Πατρέων, Ανδρέας Φούρας, σημείωσε ότι το Διεθνές Σιρκουί για Καρτ δεν είναι απλά ένας αγώνας ή μια διοργάνωση που ενισχύει την οικονομία, αλλά αποτελεί στοιχείο της στρατηγικής για την ανάπτυξη και το μέλλον της περιοχής, σε συνδυασμό με τον τοπικό στόχο για την κατασκευή του Αυτοκινητοδρομίου. Ένα στόχο για τον οποίο ο Δήμαρχος δήλωσε αισιόδοξος.




Ο Δημήτρης Αθανασέκος, της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων και υπεύθυνος για το καρτ στην Ελλάδα, τόνισε ότι ο μέγιστος σκοπός του εγχειρήματος είναι να διεξαχθεί η διοργάνωση σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας. Επίσης, σημείωσε ότι η διοργάνωση έχει παιδαγωγικό χαρακτήρα και προάγει την ασφαλή οδήγηση στους ελληνικούς δρόμους.
Ο Κώστας Κούλης, εκπρόσωπος του ΑΟΠ που συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια από την ίδρυσή του, έδωσε χρήσιμα στοιχεία για το τεχνικό σκέλος της διοργάνωσης. Καταρχήν, η διαδρομή θα έχει ανάποδη φορά από αυτή του περσινού προγράμματος. Θα υπάρχουν και πάλι πέντε κατηγορίες αγωνιζομένων, με τους διοργανωτές να έχουν βάσιμες ελπίδες ότι οι συμμετοχές φέτος θα ξεπεράσουν τις αντίστοιχες της περσινής χρονιάς. Ο ΑΟΠ θα υποστηρίξει και φέτος την διοργάνωση με ανθρώπινο δυναμικό (περίπου 120 άτομα), θα υπάρχει πλήρης κάλυψη της πίστας με ασύρματη επικοινωνία, καθώς επίσης ιατρική και πυροσβεστική κάλυψη.







Ο Θεόδωρος Δούρος, Διευθύνων σύμβουλος της DUR, εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί η εταιρεία θα συνεισφέρει χορηγικά στη σημαντική διοργάνωση για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και υπενθύμισε πως η περσινή τόνωσε την επισκεψιμότητα της περιοχής.






Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, διευθυντής του τμήματος μάρκετινγκ της βιομηχανίας αναψυκτικών ΛΟΥΞ που είναι -επίσης- χορηγός της διοργάνωσης, αναφέρθηκε στην προβολή της Πάτρας σε όλη την Ευρώπη μέσω του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ και τόνισε ότι η περιοχή έχει ανάγκη τέτοιων εκδηλώσεων προκειμένου να αναπτυχθεί και να στηρίξει το κοινωνικό αίτημα κατασκευής του Αυτοκινητοδρομίου.






Στη συνέντευξη τύπου ήταν παρών ο οδηγός αγώνων Γιώργος Κατσίνης που συμμετέχει με τα χρώματα της ΛΟΥΞ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Formula BMW (θεσμός που ανιχνεύει ταλέντα για την Formula 1), αναφέρθηκε στα κολακευτικά σχόλια των Ευρωπαίων για την περσινή διοργάνωση και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το θέαμα που παρακολούθησε.



http://patrinaki.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails