ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΗΣ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟ SILVERSTONE!!!

ΚΑΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ GP ΤΟΥ SILVERSTONE ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΟΝΟΘΕΣΙΑ...
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΛΑΣΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ GRID ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΙΔΙΑ...
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ!!!


Fernando Alonso: Ήταν μια φυσιολογική Παρασκευή σαν όλες τις άλλες. Περίμενα να είμαστε ανταγωνιστικοί...


Felipe Massa: Ήταν μια καλή μέρα για μας σήμερα, δοκιμάσαμε αρκετά νέα αεροδυναμικά εξαρτήματα και συγκρίναμε διαφορετικές εκδοχές. Στο τέλος το μονοθέσιο ήταν αρκετά καλό με διάφορα φορτία καυσίμου αλλά και με φρέσκα και χρησιμοποιημένα ελαστικά. Προσπαθούμε πάρα πολύ στην εξέλιξη του μονοθεσίου και τα αποτελέσματα φαίνονται. Τα νέα εξαρτήματα που έχουμε φέρει λειτουργούν πολύ καλά και μετά από αυτή την πολύ καλή αρχή μπορούμε να συνεχίσουμε. Όσον αφορά το νέο κομμάτι της πίστας περίμενα να έχει περισσότερες ευκαιρίες για προσπέραση, δεν νομίζω πως θα βελτιώσει την κατάσταση.
... διότι το μονοθέσιό μας είναι πολύ καλύτερο από ό,τι στο Τουρκικό Grand Prix, όπου η πίστα μοιάζει αρκετά με αυτή. Όπως αναμενόταν, οι Red Bull είναι πολύ δυνατές και είναι τα φαβορί για την pole position. Πίσω από αυτές θα δώσουμε μάχη με τις McLaren, Renault και Mercedes. Σε αυτή την πίστα χρειάζεσαι ένα μονοθέσιο το οποίο μπορεί να παράγει αρκετή κάθετη δύναμη και λίγο διαφορετικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση. Τα νέα εξαρτήματα που φέραμε στη Βαλένθια αλλά και αυτά που φέραμε εδώ έχουν βελτιώσει το κράτημα της F10. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε να πιέζουμε για την εξέλιξη του μονοθεσίου αγώνα με τον αγώνα. Μου αρέσει το νέο κομμάτι της πίστας, είναι διασκεδαστικό και ασφαλές, κάτι το οποίο βελτιώνει το θέαμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails