ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο...

Οι ομάδες της Formula 1 δεν έχουν πια τη δυνατότητα να επιλέγουν ποια κομμάτια της συνομιλίας με τους οδηγούς τους μέσω ασυρμάτου θα είναι διαθέσιμα για το κοινό....
 Αυτό αποκάλυψε το γερμανικό περιοδικό Auto Motor und Sport, υποστηρίζοντας ότι από αυτό το Σαββατοκύριακο και το Grand Prix του Hockenheim, οι ομάδες δεν θα έχουν τη δυνατότητα να πατούν ένα κουμπί και να «κόβουν» τον ήχο. Ωστόσο θα διατηρηθεί η μικρή καθυστέρηση της δημοσιοποίησης των επικοινωνιών μέσω της τηλεοπτικής κάλυψης, ώστε να μπορούν να μονταριστούν αν περιλαμβάνουν απρεπή γλώσσα.


Ωστόσο, κάποιες ομάδες είναι δυσαρεστημένες από αυτή την εξέλιξη. Για παράδειγμα ο Ross Brawn δήλωσε ότι θα πρέπει πλέον να μιλάνε…. κωδικοποιημένα σε ό,τι θα έχει να κάνει με τη στρατηγική και άλλα σοβαρά ζητήματα.
Όλα αυτά, δύο εβδομάδες μετά το Grand Prix του Silverstone, όπου οι ενδοεπικοινωνίες τράβηξαν την προσοχή μετά την ατάκα του Mark Webber δευτερόλεπτα μετά την κατάκτηση της νίκης: «Όχι κι άσχημα για Νο2 οδηγός». Επειδή όμως υπήρξε θέμα και σχετικά με την επικοινωνία της Ferrari με τους αγωνοδίκες σε ό,τι αφορούσε την ποινή του Fernando Alonso, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχουμε νέα δεδομένα και εκεί. Ίσως δηλαδή να ακούμε πια και τις συνομιλίες των ομάδων με τους αγωνοδίκες.

http://www.msfree.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails