ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

«Αλλο μπάλα, άλλο Ελλάδα»






ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2011...


ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η' ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ Η΄' ΑΡΝΗΤΙΚΑ...






«Αλλο μπάλα και άλλο Ελλάδα» είναι το νόημα της αποκλειστικής δήλωσης που έκανε στο Sentragoal.gr ο αδερφός και μάνατζερ του Ροναλντίνιο, Ρομπέρτο ντε Ασίς, παίρνοντας θέση στα σενάρια μερίδας του ελληνικού Τύπου περί...

αυτοπρότασης του Βραζιλιάνου σταρ σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας.
«Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα το ότι στον Ροναλντίνιο αρέσει πολύ η Ελλάδα και όταν βρίσκει χρόνο, εκτός των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, την επισκέπτεται γιατί έχει σε αυτή τη χώρα και πολύ καλούς φίλους και εντελώς διαφορετικό ότι σκέφτεται να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα και ότι έχει προταθεί σε ελληνικές ομάδες μέσω εμού ή μέσω του Ελληνα εκπροσώπου μου, Ανδρέα Δημητρίου.
Χωρίς καμία διάθεση υποτίμησης του ελληνικού ποδοσφαίρου για τον Ροναλντίνιο δεν υπάρχει η πρόθεση -προς το παρόν τουλάχιστον και για τα επόμενα δύο με τρία χρόνια- να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι πάντως κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί άμεσα και για αυτό το λόγο το ξεκαθαρίζω κατηγορηματικά» είναι η αποκλειστική δήλωση στο SentraGoal.gr του Ρομπέρτο ντε Ασίς.
Είναι προφανές ότι το περιβάλλον του διάσημου Βραζιλιάνου σταρ ενοχλήθηκε από υποτιμητικά σχόλια για τον Ροναλντίνιο στο στυλ ότι «δεν έχει πολλές επιλογές για τη συνέχεια της καριέρας του» και ότι ούτε λίγο ούτε πολύ «παρακαλάει για ένα καλό συμβόλαιο είτε στον Ολυμπιακό είτε στον Παναθηναϊκό».
Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Βραζιλιάνου άσου εκτός από το ενδεχόμενο της Φλαμένγκο και του αμερικανικού πρωταθλήματος, εξετάζει και προτάσεις από τα προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για τη συνέχεια της καριέρας του χωρίς βεβαίως ακόμα να έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του στη Μίλαν κάτι που θα συμβεί άμεσα μετά από συνάντηση που θα έχει στο Μιλάνο ο μάνατζέρ του, Ρομπέρτο ντε Ασίς.


ΑΛΛΟ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΠΩ ΕΓΩ...ΔΩΣΤΟΥ 20 ΕΚ. ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΕΞΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails