ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΗΣ...

Το μοντέλο με τα μεγαλύτερα… προσόντα στον κόσμο έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, εξαιτίας των επιπλοκών που ανέκυψαν έπειτα από επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε με σκοπό να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τα επίμαχα σημεία της. 



Η βραζιλιάνα Σίλα Χέρσϊ, τον περασμένο μήνα βρέθηκε και πάλι στον πλαστικό της χειρούργο προκειμένου να υποβληθεί σε αυξητική στήθους, παρά το γεγονός ότι ήταν ήδη η κάτοχος του… παγκοσμίου ρεκόρ.

Η 30χρονη, κάτοικος του Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, είχε μετεγχειρητικές επιπλοκές που επηρέασαν το αναπνευστικό της σύστημα. Την Τρίτη μάλιστα, μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο ώστε να διορθωθεί η ζημιά. Οι γιατροί θεώρησαν αναπόφευκτη την αφαίρεση των εμφυτευμάτων ενώ συζητήθηκε το ενδεχόμενο αφαίρεσης ακόμη και του φυσικού στήθους του μοντέλου.

Η Σίλα, που μιλά άπταιστα πέντε γλώσσες –πορτογαλικά, ισπανικά, ιταλικά, κινέζικα και αγγλικά- είπε πριν μπει στο χειρουργείο: 
«Είχα υψηλό πυρετό και πονούσα πολύ. Δεν μπορούσα να ανασάνω σωστά, ήταν πολύ άσχημα. Ήμουν όλη μέρα στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να σηκωθώ».

Τα στήθη της Σίλα μολύνθηκαν έπειτα από την επέμβαση. Είχε ήδη υποβληθεί σε άλλες 30 πριν την τελευταία που της κόστισαν περίπου 40 χιλιάδες δολάρια. Μάλιστα τα εμφυτεύματά της περιείχαν περίπου 4 λίτρα σιλικόνης!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails