ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

TA ΦΑΒΟΡΙ (ΠΛΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ) ΚΑΤΑΡΕΟΥΝ...



Πρόκειται για το Μουντιάλ όπου οι απανταχού ισχυροί νιώθουν... νάνοι! Οι όροι αντιστράφηκαν και οι νεοσσοί της µπάλας, χώρες δίχως ιδιαίτερη ιστορία, προκαλούν εφιάλτες σε έµπειρους τεχνικούς.


Ηδη, ένα καρέ που αποτελείται από θεωρούµενα φαβορί κινδυνεύει!


Η Γαλλία ζητεί όχι µόνο να επικρατήσει της Νότιας Αφρικής, αλλά παράλληλα να υπάρξει νικητής στο ζευγάρι Ουρουγουάης - Μεξικού.

Η Γερµανία τρέµει µόνο και µόνο στην ιδέα να µη θριαµβεύσει επί της Γκάνας! Η Ιταλία, προκρίνεται µε ισοπαλία, αρκεί η Παραγουάη να...

 προσπεράσει τη Νέα Ζηλανδία.

Και η Αγγλία θέλει µια επιτυχία κόντρα στη Σλοβενία.

Δύο από τους πλέον ικανούς προπονητές, 
ο Καπέλο και ο Λίπι, αντιµετωπίζουν το φάσµα της αποκαθήλωσης.

Γιατί θα έχουµε ένα άνευ προηγουµένου στραπάτσο, αν αντί για πρόκριση στις «16», επιστρέψουν νωρίτερα στη βάση τους. 
Εδώ, σαφώς και αποδεικνύεται πως η ώρες ώρες σκληρή κριτική στον Ρεχάγκελ µπορεί και να είναι υπερβολική. Γιατί τόσο η Αγγλία του ακριβοπληρωµένου Καπέλο όσο και η Ιταλία (νυν παγκόσµια πρωταθλήτρια, θυµίζουµε), είναι οµάδες-ανδρείκελα!

Προκαλούν θλίψη. 
Στην Αγγλία ο σταρ βρίσκεται στον πάγκο και είναι ο Μπέκαµ! Και η άλλοτε κραταιά Σκουάντρα Ατζούρα µοιάζει µείγµα παικτών οι οποίοι προέρχονται από µικροµεσαία συγκροτήµατα του Καµπιονάτο. Τι συµβαίνει, συνεπώς; Οι αποστάσεις µίκρυναν ή µήπως οι δήθεν οµάδες - φόβητρα έχουν τρωτά σηµεία;

Προφανώς έχουµε συνδυασµό. Τα... ψώνια που κάνουν οι σύλλογοι φέρνουν στα προηγµένα πρωταθλήµατα παίκτες µε φθηνό κασέ. 
Αυτοί γρήγορα αποκτούν τακτική παιδεία και παραστάσεις, µε αποτέλεσµα όταν παίζουν στις εθνικές τους οµάδες να τις ενισχύουν σε σηµαντικό βαθµό. Επιπλέον, οι κουρασµένοι και κορεσµένοι άσοι των φανταχτερών εθνικών είναι ξεζουµισµένοι από τις αδιάκοπες υποχρεώσεις τους στις Λίγκες και στο Τσάµπιονς Λιγκ. Το δε υλικό σαφώς και δεν έχει την ποιότητα του παρελθόντος. Ο αντίκτυπος είναι η θλιβερή µέχρι στιγµής, τουλάχιστον, εικόνα τόσο στο γρασίδι όσο και στους χρυσοποίκιλτους πάγκους που έχουν θαµπώσει.



ΠΗΓΗ: http://trelokouneli.blogspot.com/2010/06/blog-post_1023.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails