ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Σκάνδαλο καταγγέλλει η Ferrari...


Το απόγευμα της Κυριακής στη Βαλένθια ήταν γεμάτο, καθώς ο αγώνας της F1 στην ισπανική πόλη ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακός. Ένα από τα πολλά που έγιναν ήταν η ποινή διέλευσης που έλαβε ο Lewis Hamilton όταν πέρασε το Αυτοκίνητο Ασφαλείας, ...
ενώ αυτό έβγαινε στην πίστα, για να μην «εγκλωβιστεί» πίσω του και να φτάσει γρήγορα στα pit. Όταν ανακοινώθηκε η ποινή, ο Hamilton είχε φτιάξει μια αρκετά μεγάλη διαφορά από τον Kamui Kobayashi, που βρισκόταν πίσω του, και έτσι παρά τη διέλευση από τα pit δεν έχασε τη 2η θέση.

Το συμβάν αυτό έγινε μπροστά από τον Fernando Alonso και τον Felipe Massa, οι οποίοι έμειναν πίσω από το SC και φυσικά έχασαν πολύ χρόνο σε σχέση με τον Hamilton. Το γεγονός ότι η καθυστέρηση στην ανακοίνωση της ποινής έδωσε στον Βρετανό τη δυνατότητα να μη χάσει θέσεις εξόργισε την ιταλική ομάδα, που σε ανακοίνωση που εξέδωσε χαρακτήρισε όσα συνέβησαν στη Βαλένθια «σκάνδαλο».

«Ένα σκάνδαλο - αυτή είναι η γνώμη των φιλάθλων μας αλλά και των εργαζομένων, που όλοι συμφωνούν σε αυτό: δεν υπάρχει άλλος τρόπος να περιγράψουμε το τι συνέβη στο Ευρωπαϊκό GP. Ο τρόπος που έγινε η διαχείριση των αγώνων και των γεγονότων δημιουργεί αμφιβολίες που θα μπορούσαν να πλήξουν την αξιοπιστία της F1, όπως είδαν σε όλο τον κόσμο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails