ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.grΔευτέρα, 21 Ιουνίου 2010

Μια ελληνική «παραλία» στο Λονδίνο!


Μια ελληνική "παραλία" στην καρδιά του Λονδίνου, κέντρισε το ενδιαφέρον των Βρετανών και απέσπασε τα θετικά σχόλια επαγγελματιών του τουρισμού και απλών επισκεπτών....
Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης εγκαινίασε προχθες τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην όχθη του Τάμεση στο κέντρο του Λονδίνου, για τη δημιουργία του οποίου μεταφέρθηκαν 550 τόνοι άμμου, στήθηκαν ομπρέλες και ξαπλώστρες, κιόσκια που προσφέρουν ελληνικά τοπικά προϊόντα και μια γιγαντοοθόνη που παρουσιάζει τουρίστες στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της καμπάνιας που υλοποιείται στο διαδίκτυο με τον τίτλο "You in Greece".


Ο υφυπουργός μιλώντας στα εγκαίνια κάλεσε του Βρετανούς τουρίστες να επισκεφθούν την Ελλάδα και να γνωρίσουν από κοντά τις φυσικές ομορφιές της, τον πολιτισμό και τα ιστορικά μνημεία , τον τρόπο ζωής και διασκέδασης, αλλά και... τις σύγχρονες υποδομές σ`ενα περιβάλλον ασφάλειας, που εγγυάται την παραμονή των επισκεπτών.


Ο κ. Νικητιάδης σε συνεντεύξεις που παραχώρησε σε διεθνή μέσα επικοινωνίας, αναφέρθηκε στη νέα στρατηγική για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, σημειώνοντας την αμφίδρομη σχέση τουρισμού και πολιτισμού, που αποτελεί το συγκριτικό μας πλεονέκτημα, σ΄ ενα έντονα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον.


Στα εγκαίνια της εκδήλωσης παρευρέθησαν ο πρέσβης της Ελλάδος στο Λονδίνο κ. Α. Σάντης, ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Ν. Κανελλόπουλος, εκπρόσωποι ξένων και ελληνικών ταξιδιωτικών Οργανισμών, δημοσιογράφοι του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και μεγάλος αριθμός επισκεπτών που δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον για την πρωτότυπη αυτή προωθητική ενέργεια του ελληνικού τουρισμού, που θα συνεχιστεί στην βρετανική πρωτεύουσα μέχρι 27 του τρέχοντος μηνός και αναμένεται να συμβάλει στην τόνωση της τουριστικής κίνησης, μέσω κρατήσεων της τελευταίας στιγμής.

http://almyrosinfo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails