ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Αποχώρηση με αιχμές κατά «Τζίγκερ» από Ζολώτα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΝΟΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΟΧΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ


«Παρακολούθησα πολύ προσεκτικά όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έχω καταλήξει στα κάτωθι συμπεράσματα:

1. Δεν υπάρχει καμία σοβαρή αιτιολογία του γιατί αποφάσισε ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης να αντιπαρατεθεί στην απόλυτα επιτυχημένη Προεδρία του κ. Ν. Πατέρα. ...



2.Δεν υπάρχει πλέον επί της ουσίας πολυμετοχικότητα αφού ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης έχει ήδη πάρει όλες τις σοβαρές αποφάσεις για τον Παναθηναϊκό. Είναι σαφές ότι τη δική μας παρουσία την χρειάζεται μόνο για άλλοθι και για να χρηματοδοτούμε τα δικά του σχέδια.

3.Δεν έχει καμία πρόθεση ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης να πουλήσει τις μετοχές του στην ΠΑΕ. Όποιος θέλει να πουλήσει δεν υποτιμά ούτε απαξιώνει τον αγοραστή, ούτε επιτρέπει από τους «φίλους» μιντιακούς μηχανισμούς να τον λασπολογούν διαρκώς και προκλητικά.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν σκοπεύω να παρευρεθώ σε καμία μελλοντική συνάντηση μετόχων, ούτε να συμμετέχω σε καμία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα δραστηριοποιηθώ ξανά σαν μέτοχος αν και εφόσον επιστρέψουν οι κ.κ. Ν. Πατέρας και Α. Βγενόπουλος.

Ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης πρέπει πλέον να αναλάβει τις ευθύνες του εξ΄ολοκλήρου και του εύχομαι, για το καλό του Παναθηναϊκού, καλή επιτυχία
».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails