ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΝΙΟΠΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΣΚΟ!


Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να λογίζεται ο Σλάβομιρ Πέτζκο. Ο Πολωνός μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και οριστικοποιήθηκαν οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του...




...Από την στιγμή που ο Νίκος Νιόπλιας άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του 25χρονου μέσου της Λεχ Πόζναν ήταν θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί και η μετακίνησή του στην Παιανία.
Έτσι ο Πέτζκο μαζί με τον μάνατζερ του βρέθηκαν και πάλι στην Αθήνα και πέρασαν από τα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του.
Στην συνάντηση τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Φάνης Βουτσαράς. Οι πράσινοι θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό των 450.000 στην Λεχ Πόζναν και ακολούθως ο παίκτης θα ανακοινωθεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Όπερ σημαίνει ότι απομένουν πλέον οι τυπικές λεπτομέρειες και πως η μεταγραφή του Πέτζκο θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη.






Αρχισε ο σχεδιασμός
Δημήτρης Γόντικας και Νίκος Νιόπλιας συναντήθηκαν για περίπου 4,5 ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρουσία και του Φάνη Βουτσαρά και άρχισαν να καταστρώνουν τα πλάνα για τη νέα σεζόν.
Ο 45χρονος τεχνικός με το που επέστρεψε από το ολιγοήμερο ταξίδι του τις ΗΠΑ, έφυγε... σφαίρα για την Κηφισίας & Αλεξάνδρας, όπου τον περίμενε στις 14:00 ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, προκειμένου να συζητήσουν όλα τα ανοικτά μέτωπα γύρω από την προετοιμασία της ομάδας, το έμψυχο δυναμικό, τις αποχωρήσεις, τις μεταγραφές, τις ανανεώσεις, αλλά και το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή.
Η συμφωνία ανάμεσα στους τρεις άνδρες ήταν απόλυτη σε όλα τα θέματα, ακόμα και αυτό του νέου, διετούς, συμβολαίου του Ελληνα προπονητή, το οποίο θα υπογραφεί τις επόμενες μέρες. Πλέον, είναι καθαρά διαδικαστικό και τυπικό το θέμα.
Στη συζήτηση αναφέρθηκε και το ζήτημα του νέου τεχνικού διευθυντή, με τον Νιόπλια να έχει μια προτίμηση στον Γιάννη Σαμαρά, τον οποίο γνωρίζει από τη θητεία τους στον ΟΦΗ. Ωστόσο είναι δεδομένο ότι οι «πράσινοι» θα έχουν συναντήσεις και με τους Κάρλος Φρέιτας και Τζιανλούκα Νάνι πριν καταλήξουν, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, στον εκλεκτό.
Παράλληλα, οι τρεις άνδρες αναφέρθηκαν και στο θέμα της πιθανούς πρόσληψης του  Λόρενς Εμπεν στη θέση του γυμναστή, ο οποίος αποχώρησε στις αρχές Δεκεμβρίου μαζί με τον Χενκ τεν Κάτε και δεν θέλησε, τότε, να παραμείνει για λόγους αρχής. Ωστόσο έχει εμφανιστεί θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής, κάτι που θέλει ο Παναθηναϊκός από τη στιγμή που το έργο του ήταν καθολικά αναγνωρισμένο, με την εξαιρετική φυσική κατάσταση που είχαν οι πρωταθλητές.
Σε ότι αφορά τα φιλικά της προετοιμασίας, οι «πράσινοι» περιμένουν ένα χαρτί από τη Μάινζ για να οριστικοποιηθεί το φιλικό της 26ης Ιουλίου με τη γερμανική ομάδα, στο Φλακάου της Αυστρίας.


ΠΗΓΗ:
http://www.e-go.gr ΚΑΙ http://prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails