ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

12 ΕΚ. Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΑ ΝΙΝΗ...

Στα πολλά πρόσφατα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου για τον Σωτήρη Νίνη έρχεται να προστεθεί άλλο ένα σημερινό της "News of the World" που κάνει λόγο για πρόθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προσφέρει μέχρι και 12 εκατομμύρια ευρώ για τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού....


Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον την αγγλικής ομάδας για την απόκτηση του Χιλιανού, Αλέξις Σάντσες από την Ουντινέζε αλλά και του Σωτήρη Νίνη από τον Παναθηναϊκό. 

Στη συνέχεια αναφέρει ότι ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον σκοπεύει να «βγάλει» από τα ταμεία των «κόκκινων διαβόλων» περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ για να αποσπάσει το «ναι» των υπευθύνων της Ουντινέζε. 

Και καταλήγει ότι υπάρχουν έντονες φήμες στην Αγγλία ότι ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμος να προσφέρει 12 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού. 

Κοινό στοιχείο σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι πως και οι δύο παίκτες αποτελούν μεταγραφικούς στόχους της Ρόμα, για τον λόγο αυτό και την είδηση αναπαράγουν αρκετές ιταλικές ιστοσελίδες. 

Εάν αυτό το δημοσίευμα αληθεύει και η αγγλική ομάδα προσφέρει στους πράσινους το ποσό που αναγράφει, τότε, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η αποδοχή της πρότασης αυτής από την διοίκηση του Παναθηναϊκού, η οποία αναζητά χρήματα αλλά και δεν θα ήθελε να μπει εμπόδιο στην καριέρα του Σωτήρη Νίνη.


http://www.sport-fm.gr/article/280329

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails