ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Μια ΠΑΕ Παναθηναϊκός που προκαλεί τους ποδοσφαιριστές να τη διαλύσουν!

Είναι γενική η διαπίστωση ότι οι διοικητές των ελληνικών εταιρειών, που έχουν χάσει την ψυχραιμία τους, κάνουν κακές επιλογές, επειδή έχουν τον πολύ κακό σύμβουλο, τον εκνευρισμό, στη διαδικασία της λήψης των αποφάσεών τους. 

Η περίπτωση της σημερινής διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όμως ξεπερνά κατά πολύ τον μέσο όρο και δημιουργεί ένα νέο case study για το πώς μπορεί μια εταιρεία να φέρει, λόγω των αποτυχημένων χειρισμών της, τον εαυτό της σε πολύ δυσκολότερη θέση. 

Του Βασίλη Σαμπράκου 

Οι χειρισμοί της διοίκησης στα θέματα των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών κινούνται στα όρια του αδιανόητου λάθους. Και δημιουργούν τον κίνδυνο να σκάσει η ΠΑΕ οικονομικά και να πάει χαμένη όλη αυτή η προσπάθεια που κάνουν αυτοί που επιχειρούν να την κρατήσουν σε κανονική λειτουργία και να της φτιάξουν καλύτερη προοπτική. 

Όλες αυτές οι διαρροές περί της μείωσης των βαριών συμβολαίων, περί των εισηγήσεων του Ζεσουάλντο Φερέιρα ο οποίος ακονίζει το μαχαίρι του για να πάρει κεφάλια το μόνο που έχουν πετύχει για τον Παναθηναϊκό είναι να τα κάνουν μαντάρα. Με όσα έχουν ακούσει και διαβάσει ο Λέτο, ο Μπουμσόνγκ, ο Κατσουράνης, ο Βύντρα και ορισμένοι ακόμη ποδοσφαιριστές θα είναι πολύ λογικό να τραβήξουν αύριο μια ωραιότατη προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και να της βγάλουν το καλώδιο από την πρίζα. Θα είναι μια άκρως δικαιολογημένη αντίδραση από επαγγελματίες που διαβάζουν και ακούν ότι η ΠΑΕ ετοιμάζεται να πάει κόντρα στα συμφέροντά τους. Μια άκρως δικαιολογημένη αντίδραση από ποδοσφαιριστές που έχουν βάλει πολλή πλάτη στην ΠΑΕ, υπογράφοντας διακανονισμούς, αποδεχόμενοι να δουλέψουν απλήρωτοι για τουλάχιστον έναν χρόνο, οι οποίοι βλέπουν τη φάτσα τους στα πρωτοσέλιδα με τους βαρύγδουπους «τους τελειώνουν» ή «τους κόβουν στο μισό τα συμβόλαια, και πολύ τους είναι» τίτλους. 

Αυτές οι τόσο ερασιτεχνικές κινήσεις δείχνουν ότι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις για τον Παναθηναϊκό δεν έχουν ιδέα του τι ακριβώς κάνουν. Αυτό που έχουν ήδη πετύχει είναι να κάνουν έξαλλους τους ποδοσφαιριστές. Κι αυτό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κινδυνεύει πολύ σοβαρά να το βρει μπροστά της. Διότι τώρα οι ποδοσφαιριστές θα γίνουν επαγγελματίες. Κι όπως διδάσκει η ιστορία, την οποία ο Παναθηναϊκός δεν διαβάζει, όσες φορές οι ελληνικές ΠΑΕ έκαναν μαγκιές και πούλησαν τσαμπουκά στους ποδοσφαιριστές για να τους λύσουν τα συμβόλαια, απλώς έσπασαν τα μούτρα τους και πλήρωσαν ακριβότερα τα σπασμένα. Διότι η FIFA δεν είναι η Εφέσεων της ΕΠΟ. 

Τι θα κάνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αν αύριο δεχθεί την ειδοποίηση μιας προσφυγής που θα τη βάζει να πληρώσει άμεσα ποσό άνω του εκατομμυρίου ευρώ, μαζί με την ειδοποίηση ότι χάνει την ευρωπαϊκή συμμετοχή; Θα πρέπει να πάει μπροστά από τον πρώτο καθρέφτη και να ανοίξει την παλάμη της. Διότι με τα καμώματά της ξαναπερνά μόνη τη θηλιά στον λαιμό της.




http://www.sport-fm.gr/article/559573

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails