ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Έφυγε ο Φέρντιναντ Πόρσε, ο σχεδιαστής της 911


Ο άνθρωπος ο οποίος σχεδίασε ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της Porsche, την 911, ο Φέρντιναντ Αλεξάντερ Πόρσε, πέθανε την Πέμπτη στο Σάλτσμπουργκ, στην Αυστρία σε ηλικία 76 ετών, από άγνωστα αίτια, σύμφωνα με την σημερινή ανακοίνωση της  Porsche.
«Θρηνούμε το θάνατο του συντρόφου μας, Φέρντιναντ Αλεξάντερ Πόρσε. Ως δημιουργός της Porsche 911, δημιούργησε μια κουλτούρα σχεδιασμού της εταιρείας μας που έχει διατηρηθεί στα σπορ αυτοκίνητά μας μέχρι σήμερα. Η φιλοσοφία του καλού σχεδιασμού είναι μια κληρονομιά για εμάς και θα την τιμήσουμε σε βάθος χρόνου» επεσήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας,   Matthias Müller.
Ο θρυλικός Γερμανός σχεδιαστής, με το παρατσούκλι "Butzi», γεννήθηκε στη Στουτγάρδη στις 11 Δεκεμβρίου, 1935. Ήταν ο μεγαλύτερος γιος της Δωροθέας και του Φέρρυ Πόρσε και εγγονός του ιδρυτή της εταιρίας, του Φέρντιναντ Πόρσε, του οποίου και το όνομα είχε.
Στη δεκαετία του 1970, ο Φέρντιναντ Αλεξάντερ Πόρσε ήταν επίσης υπεύθυνος για τη διαφοροποίηση της μάρκας μέσω αξεσουάρ μόδας, όπως τα γυαλιά τα ρολόγια ή τα είδη γραφείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails