ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ...ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ???????



Περίπου 100 άτομα, τα οποία παρακολουθούσαν (;) το ντέρμπι ΠΑΟ – ΟΣΦΠ από την κερκίδα των VIP, άρχισαν τα σφοδρά επεισόδια στο ΟΑΚΑ, όπως καταγγέλλει με δηλώσεις αλλά και φωτογραφίες - ντοκουμέντα στο tvxs.gr ο φωτορεπόρτερ του Associated Press Δημήτρης Μεσσίνης. Ενδεχομένως, γι’ αυτό το λόγο τέθηκε σε κίνδυνο η σωματική του ακεραιότητα από μέλος της Ασφάλειας της γηπεδούχου ομάδας, όπως επίσης κατέγραψε ο φακός συναδέλφου του. Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ για τις χθεσινές εξελίξεις.

Η φωτογραφία η οποία ακολουθεί τοποθετείται χρονικά 3 λεπτά πριν από την έναρξη των επεισοδίων. Σύμφωνα με το Δημήτρη Μεσσίνη, περίπου 100 άτομα τα οποία βρίσκονταν καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στις θέσεις των VIP του ΟΑΚΑ (βλ. καθίσματα στο φόντο), έχουν ήδη καλύψει τα χαρακτηριστικά τους.


Ένας από αυτούς κρατά σιδερολοστό ή γκλομπ (στη δεύτερη περίπτωση πρόκειται ενδεχομένως για «λάφυρο» από αστυνομικό κατά τη διάρκεια των επεισοδίων πριν από την έναρξη του αγώνα, στον προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ). Προφανώς, το αντικείμενο πέρασε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία από τον υποτιθέμενο έλεγχο στις θύρες του σταδίου.



To «ματς» αρχίζει. Είναι ζήτημα δευτερολέπτων να εκτοξευτεί μία από τις πρώτες φωτοβολίδες προς τους αστυνομικούς. Οι κερκίδες των VIP «δίνουν το σήμα», ένα μέτρο από τη φισούνα του γηπέδου.



Τα επεισόδια επεκτείνονται και στις υπόλοιπες κερκίδες. Ένας μικρό αγόρι κρύβεται στην αγκαλιά του πατέρα του.



Αστυνομικοί δέχονται επίθεση από χούλιγκανς.



Με μένος.



Ο φωτορεπόρτερ του Associated Press έχει αρχίσει να ενοχλεί. Μέλος της Ασφάλειας της γηπεδούχου ομάδας, όπως καταδεικνύει και το καρτελάκι, βρίζει χυδαία το Δημήτρη Μεσσίνη.



Ο φωτορεπόρτερ δέχεται και σωματική βία.



Οι τελευταίες φωτογραφίες προωθούνται στην UEFA και τη Superleague από το Δημήτρη Μεσσίνη, ο οποίος καταγγέλλει στο tvxs.gr παρεμπόδιση άσκησης του επαγγέλματος και τραμπουκισμό. Οι φωτογραφίες οι οποίες «ρίχνουν φως» στις συνθήκες υπό τις οποίες εκτυλίχθηκαν τα επεισόδια - ντροπή βρίσκονται στη διάθεση των αρμόδιων αρχών μέσα α
πό τη ροή στο δίκτυο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails