ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Νεκρός ο Marco Simoncelli..........


Ο κόσμος των motosports θρηνεί την απώλεια του Ιταλού αναβάτη.
 
Τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα περιμέναμε στο GP της Μαλαισίας. Ο αγώνας της Sepang διακόπηκε με κόκκινη σημαία έπειτα από ένα σοβαρό ατύχημα. Ο Marco Simoncelli βρισκόταν στην 4η θέση και είχε πίσω του τον Alvaro Bautista, τον Colin Edwards και τον Valentino Rossi. Σημείωσε πτώση στο δεύτερο γύρο και παρότι ο Bautista τον απέφυγε, οι Edwards και Rossi δεν μπόρεσαν να κάνουν το ίδιο, έπεσαν πάνω του και αμέσως βγήκαν οι κόκκινες σημαίες.

Το ανησυχητικό ήταν πως στη διάρκεια της σύγκρουσης ο Ιταλός έχασε το κράνος του. Ο άτυχος Simoncelli μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο και όλο το ιατρικό επιτελείο έπεσε πάνω του για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Η κατάσταση ήταν πολύ κρίσιμη και οι διοργανωτές ματαίωσαν οριστικά τον αγώνα καθώς όλο το ιατρικό προσωπικό βρισκόταν στο πλευρό του Ιταλού.

Περίπου μία ώρα αργότερα η Dorna ανακοίνωσε πως ο Marco Simoncelli υπέκυψε στα τραύματά του στις 16:56. Τραγωδία για το MotoGP και όλα τα motorsports. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του νεαρού αναβάτη.

Διαβάστε εδώ ένα mini αφιέρωμα για τον Marco Simoncelli.

msfree

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails