ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Καταγγελία ΣΟΚ: Κόψανε μαθητές στο proficiency χωρίς λόγο!!



Σκάνδαλο έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες γύρω απο τις εξετάσεις πιστοποίηση της αγγλίκης γλώσσας του PTE(πρώην edexcel).O λόγος?Πάρα πολύ απλός!!

Οι εξεταζόμενοι πριν ένα μήνα έλαβαν το αποτέλεσμα των εξετάσεων το οποίο στους περισσότερους ήταν FAIL(δεν περάσανε)!Όμως χτές κυκλοφόρησαν τα αναλυτικά αποτελέσματα και οι εξεταζόμενοι μείνανε έκπληκτοι όταν είδαν πως το σκόρ τους στο τέστ ήταν πολύ πάνω απο την βάση(50%)!!


Αμέσως έγιναν τηλεφωνήματα με χιλιάδες παράπονα απο τους γονείς των παιδιών που τα είχανε κόψει χωρίς λογο!!Η απάντηση που πήρανε ήταν πως είχανε δίκιο και πως κατα την διάρκεια διόρθωσης των γραπτών αποφάσισαν να ανεβάσουν την βάση στο 64%(ενώ η βάση ήταν το 50%) λόγω του ότι πιστεύανε πως οι εξεταστές ήταν αρκετά επιεικείς!!Επίσης ανέφεραν πως οι εξεταζόμενοι που είχαν πάνω απο την βάση (πριν αλλαχτεί απροειδοποιητα και κοπούν) θα έχουν την δυνατότητα να ξαναδώσουν χωρίς να πληρώσουν εξέταστρα!!Το θράσος τους δεν έχει όρια!




Το σίγουρο είναι πως κάτι τέτοιο δεν είναι δίκαιο και για αυτό τον λόγο πολύς κόσμος θα κινηθεί νομικά!Το θέμα έχει ήδη δημοσιοποιηθεί στα ΜΜΕ και πρόκειται να υπάρξει τις επόμενες μέρες μεγάλος ντόρος!!

http://to-potistiri.blogspot.com/2011/09/proficiency.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails