ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Η προδοσία της αντιπολίτευσης.



Ο Κλεισθένης γράφει.

Κανένα απ’ τα κόμματα μη εξαιρουμένων και των λεγόμενων αριστερών δεν θέλει το κίνημα της πλατείας.
Το φοβούνται, το τρέμουν επειδή δεν το ελέγχουν.
Η βουλή συνεδρίαζε και στο σύνταγμα οι πραιτοριανοί του καθεστώτος εξαπέλυαν βάναυση επίθεση κατά όλων μηδέ εξαιρουμένων των γερόντων, των γυναικών με μικρά παιδιά.
Η απάντηση της σημερινής χούντας του Πασοκ στο λαό που διαδήλωνε ειρηνικά ήταν το ξύλο και τα χημικά ναι! Χημικά επικίνδυνα για την υγεία, χημικά ληγμένα.
Πρώτιστη ευθύνη των βουλευτών είναι η προστασία του λαού.
Η πολιτική θέλει τόλμη, θάρρος, η τυπολατρία και η απομόνωση απ’ το λαό σκοτώνει την πολιτική.
Ενώ στην πλατεία ο λαός υφίστατο μία βάρβαρη και απάνθρωπη επίθεση οι βουλευτές παρακολουθούσαν μία καλοστημένη θεατρική παράσταση για να αντιπαρατεθούν δήθεν στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου.
Ενώ στην πλατεία καταλυόταν το σύνταγμα και παραβιάζονταν τα ανθρώπινα δικαιώματα οι βουλευτές ψήφιζαν σε αντίθεση με την λαϊκή θέληση, με αποκορύφωμα όσοι ψήφισαν «ναι» να χειροκροτούν ξεδιάντροπα.
Η βουλή, το άντρο της δημοκρατίας συνεδρίαζε ενώ στην πλατεία η κυβέρνηση με τα ΜΑΤ και τους συνεργαζόμενους εθελοντές κατέλυαν την δημοκρατία και οι εισαγγελείς απουσίαζαν.
Πατριωτική πράξη κοι. Βουλευτές θα ήταν αν, όλοι όσοι διαφωνούσατε με το μεσοπρόθεσμο και όχι μόνο, πηγαίνατε στην πλατεία, μαζί με τους ειρηνικά διαμαρτυρόμενους πολίτες.
Πατριωτική πράξη θα ήταν αν βάζατε τα στήθεια σας μπροστά στις ασπίδες των ΜΑΤ αποτρέποντας το αιματοκύλισμα του λαού.
Πατριωτική πράξη θα ήταν αν αποτρέπατε την κατάλυση του συντάγματος και της δημοκρατίας χέρι-χέρι με τους διαδηλωτές που ειρηνικά διαμαρτύρονταν για την κατοχή της χώρας απ’ τους τοκογλύφους.
Οι «παληκαρισμοί» και οι «ψευτοτσαμπουκάδες» μέσα στην ασφάλεια της βουλής που φυλάσσονταν από τους πραιτοριανούς για να αποδεχτείτε τα όσα πρόσταζαν η τρόικα και οι τοκογλύφοι υποδηλώνουν την υποταγή σας.
Η μάχη κατά του μεσοπρόθεσμου και της κατοχής γινόταν στο σύνταγμα, η μάχη των εντυπώσεων και του διαγωνισμού της υποταγής γινόταν στη βουλή.
Διαλέξατε κοι. βουλευτές την πασαρέλα της βουλής και απείχατε απ’ την πλατεία της μάχης.
Ριψάσπιδες, δειλοί και υποταγμένοι.
Το τι θα γινόταν στην ψηφοφορία ήταν λίγο-πολύ γνωστό, η παρουσία σας, όσων διατυμπανίζετε ότι είστε κατά του μνημονίου και της τρόικα, απλώς επικύρωσε το αποτέλεσμα.
Ποια ισχύ θα είχε το μεσοπρόθεσμο αν ψηφιζόταν μόνο από όσους συμφωνούσαν ενώ όλοι οι άλλοι βουλευτές θα ήταν στο σύνταγμα με τους διαδηλωτές;;;;;;;;;
Μείνατε μόνο για να επικυρώσει η παρουσία σας το αποτέλεσμα.
ΝΤΡΟΠΗ σας που αφήσατε το λαό στα χέρια των αιμοδιψών τραμπούκων της εξουσίας και διπλή ντροπή σε όσους όχι μόνο ψήφισαν «ναι» αλλά χειροκρότησαν στο τέλος για το κατόρθωμά τους δλδ την κατοχή και το ξεπούλημα της χώρας.
Το σύστημα όπου ανήκετε πιστεύει πως νίκησε αλλά η πλατεία υπάρχει.
Θα οργανωθεί, θα διεκδικήσει, θα κάνει την πολιτική της πρόταση και τότε δεν σας σώζουν ούτε οι πραιτοριανοί σας ούτε τα τσιράκια τους.
Αυτό που σήμερα το αντιμετωπίζετε σαν ακίνδυνο θα γιγαντωθεί και σαν τον Ηρακλή θα καθαρίσει την «κόπρο του Αυγεία».
Το μεσοπρόθεσμο και η κατοχή δεν θα περάσουν.
Όσους νόμους και συμβάσεις και να υπογράψετε η πλατεία θα τους καταργήσει στην πράξη.

 http://ideopigi.blogspot.com/2011/07/blog-post_95.html#ixzz1R1dlhadD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails