ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.grΔευτέρα, 25 Απριλίου 2011

PAPANDREOU + ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ + ΤΣΟΥΚΑΛΑ + ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.....

Οι προκλήσεις δεν έχουν όρια! Ο Γ. Παπακωνσταντίνου ταξίδεψε την Κυριακή του Πάσχα από τη Σέριφο που έμενε , μέχρι την Ύδρα που έμενε ο Γ. Παπανδρέου με το κατακαίνουργιο κίτρινο κανό του , που θάμπωσε όλους τους ντόπιους το τετραήμερο.
Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών βρήκαν μέρα να στρώσουν τον τέτοιο τους κάτω να δουλέψουν και κλήθηκε ο Παπακωνσταντίνου στην Ύδρα. Επανέλαβε όμως το ίδιο λάθος αφού δεν πήρε το καράβι της γραμμής αλλά ζήτησε να πάει με το νέο κανό του πρωθυπουργού που μέσα σε λίγες μέρες έχει γίνει ο θρύλος των ελληνικών θαλασσών, αφού έχει όλες τις ανέσεις.
Αναπτύσσει δηλαδή φοβερές ταχύτητες και τρώνε τα απόνερά του τα άλλα πλωτά μέσα.Εχει΄επίσης και δύο σκλάβους σωματοφύλακες που κωπηλατούν ασταμάτητα, ενώ από διπλανή βαρκούλα ο πρωθυπουργός τους αλυσοδέρνει για να μην τους περάσει το κανό του Γ. Πρετεντέρη που του έχει γίνει κολιτσίδα το τετραήμερο.
Σε λίγο αρχίζουν οι συνομιλίες πρωθυπουργού - υπουργού Οικονομικών ,ενώ αργότερα θα....


υπάρξει και συνάντηση του κ. Παπακωνσταντίνου με την κ. Μπήλιω Τσουκαλά που με το σύζυγό της είναι στην παρέα του πρωθυπουργού.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου αναμένεται να πει ότι παίρνει πίσω πως άρχισε η ανάπτυξη γιατί κανένα από τα διαμερίσματά του στη Σέριφο δεν νοικιάστηκε και θα αναγκαστεί σε λίγο να πηγαίνει στο λιμάνι να κάνει τον κράχτη και να φωνάζει «ρουμ του λετ, ρουμ του λετ».

Το θέμα μας όμως είναι το νέο κίτρινο κανό του πρωθυπουργού το οποίο γίνεται αυτή τη στιγμή δεκτό στο δημαρχείο της Ύδρας και αργότερα θα του απονεμηθεί το χρυσό κλειδί της πόλης. Πιο αργότερα βέβαια θα επιβιβαστεί στο κίτρινο κανό ο κ. Παπακωνσταντίνου και θα επιστρέψει στη Σέριφο.

http://act-blogers.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails