ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ο ΒΛΑΚΩΔΕΣΤΕΡΟΣ ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ....

Σήμερα λοιπόν θα γίνει ο βλακωδέστερος γάμος του αιώνα, και δεν εννοώ το ζευγάρι και την οικογένεια του, (αδιαφορώ-χέστηκα), εννοώ όλους εμάς που του δίνουμε τόσο μεγάλη αξία και σημασία.
Διότι εκτός απο τη γνωστή ελληνική τηλεοπτική υστερία που απο τα ξημερώματα (καθώς και τις προηγούμενες μέρες), μας πρήζει με τον βλακωδέστερο γάμο του αιώνα, αξιόπτυστο είναι και το γεγονός οτι στους δρόμους της Αγγλίας θα βγούνε 4.000.000 άγγλοι πολίτες, και άλλοι τόσοι τουρίστες!!
Δηλαδή για τον βλακωδέστερο γάμο του αιώνα ο κόσμος γίνεται λαοθάλασσα, ενώ για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας, με το ζόρι αν θα βγουν 200-300χιλιάδες πολίτες στους δρόμους.
Συγκεκριμένα στην Αγγλία, πριν 2 μήνες ξεχύθηκαν και διαδήλωσαν στους δρόμους, 600.000 πολίτες, και το ονομάσαμε ιστορική συγκέντρωση....

Άρα οι Άγγλοι θεωρούν πολύ πιο σημαντικό γεγονός τον βλακωδέστερο γάμο του αιώνα, κι όχι τα δικαιώματα τους, και γιαυτό τώρα είναι στους δρόμους 4.000.000 πολίτες για να δουν τη χρυσή άμαξα της 30άρας σταχτομπούτας.

Άθερμα συγχαρητήρια στους μαλάκες Άγγλους, και τις μούντζες μου σε εμάς τους μαλάκες Έλληνες και στα τηλεοπτικά μας αποβράσματα.

http://act-blogers.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails