ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Το Conn-x μπαίνει στο παιχνίδι...F1!!!!!


Εντονη είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες περί απόκτησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της F1 από το συνδρομητικό κανάλι Conn-x TV.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, η πλατφόρμα IPTV του ΟΤΕ αγόρασε το πλήρες πακέτο των μεταδόσεων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.
Αυτό σημαίνει ότι θα προβάλλει απευθείας τα τρία σκέλη των ελεύθερων δοκιμών, τις κατατακτήριες δοκιμές και τον αγώνα, και μάλιστα χωρίς καμία διακοπή για διαφημίσεις, αρχής γενομένης από τον πρώτοαγώνατης σεζόν στην Αυστραλία την ερχόμενη εβδομάδα (25-27/3).
Εφόσον επιβεβαιωθεί επίσημα η είδηση
, θα είναι η πρώτη φορά που κάποιο ελληνικό κανάλι θα δείχνει όλες τις δοκιμές και τον αγώνα της F1, χωρίς οι τηλεθεατές να χάνουν λεπτό από τη δράση μέσα στην πίστα.
Μένει να φανεί αν το Conn-x TV κάνει χρήση της δυνατότητας κάλυψης των αγώνων σε Υψηλή Ευκρίνεια (HD), την οποία προσφέρει από φέτος η FOM σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα με τα οποία έχει συμβόλαιο.
Ολοι οι αγώνες του πρωταθλήματος θα συνεχίσουν να μεταδίδονται ζωντανά και από τον Alpha, ο οποίος διατηρεί τα δικαιώματα σε ό,τι αφορά τις ελεύθερες συχνότητες μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο σταθμός θα προβάλλει το πρόγραμμα σε φορμάτ 16:9.
Ωστόσο φέτος το κανάλι της Κάντζας δεν θα προσφέρει στους τηλεθεατές του τις κατατακτήριες δοκιμές σε απευθείας μετάδοση, αλλά θα δείχνει τα κυριότερα στιγμιότυπα σε μαγνητοσκόπηση την Κυριακή πριν από την έναρξη του αγώνα.


sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails