ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ !!

Αισθάνεται στοχοποιημένος! Αισθάνεται φοβισμένος! Λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί «μπαχαλάκιδες» να τον δείρουν. Αλλά εκείνος θα αγωνίζεται μέχρι τέλους για να υπερασπιστεί τη… Δημοκρατία. Θεόδωρος Πάγκαλος, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης, σε νέο ρόλο. Από «μαινόμενος κατά όλων» σε «κυνηγημένος από όλους». Αλλά μήπως εκείνος δεν είναι που τα προκάλεσε όλα αυτά; Εκείνος δεν μίλησε για «κοπρίτες δημόσιους υπαλλήλους», για «αγράμματους και ξεβράκωτους επαναστάτες το 1821 που δεν μίλαγαν καν ελληνικά»; Αυτός δεν είναι που μας είπε ότι «το Μνημόνιο είναι ευτυχία;». Ποιος ρίχνει λάδι στη φωτιά, ποιος προκαλεί τον ελληνικό λαό; Και τώρα φοβάται; Τόσο καιρό που παρίστανε τον μάγκα τον πολλά (βαρέως) βαρύ, το τεθωρακισμένο της μνημονιακής πολιτικής, τον θεμέλιο ογκόλιθο του κυβερνητικού ΠΑΣΟΚ και έβγαινε στα κανάλια, στις εφημερίδες, πήγαινε σε διαλέξεις και προκαλούσε, έβριζε, ήταν καλά; ....


Και τώρα γιατί τα βάζει μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ; Εθνικιστές δεν ήταν εκείνοι που του ταρακούνησαν το αυτοκίνητο όταν έβγαινε από τη Βουλή; (Το ξέχασε;)
Δεν «ακούει», ή έστω δεν του λένε, ότι όλος ο ελληνικός λαός -ανεξάρτητα από κομματικές ταυτότητες- τα έχει «πάρει» μαζί του; Από την άκρα Αριστερά έως την άκρα Δεξιά όλοι είναι απέναντί του και αυτό κάτι σημαίνει!

Ας πρόσεχε ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Όσο πούλαγε «τρέλα» και τρομοκρατούσε τον ελληνικό λαό, από το θεσμικό ρόλο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, για να εκτονώνει την οργή από το πρόσωπο του Πρωθυπουργού πάνω του, νόμιζε ότι όλο αυτό δεν θα είχε επιπτώσεις. Θεωρούσε ότι οι Έλληνες ήταν αποβλακωμένοι και αποχαυνωμένοι και το μόνο που αρκούσε, για να τους πειθαρχήσει, ήταν να τους «τρομάξει» για να κάτσουν καλά! Οι Έλληνες όμως δεν είναι από τους λαούς που κάθονται εύκολα καλά. Τώρα που ο Πάγκαλος την πάτησε, με τον προηγούμενο ρόλο του «μπαμπούλα», έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια και κλαίγεται, έφθασε να λέει ότι μπορεί και να τον… δολοφονήσουν! Πόσο μικρός αποδεικνύεται, ο χθεσινός νταής. (....)

Στέφανος Μυτιληναίος


http://act-blogers.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails